uvrnuto Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Opet bez Redinga. Je l' bila neka vest, je l' on povređen? Pošto se protiv FMP-a skidalo 11 igrača, nije da nema mesta. A čak ni u takvoj situaciji se ne skida Pejners... Baš šteta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Virus kazu. Edit: Ili se pravi mesto za Boutrajta[emoji16] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Ako dobijemo sutra, do kraja EC treba 'samo' da branimo domaći teren. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Al valja ubosti i nešto sa strane u eurocupu a i životu 4 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 1 hour ago, odupri se ludilu said: Al valja ubosti i nešto sa strane u eurocupu a i životu Bod u gostima kao tri kod kuće 😎 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted January 20, 2020 Author Share Posted January 20, 2020 Piši tamo novu pobedu u top16... 1 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Na Nova sport repriza protiv Trenta... 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Ako ponove igru iz Italije, mislim da nema razloga za brigu. Darusafaka nije bauk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 Sam Hamilton čini veliku razliku između Darušafake i Trenta. On nije igrao protiv Italijana i to je baš ogroman hendikep za njih. Upravo zbog toga se nadam da će danas biti što više minuta za Mekadua, jer ne verujem da Janković može da isprati Hamiltona. Što iz pika, što u skoku. Sa druge strane, on jeste igrač koji bi trebao da koliko toliko odgovara, jer nije uguzivač, igra iz pika i kretnji bez lopte, posle of. skoka itd. Inače, Darušafaka za vikend, protiv nesretnog Bujukmeksjkxcklsajca, 23-36 trojke 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 (edited) Edited January 21, 2020 by Kronostime 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 Sto se mene tice, momci ne trebaju nista drugo osim zadrzati ovu atmosferu i vec su sampioni! Vec sada mogu da zahvalim Trinkiju jer smo Partizan kakav hocu da gledam. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 Sto se mene tice, momci ne trebaju nista drugo osim zadrzati ovu atmosferu i vec su sampioni! Vec sada mogu da zahvalim Trinkiju jer smo Partizan kakav hocu da gledam. Amerikanizacija i odsustvo bukove građe ti ne smeta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 Fali mi jedino Omer, da show bude potpun 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 Jbg, sad imamo jace takmicarske ambicije.... heheheeh... dobar je momak salim se. 10 minutes ago, Luchifer89 said: 1 hour ago, Ne sam Safete said: Sto se mene tice, momci ne trebaju nista drugo osim zadrzati ovu atmosferu i vec su sampioni! Vec sada mogu da zahvalim Trinkiju jer smo Partizan kakav hocu da gledam. Amerikanizacija i odsustvo bukove građe ti ne smeta? Tako mi nedostaju Djumic, Salic i Koprivica... 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 Nikako ne zelim da trcim pred rudu, naravno...ali ovih dana stalno slusam o tome da ako Valensija udje u prvih 8 u EL, onda samo osvajac Evrokupa ide u EL, ne i finalista. Kakvog to uopste ima smisla? Kakve su to gluposti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 Đumara brat mi stvarno malo nedostaje. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 (edited) 14 minutes ago, Alex_Serbia said: Nikako ne zelim da trcim pred rudu, naravno...ali ovih dana stalno slusam o tome da ako Valensija udje u prvih 8 u EL, onda samo osvajac Evrokupa ide u EL, ne i finalista. Kakvog to uopste ima smisla? Kakve su to gluposti? Ne bi ti bilo glupost da ove godine npr. uđemo u EL, pa nas odmah izbace dogodine. Ima smisla jer se daje mogućnost ekipama koje su prošle godine ušle iz EK u EL da probaju da zadrže status evroligaša. I to je omogućeno jednoj ekipi, ne obema koliko sam shvatio. Edited January 21, 2020 by uvrnuto Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 Ubice nas Bonzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 Zadar i Darušafaka u Pioniru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 (edited) A taman rekao klincima da ih vodim na Zadar Edited January 21, 2020 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 Đumara brat mi stvarno malo nedostaje. Kontam sad ko mi još nedostaje, pomislih Čakarević, al njega sasvim solidno menja Pejners 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 4 hours ago, Ne sam Safete said: Fali mi jedino Omer, da show bude potpun 🙂 A na forumu Arsenije Snooker I Valjak....da se vrate stari dani 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 4 hours ago, djole said: Đumara brat mi stvarno malo nedostaje. e jbg imao sam onaj gif brat Djumara na modnoj pisti, ali nema trika da ga nadjem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 4 hours ago, Alex_Serbia said: Nikako ne zelim da trcim pred rudu, naravno...ali ovih dana stalno slusam o tome da ako Valensija udje u prvih 8 u EL, onda samo osvajac Evrokupa ide u EL, ne i finalista. Kakvog to uopste ima smisla? Kakve su to gluposti? Tačno je. Stoji i u pravilima EL u članu 10 na strani 19.https://www.euroleague.net/rs/abmawfybmeiyhhrt/84bd1f8d-134d-42a0-a8ee-cd688d29aaa2/9cf/filename/el-bylaws-1920.pdf To je u cilju nagrađivanja onih koji su ušli preko EK. Još jedan razlog da se prolazak u EL obezbedi preko EK jer ti daje potencijalnu mogućnost boravka u EL dve godine bez obzira na ABA. Dakle, ukoliko Valensija i Alba uđu u TOP8, sledeće EL sezone ide bolje plasirani od ta dva plus osvajač EK. Ukoliko uđe Valensija ILI Alba, ide taj koji je ušao plus osvajač EK. Ukoliko ne uđe ni jedan ni drugi tim od ova dva, onda idu osvajač EK i finalista. Dakle, pošto je Alba daleko od TOP8 treba navijati da ni Valensija ne prođe. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 Tačno je. Stoji i u pravilima EL u članu 10 na strani 19.https://www.euroleague.net/rs/abmawfybmeiyhhrt/84bd1f8d-134d-42a0-a8ee-cd688d29aaa2/9cf/filename/el-bylaws-1920.pdf To je u cilju nagrađivanja onih koji su ušli preko EK. Još jedan razlog da se prolazak u EL obezbedi preko EK jer ti daje potencijalnu mogućnost boravka u EL dve godine bez obzira na ABA. Dakle, ukoliko Valensija i Alba uđu u TOP8, sledeće EL sezone ide bolje plasirani od ta dva plus osvajač EK. Ukoliko uđe Valensija ILI Alba, ide taj koji je ušao plus osvajač EK. Ukoliko ne uđe ni jedan ni drugi tim od ova dva, onda idu osvajač EK i finalista. Dakle, pošto je Alba daleko od TOP8 treba navijati da ni Valensija ne prođe. Srediće to Vanja, no worries 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts