Luchifer89 Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 Ih, prvi znacajniji.... A koji su ti bezznacajni trofeji? Meni su uvijek svi trofejj za koje se igra bili znacajni (ono, kad igram u govno, hocu da je moje [emoji23]). Pa osvojili smo već 2 turnira u ovoj (pred)sezoni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirko_pet Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 1 minute ago, Luchifer89 said: Pa osvojili smo već 2 turnira u ovoj (pred)sezoni. Sto jes-jes 😀. Samo, dok se igralo za njih, meni su i ti trofeji bili jako znacajni 😜. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 Walden - suvise, suvise posno za prvog pleja Peiners - enigma Artsiom - floutuje u ovoj ekipi, a sveukupna sprema i zalaganja daju prostora za ceskanje po celu Thomas - ukazuje se kao igrac sa velikim i Mosley - vrlo naprednj defanzivni instinkti, nesto sto se jednostavno ne moze tek tako nauciti, a napred se siri tek koliko je dug, so aj lajk Gordic - nije u bekoj formi, ali verujem da ce isporuciti tokom sezone onoliko koliko se ocekuje od bekapa Jaramaz - uzdrzacu se, uopste mi nije drago sto je tu i jos sa ovakvom ulogom i pribojavam se posledica Paige - dok nije debeli minus na parketu, odlicno je Jankovic - neka napravi neki dobar blok i polozi kad ga posluze pod kosem, vise od toga niti moze niti se ocekuje Bircevic - solidan za sada, nekoliko bljesaka u odbrani 1na1 u prvom poluvremenu, dok pogadja kad je sam i pokupi koji skok, savrseno Zagorac - jasno je da cemo dobiti manje-vise isto sto i prosle godine - od povrede do povrede i svaki put po povratku hard reset i sve ispocetka dok ne zareda koju dobru tekmu, pa onda repeat Suta nam fali bas, zato je dolazak ozbiljnog SG-a pod moranje, bice jezivo kada ozbiljne ekipe stegnu, a na parketu istovremeno Gordic/Walden, Jaramaz/Walden ili Gordic/Jaramaz kombinacije. Ostaje i veliko pitanje kako ce ovaj backcourt reagovati na ozbiljan press, jer ne vidim nikoga ko je nesumnjivo iznadprosecan na lopti. Nekako se suvise rano vidi jasan gameplan koji bi nas uveo u ozbiljne probleme. Mogao bih se sloziti sa Beom, do sada vidjeno odise jednom da tako kazem suspendovanom indijanstinom. Cudi me od Trinkia, ali ne znaci da ce biti i krajnji produkt. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 Sine , evo ti zamena za put beznađa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gile Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 Koliko je važno imati igrače koji mogu na više pozicija?“Za mene je sve da imam igrače koji igraju na više pozicija. Da budemo nepredvidljivi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 On 9/27/2019 at 8:02 PM, Alek The Great said: Aman ljudi, i pored njegove neradne etike momku je receno da moze da ostane i da ceka sansu. On to nije hteo. Jedino sto je moglo ranije da se uradi je da mu se definise pozicija. Po meni je to definitivno petica. On je prespor za cetvorku. A trenutno je slabasan i za cetvorku. Trebalo je da se malo "uradi" i da mnogo vezba igru ledjima. Osecaj za skok ima. Sent from my SM-G970F using Tapatalk Mozda je on i hteo, ali njegov otac i menadzeri nisu ludi da ne vide da na pozicijama 4 i 5 Partizan ima po 3 igraca koji su ispred njega. Verujem da je sve to medjusobno povezano, Pecarski koji ne radi na sebi -> Partizan koji angazuje igrace na njegovoj poziciji, ali cim je doveden Mosley znalo se da Pecarski tu nema vise sta da trazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 Danas dupla fiesta, uzimamo 'kup' i Arseniju rodjendan. Sretno čiča! 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 7 minutes ago, Ne sam Safete said: Danas dupla fiesta, uzimamo 'kup' i Arseniju rodjendan. Sretno čiča! Srecno, matori. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 Vidim Tomas izjavljuje da je dosao da osvaja trofeje. Posteno. Volim da cujem da nema uvijanja u oblande. Neka prsti sve, pa kom obojci kom.opanci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 Danas dupla fiesta, uzimamo 'kup' i Arseniju rodjendan. Sretno čiča! Za dedu,Rašu i uinija ;) 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 29, 2019 Author Share Posted September 29, 2019 Danas je na programu veliko finale Superkupa ABA lige. Protivnik nam je Olimpija, koja je napravila sasvim dobar tim. Rekao bih da je koncept Olimpije i Partizana sličan, imaju 10ak sasvim solidnih igrača, bez skupih pojedinaca, po nekih 5, 6 timskih stranaca... Može se reći da imaju više EL/EC/ABA iskustva, imaju i trenera koji je osvajao regionalno takmičenje, ali mi smo nešto talentovaniji. Samo zbog dana odmora više, bolje raspoređenih minuta u ova 4 dana i neigranja Cirbesa prednost dajem Partizanu, inače očekujem veliku borbu između ove 2 ekipe za prednost domaćeg terena u ABA. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 O2 prenosi Partizan - Cedevita. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 29, 2019 Author Share Posted September 29, 2019 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 Mozes komotno turis i gazda Covu na donju sliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 Mozes komotno turis i gazda Covu na donju sliku 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 Unapred sam znao da je zicer al sam morao 1:1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 29, 2019 Author Share Posted September 29, 2019 . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 Što bi reko jedan naš poznati pevač - "ništa ja tu ne b' dir'o". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 Ova nezainteresovanost da se dođe do trocifrenog broja poena u poslednja 2min me užasno zabrinjava 3 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 Aplauz zagrebačke publike za kraj 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 Cestitke komsije na prvom trofeju ove sezone👍 Nadam se i poslednjem, osim ukoliko ne uzmete Eurocup😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 29, 2019 Author Share Posted September 29, 2019 . 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirko_pet Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 Aj sad i Gordu, njje ni on gori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 Bravo mi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts