Pletilja Posted March 16, 2022 Share Posted March 16, 2022 Citamo..... ...i hrcemo..... Napokon, Aja me je usvojila, ja sam njen covek, vise nema nikakve sumnje. Strpljenje, postovanje njenih granica i 1,5 godina i eto, sad imam macku koja mi se raduje, sa kojom delim prostor i vreme, kao da se onih 8 godina pakla uzgajivacnice nije ni dogodilo. 5 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted March 26, 2022 Share Posted March 26, 2022 Jos mesec i po mora samo granule, zbog bubrega, da jede. Zamisljam sebe svaki dan pastetu da mazem - pa naravno da ce biti depresivan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 Smrdljivi komarac i njegove larve. Da medikamentima kljukam, oko moje, ili da ga uspavam? A, da, da ne zaboravim: Dovicine, Nolpaza, Lasix - da ispisa sva ta sranja. Neke, injekcije, direkt u njusku, ajnspric... necu o tome. I, onda, Vetmedin, ako ce, da, bude, ljubazan, da zvace! Mis'im, da sam ja ta ljubav - odustao bih, ali se nadam, da moja baraba nece! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted April 24, 2022 Share Posted April 24, 2022 Bicu lepsi, stariji, deblji... bicu, oko timino... ...ako cu! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haklberi Posted April 25, 2022 Share Posted April 25, 2022 (edited) Godinama sam imao Bostonske terijere ali od kad mi je poslednji uginuo nekako ne mogu da uzmem drugog psa, ni te rase ne druge. Imao neko sličan problem? Edited April 25, 2022 by Haklberi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džudi Posted April 25, 2022 Share Posted April 25, 2022 Posle mog Bobija bilo je tesko uzeti drugog psa ( bio je mesanac i ziveo je 17 godina ). Tugovala sam dugo za njim. Proslo je mozda tri, cetiri godine i onda sam dobila na poklon ženku rotvajlera ( komšije posle razvoda nisu znale šta će sa njom ). Kasnije sam imala jednu, pa drugu mačku...Bilo je potrebno par godina da ponovo usvojim mačku. Sada je Cicika nepunih 11 godina član porodice. Ne smem da razmišljam kako ću se osećati ako joj se nešto desi..ali znam da će biti potrebno vreme da nabavim ili psa ili drugu mačku.. 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted April 27, 2022 Share Posted April 27, 2022 (edited) Edited April 27, 2022 by Amigo 4 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted April 30, 2022 Share Posted April 30, 2022 Stočica moja 4 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted May 2, 2022 Share Posted May 2, 2022 Bice, "Vitamina", negde u, Zemunu! Ma, ajde, bre! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted May 3, 2022 Share Posted May 3, 2022 Bice, bice! 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted May 8, 2022 Share Posted May 8, 2022 I, toliko je ljubomoran da mi ne da, da joj zviznem i tepam: "Pa, 'Di si ti, debelo prase..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted May 9, 2022 Share Posted May 9, 2022 I, on ce da ljubi kapije! Salatu nece ni da pipne, a one hemije... PS. Pffft Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted May 9, 2022 Share Posted May 9, 2022 Lekove neces ni sa: Hlebom Skusom, fantasticnom... Idem ja da ljubim kapiju, i to bez da se guram! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted May 9, 2022 Share Posted May 9, 2022 Za lekove umotam u sunku i drzim usta da ne pljune. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted May 9, 2022 Share Posted May 9, 2022 Šunku odmotaju, najbolje radi bela mozzarella.Odesláno z mého XQ-BC52 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milenko Puzigaca Posted May 9, 2022 Share Posted May 9, 2022 Ja uzmem neku podrigušu koja se ne raspada lako, od onih gumastih, ili odeblju kobasicu, pa odsečem parče neka bude kao kocka stranice 2cm, onda ubodem tankim nožem kao kad se špikuje nešto, i u taj prorez nabijem lek, i onda ga samo proguta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 ....pokazao mi je veterinar kako se to radi sa mackom: dlan shake se stavi na teme macije glave, kaziprstom i domalim se zatvore nosnice, maca mora da udahne na usta pa se u tom trenutku lek ubaci i drugom rukom par sekundi ustasca drze zatvorena da bi se lek progutao. Kod mojih macaka ovo nikad nije radilo, uvek bi ispljunule tabletu ili kremicu protiv parazita. Lakse mi je da 2 puta godisnje odem kod veta pa da on to obavi. Aja ima novi cvoric na istoj strani stomacica na kojoj su joj operisali tumor pre 6 meseci. Ceka nas nova operacija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 Sta je ovde prednja a sta zadnja shapa, rep.......kao da je od plastelina....i sve to na 37 C..... 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 Maša i kaša ... pardon - ramen ... Njam, njam u svakom slučaju. 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jezebel Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 Dok sam bila mladja i neiskusna - tabletu uguram u sredinu patea za macke, za pola sekunde sve pojedeno (tanjir brizno polizan) samo tableta blista netaknuta u macecem tanjiru. sad to ide rutinski - uhvatim macku zavrat i gurnem joj tabletu u grlo i kraj price oce-nece-bezi mi po kuci.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 Ekekekeke ... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Piksi je prvi put bio na moru i nije baš oduševljen U pozadini je Atos. 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 31 minutes ago, Knipex said: Piksi je prvi put bio na moru i nije baš oduševljen Mora da misli: - Ako vam je ovde lepo kupite morskog psa. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Velika je lenština. Navikao da spava u hladovini u stanu. Ovde se uglavnom ukopavao u pesak ispod ležaljki. Neće sam da uđe u vodu pa sam ga ja unosio. Pustim ga da pliva malo pa ga uzmem u naručje jer je njemu svuda duboko. Kupio sam mu i prsluk za plivanje. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts