Hej Pavkov Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 27 minutes ago, John Dies at the End said: Ili je pak možda najbolje da pitamo Dileje??!! Kad je teško - spin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Pogledao sam malo hajlajce i statse, košarkaški CV ovog Lukasa i ne primećujem da je on plej, već mini Panter. Doduše, dosta je viši od Filipa. Ali ajde, svakako bi morao da bude barem mali upgrade po tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hej Pavkov Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 U ozbiljnoj košarci (čitaj NBA) više nema podeljenih pozicija, svi moraju da znaju s loptom, tako da je Lukas plej sasvim dobar. U svako doba dana i noći Zo&Lukas > Pefi&hTeo Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 (edited) 2 hours ago, Laki21 said: Šta više, mišljenja sam da se Filip neće još dugo profesionalno baviti košarkom, jer prelaskom u FMP ili u neki drugi tim neće moći da ostvari ništa značajno čime bi dokazao navijačima da je u pravu, a istovremeno, verujem da i njemu kao i porodici to deluje kao prelazak s konja na magarca te im se ta ideja ne dopada. Jedini izlaz gde se na neki način čuva dostojanstvo svih je završetak karijere i bavljanje trenerskim/menadžerskim/kakvim god poslovima u okviru tatine imperije. kad na leto dodje samo da pomogne, a na kraju ostane kao trener, jel vracamo laki majce i banere? predlazem da se ne vracaju stari niknejmovi i avatari dok ne zatvorimo tim za sledecu godinu. ukljucujuci i trenera. Edited February 14, 2020 by HAMMER Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlado75 Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Priznajem da sam ocekivao ako bude neko pojacanje to bude centar...... Al izgleda posle onog rasula u Baru smo ipak uzeli jos jednog pleya. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 2 hours ago, Gilmour said: Ovo sada, pocevsi od Kostunice na klupi... opravio si mi majstorski ovaj kilavi petak četrnajsti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Ja mislim da smo tanki na dvojci i da je trebalo da dovedu još jednog beka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Ljubavi, Srećan Dan Zaljubljenih. Delije, Srećan Sveti Trifun. Zvezdaši, Srećan Novi Plej. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Da probam da povatam nas tim za odlucujuce bitke. 1. Bele ruze, Braun 2. Srba difender, Srba divljak, Pistolero 3. Deda, Stratos, Dobric, Batler 4. MJK, Borisa 5. Gist, Facijalis. Ojo, Jovanovic pretpostavljam da ispadaju i jedan odozgo. Neka drhti Jadran i kls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Lorenzov pad u formi je misteriozan. Pocinjem da se plasim da je imao ponudu da predje u neki bogatiji klub za masne pare ali da mu nismo dozvolili i da je ovo sad njegova reakcija. Ne verujem da je povredjen jer bi imao pauzu. Ono u Baru je navodno bilo zbog temperature, a ne zbog povrede. Ako iskljucimo povredu prosto mi pad kakav ima u zadnjih mesec dana nije jasan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Braun je bukvalno samostalno na startu sezone vukao ekipu, koja se pijano i tromo ponasala u oba takmicenja, uz promenu trenera i bez alternative na klupi. Jbg, pao jeste, ali mislim da je itekako ozbiljan igrac da se ne bi digao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 5 minutes ago, kokodakalo said: Lorenzov pad u formi je misteriozan. Pocinjem da se plasim da je imao ponudu da predje u neki bogatiji klub za masne pare ali da mu nismo dozvolili i da je ovo sad njegova reakcija. Ne verujem da je povredjen jer bi imao pauzu. Ono u Baru je navodno bilo zbog temperature, a ne zbog povrede. Ako iskljucimo povredu prosto mi pad kakav ima u zadnjih mesec dana nije jasan. Vuče tu povredu skočnog zgloba, plus ga i virus dokačio ... pa i mašina se pokvari kad se preforsira. Nema potrebe lupati glavu oko toga ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Just now, Dzistrou said: Ljubavi, Srećan Dan Zaljubljenih. Delije, Srećan Sveti Trifun. Zvezdaši, Srećan Novi Plej. Srecan Dan zaljubljenih svima koji stave. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 58 minutes ago, Ulicni basketas Laki said: Ja mislim da smo tanki na dvojci i da je trebalo da dovedu još jednog beka. Četvorku pre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 11 minutes ago, Laki21 koji lebdi said: Četvorku pre. Neee, ako zagusti, može i Štime da se spusti na 4. Ionako je previše pokretan za peticu. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 5 hours ago, Kankkunen said: Sigurno, cenim da u klubu imaju dobre informacije. ko bi normalan posumnjao 1 hour ago, Dzistrou said: Ljubavi, Srećan Dan Zaljubljenih. Delije, Srećan Sveti Trifun. Zvezdaši, Srećan Novi Plej. FMP-ovci izvinite 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 4 hours ago, K.Dot said: Večeras samo hrabro pa šta bude. Podrška Draganu i momcima. A sta se desava veceras? Partije domina u Domu Staraca u Nisu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Bice nam malo 1 lopta ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Raspitao sam se malo u vezi ovog Vuk- Filip. I tacno je. Ficko se ponudio. Vuk je rekao “čućemo se”. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Jedva cekam live da napisem Shako daj Lukasa 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 7 hours ago, SunZero said: haos, od pocetka je evidentno da nam je najveci problem drugi plej, doveli smo sleper igraca a pg stize na pola februara ne treba ni da igramo EL vise posto ocigledno ne cenimo dovoljno to takmicenje Bukvalno skolski prikaz nesavesnog upravljanja klubom. Ovo i da pokusavas, tesko moze uspeti. Teranje inata sa igracima, trenerima, sujeta..Sramota teska. Sad se ima za pleja. Karma je kucka, a odgovorni ce dobiti sto zasluzuju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hej Pavkov Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 2 hours ago, Vamos Laki said: Bukvalno skolski prikaz nesavesnog upravljanja klubom. Ovo i da pokusavas, tesko moze uspeti. Teranje inata sa igracima, trenerima, sujeta..Sramota teska. Sad se ima za pleja. Karma je kucka, a odgovorni ce dobiti sto zasluzuju. Sreća pa se forumaši ne pitaju apsolutno ništa. Dok je tako biće klub najbolji u regiji i učesnik EL. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 2 minutes ago, Hej Pavkov said: Sreća pa se forumaši ne pitaju apsolutno ništa. Dok je tako biće klub najbolji u regiji i učesnik EL. HEJ PAVKOV !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 (edited) Čoki loče antifriz jer tim venama teče drobljeni led... To sramote ne poznaje, odgovornosti se smeje u lice a čast mu cepa drva, unosi i slaže unakrsno za deset marke. Za pola sezone se posrao po svemu do sada postignutom, uz sinhronizovano zapišavanje najskupljeg rostera, navijača, novinara, Aba lige...Euro lige... ... isplatio Deriku pola sezone, isplatio Fajeu ceo ugovor, platio Pantera i Kuridžu...dao novce da nam se vrati Vladimir Štimac. Eeeej....Vladimir jebeni Štimac da nam se vrati TREĆI PUT...zar nam treba jasniji znak da su tikve procvale. A sada u februaru kada nam gaće usrane...Lorenzo iscurele baterije...Gist gilipter ladi jaja za kilo para...Đenka izašo iz Đenkinsa. i dok Vojislavu Šakoti trne umnjak...evo našla se neka kinta i za pleja...jebo nas plej. Nebojša Čović - kralj burleske, master apsurda i govedo jedno...ono brdsko - sebično i neiživljeno. Edited February 15, 2020 by Wingwalker 12 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 This escalated quickly @Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts