BojanaCZV Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 Iz Beograda ili ti bilo gde u Srbiji ne moze da se zna kakvo je dole stanje. Apsolutno nije normalno da se utakmica igra tako sto ce policajci ili ko vec stajati pored terena, mislim koja je poenta igranja utakmice. Ja da sam predsednik kluba, nikada ne bih dozvolila da se moji igraci izloze takvom riziku, zarad cega? I zaista, zamisli da igras utakmicu u hali, a na ulici se narod bije sa policijom. Svaki normalan klub ne bi dozvolio sebi da igra u drzavi gde nisu obezbedjeni normalni bezbednosni uslovi na ulici. To je bar moje misljenje. 13 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 Ovdje se ne radi o pojedincu. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 13 minutes ago, MetalHead said: Inace, avion jos nije poleteo 😄 sad je tek gejt zatvoren... Ima li neko u avionu da citta forum i da nam javi sta se u tom avionu desava...:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 Od danas se ne zviždi samo Filipu nego i njegovom obolelom tati! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 1 minute ago, drakon1 said: Ima li neko u avionu da citta forum i da nam javi sta se u tom avionu desava...:) Airplane mode 😄 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 4 minutes ago, BojanaCZV said: Iz Beograda ili ti bilo gde u Srbiji ne moze da se zna kakvo je dole stanje. Apsolutno nije normalno da se utakmica igra tako sto ce policajci ili ko vec stajati pored terena, mislim koja je poenta igranja utakmice. Ja da sam predsednik kluba, nikada ne bih dozvolila da se moji igraci izloze takvom riziku, zarad cega? I zaista, zamisli da igras utakmicu u hali, a na ulici se narod bije sa policijom. Svaki normalan klub ne bi dozvolio sebi da igra u drzavi gde nisu obezbedjeni normalni bezbednosni uslovi na ulici. To je bar moje misljenje. odlazila je Zvezda svojevremeno i u Zagreb u puno težim uslovima i odmah nakon rata da ne bi mogla u jednu Podgoricu 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 (edited) Imamo više Konferencija z štampu nego pobeda u ABA ligi Naravno sad barem pola Srbije piše o KKCZ dok Milo upada sa policijom u hramove, Zvezda da bude deo tog zločinačkog klana ne mogu da podnesem Edited December 30, 2019 by laki perkos 6 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 Quote PREOKRET! Igraci u avionu na letu ka Podgorici, Nebojsa Covic ostao sa Filipom na aerodromu! [FOTO] [VIDEO] 😄 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 PREOKRET! Igraci u avionu na letu ka Podgorici, Nebojsa Covic ostao sa Filipom na aerodromu! [FOTO] [VIDEO] [emoji1]30 dana 5 1 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 domacin je garantovao bezbednost, i ja mislim da je to dovoljno. ako se ispostavi da bezbodnosti nema, napusta se utakmica na licu mesta. a ne ovako unapred. a ako je vec aba liga do te mere neprijateljska prema nema, onda daj da zavrsavamo sa tim, i da se okrenemo dunavu iz starih banovaca i napretku iz aleksinca, tu nema nikakvih bezbednosnih rizika. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 1 minute ago, drakon1 said: Ima li neko u avionu da citta forum i da nam javi sta se u tom avionu desava...:) Stjuardesa donela Filipu sedmu kesicu pereca, da prekrati vreme, Davidovac pripalio marlboro u toaletu dok Gist blokira detektor dima. Laza radi sklekove u prolazu između sedišta. Neša Ilić rešava ukrštenicu i ne ume da reši 9 vodoravno "Koja je funkcija Nebojše Ilića u KK Crvena Zvezda"...Šakota spava od 2 do 4...onaj vozač iz Železnika kuca na vrata pilotske kabine aloee šabani, krećite.. 10 1 23 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 Meni toliko muka od ovog sranja, da mi uopste nije do zajebancije... mamu im jbm! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 13 minutes ago, Bole Tyson said: Ovo je verovatno kraj ABA lige, ili bar direktnog plasmana u Euroligu iz iste I ja mislim nesto slicno. Mada... Po meni su opcije: 1. Gazda ima cvrste informacije da se nesto spremalo i da je ovim hteo da zastiti igrace (sto mu je, ako je u pravu i obaveza). U tom slucaju ocekujem odgovore na KO, STA, KADA, KAKO, GDE, S CIME itd. je doveo do taga da se ne putuje. Nikakve "proverene informacije" koje ce se dostaviti nadleznima, nikakve liste, arhive, print screenovi i sl. Ako toga NEMA onda vazi sledece: 2. Gazda svesno ovo radi jer a) zna nesto o ucescu ABA prvaka u EL od sledece godine. Jos se secam njegovog pokvarenog keza sa pretprosle KZS kad je rekao da nesto zna a jos ne sme da kaze. Mnogi su ovde mislili da se radi o licenci. Ako je tako, onda mu se za ABA i Moracu savrseno j..e pa mu se moze raditi ovo sto radi, ako ekipa zaista nije otputovala. b) napusta uskoro klub pa kad je tako onda vuce sve sa sobom na dno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 1 minute ago, NMX said: Stjuardesa donela Filipu sedmu kesicu pereca, da prekrati vreme, Davidovac pripalio marlboro u toaletu dok Gist blokira detektor dima. Laza radi sklekove u prolazu između sedišta. Neša Ilić rešava ukrštenicu i ne ume da reši 9 vodoravno "Koja je funkcija Nebojše Ilića u KK Crvena Zvezda"...Šakota spava od 2 do 4...onaj vozač iz Železnika kuca na vrata pilotske kabine aloee šabani, krećite.. Djenka objasnjava Panteru foru sa njegovim imenom, ali mu ne ide. Kuzmic zaboravio sluske pa na telefonu odvalio krajiske pesme, tresti ceo avion... Topic i dalje nije promenio izraz lica. 3 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 7 minutes ago, MetalHead said: Airplane mode 😄 Ima AirSerbia WiFi u avionu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 Just now, drakon1 said: Ima AirSerbia WiFi u avionu. Nebojsa stipsa, nece da plati... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrix1402 Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 Iz ove perspektive, 02.01. deluje kao savršena prilika, da se govnima u klubu, još jednom stavi do znanja da ovaj klub nije samo njihov, već malo i nas. Preživela je Zvezda i gore stvari, preživece i ove seronjeSent from my SM-N950F using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reginald Cousins Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 1 minute ago, MetalHead said: Djenka objasnjava Panteru foru sa njegovim imenom, ali mu ne ide. Kuzmic zaboravio sluske pa na telefonu odvalio krajiske pesme, tresti ceo avion... Topic i dalje nije promenio izraz lica. Dobric se jos ranije vratio sa aerodroma jer Fica zauzeo dva sedista. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 Just now, MetalHead said: Nebojsa stipsa, nece da plati... Ma, plati on to. Dok ne raskines ugovor ili predjes u neki drugi klub i onda ti ispostavi racun sve sa roamingom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 7 minutes ago, BojanaCZV said: Iz Beograda ili ti bilo gde u Srbiji ne moze da se zna kakvo je dole stanje. Apsolutno nije normalno da se utakmica igra tako sto ce policajci ili ko vec stajati pored terena, mislim koja je poenta igranja utakmice. Ja da sam predsednik kluba, nikada ne bih dozvolila da se moji igraci izloze takvom riziku, zarad cega? I zaista, zamisli da igras utakmicu u hali, a na ulici se narod bije sa policijom. Svaki normalan klub ne bi dozvolio sebi da igra u drzavi gde nisu obezbedjeni normalni bezbednosni uslovi na ulici. To je bar moje misljenje. To bi takođe trebalo da bude mišljenje svake osobe koja poseduje makar i trunku razuma. Ponavljam, ne treba valjda da se opet postavljaju slike i snimci sveg maltretiranja koji su naši preživeli dole prošle godine (jer pretprošle nisu bili spremni, pa video materijal i ne postoji). A videli smo kako je liga tada "reagovala". Ove sezone je tu pridodat i političko-nacionalistički element + dokumentovane pretnje Bokana nakon 5. meča, i neko posle svega toga treba da se oseća smireno i bezbedno povodom odlaska tamo? Bolje i da ne postoji liga koja ne može takve jednostavne stvari da reši. A evo i moje prognoze, koju nisam video da je bilo ko do sada pominjao. Nakon svega viđenog u Podgorici prošle sezone, Budućnost više neće biti ni razmatrana za EL, bez obzira ostvarili rezultatski plasman tamo, na bilo koji od mogućih načina ili ne. Nema šanse da nakon svih ispada dole Jordi dozvoli sebi rizik nekog incidenta, koji bi uništio u potpunosti ugled lige, o kojem oni itekako brinu. Uostalom, ni najmanje me ne bi iznenadilo da je upravo zbog toga donesena odluka o ukidanju licence za ABA, čisto da bi moglo da se kontroliše ko može da uđe u EL sa ovih prostora. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 Gde smo bili 2011te... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 Meanwhile at Nikola Tesla airport: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Južni Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 18 minutes ago, BojanaCZV said: Iz Beograda ili ti bilo gde u Srbiji ne moze da se zna kakvo je dole stanje. Naravno da može. 18 minutes ago, BojanaCZV said: Apsolutno nije normalno da se utakmica igra tako sto ce policajci ili ko vec stajati pored terena, mislim koja je poenta igranja utakmice. Na EL tekmama / derbijima uvek je policija na terenu / u hali. 18 minutes ago, BojanaCZV said: Ja da sam predsednik kluba, nikada ne bih dozvolila da se moji igraci izloze takvom riziku, zarad cega? I zaista, zamisli da igras utakmicu u hali, a na ulici se narod bije sa policijom. Svaki normalan klub ne bi dozvolio sebi da igra u drzavi gde nisu obezbedjeni normalni bezbednosni uslovi na ulici. Ok. Ukinuti sport u Srbiji instant. 18 minutes ago, BojanaCZV said: To je bar moje misljenje. Ok. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 toliko o tome...da se mi okrenemo organizaciji dočeka za Radonju i Nelsona...madafaka da izbaci skauting trenutne forme bajerna i kako ih ispratiti iz bgd-a sa tesnom završnicom u našu korist...da ipak ne ljuljamo dodatno Dejanovu poziciju iako nam je ušao u Šiška. Sad igramo za raju očigledno...gasi ABA ligu dosta nam je i valjala. Послато са SM-J330F помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 Ovo sve mirise na pocetak kraja Aba lige, njene vaznosti. Na tviteru idu neke price da istupamo iz plej ofa aba lige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts