Сандро Лаки Ђентиле Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 Разбијена банда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 Ali brat Jovanovic. Kolko god Ojo ne znao, ovaj lik je bukvalno Stimac za sirotinju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 Ako ovako nastave (sa objektivnim komentarima) mogao bi Nebojsa pokucati Edinu i Koletu ujutru na vrata 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 Nek nam je bog u pomoci u Podgorici! Just now, Pero_Cameron said: Ako ovako nastave (sa objektivnim komentarima) mogao bi Nebojsa pokucati Edinu i Koletu ujutru na vrata 😄 Sta objektivno komentarisu? Slusam debila na o2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 Just now, Pero_Cameron said: Ako ovako nastave (sa objektivnim komentarima) mogao bi Nebojsa pokucati Edinu i Koletu ujutru na vrata 😄 Zna gde žive? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 Zao mi je Kuridze, nesrecnik ne zna gde bije na debiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 2 minutes ago, Zizu said: Nek nam je bog u pomoci u Podgorici! Sta objektivno komentarisu? Slusam debila na o2 Onako kako i jeste, bez dupeuvlacenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 Fića je toliko usavršio klizanje na leđima po parketu nakon pokušaja polaganja da liči na torpedo 3 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 Neverovatno da ni ne pokusava da igra odbranu, da zasmeta igracima (mislim protivnickim)... Neverovatno zaista...Cak i ovaj klinac sto je usao na kraju, lagano ga probija i daje pas za poene Marinkovica... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 13 minutes ago, Pero_Cameron said: Ako ovako nastave (sa objektivnim komentarima) mogao bi Nebojsa pokucati Edinu i Koletu ujutru na vrata 😄 laki edini i koleti? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 Moze li neko ukratko sta su pricali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 Ko je izvadio stvar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 Velika i vazna pobeda. Just now, Kankkunen said: Ko je izvadio stvar? Onaj cije ime ide sa vadjenjem stvari... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boaće Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 Ja sam zadovoljan. Gavrilo je pre mesec dana rekao da je cilj ulazak u plej of, a trenutno smo na dobrom putu. Posle šta se uradi, uradi se... Bože moj. Inače vrhunski skauting/potez dovođenje Kuridže. Jedino u jednačinu nisu ubacili da je lik igrao za klubove koji žive od danas do sutra, da mogu svakog trenutka da se ugase, da su ciljevi kod nas najviši i da je pritisak veći... Slično kao komšije kad su doveli Majstorovića iz Metalca i onda otrežnjenje kad je zaigrao za njih, u fazonu "nemoguće, kidao je u Metalcu". Ne kaže se slučajno da neko nije za veće klubove. Definitivno probijamo dno, kad ni ova Primorska koja je jedva skupila igrače za protokol nije uspela da zamaskira naše tužno izdanje. 7 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 Napadačke partije života Davidovca i Čovićevog adjutanta. Ali energije bez, motiva bez, izgubljenih lopti malo more, igre ni na horizontu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 4 minutes ago, Manoly said: Velika i vazna pobeda. Onaj cije ime ide sa vadjenjem stvari... KURidza ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 (edited) 2 minutes ago, Laki Six said: KURidza ? Filipov potrcko, Edited December 23, 2019 by 12Laki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profaarmor Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 Nakon epske bitke protiv uvek neugodnog protivnika na vrucem terenu teska ali zasluzena pobeda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 Ja mislim, da je ova koMferencija za štampu već bila neke vrste uvod u alibi za slučaj, da ne uđemo na F4. Eto kao teško je bilo, trpeli smo sve, pružili ruku nezahvalnim navijačima, al oni su i dalje nastavili sa žvižducima i nisu pružali adekvatnu podršku pa smo se slomili pod pritiskom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 "Recept" iz utakmice sa Cibonom je uspeo i ovde (steta sto ga ne primenismo i na nekim drugim gostovanjima), samo da sutiramo 50% ili vise za 3 poena (veceras 13/26 ili ti okruglo 50%) i nema problema za nas. Ovakvom "igrom" i odbranom pick and roll-a ce nam se "nacestitati Nove godine" najbolji pick and roll plejmejkerski par u ligi. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 (edited) Jel moze neki size za nas koji smo imali tu srecu da ne gledamo? Vidim da smo izdominirali juniore Primorske, da MJK jos nije skontao da je promenio klub.Nego jel kevin panter izdominirao?Jel pao po koji zvidzuk?Jel adjutant krenuo da izvodi ekipu, pa skontao da nema pojma gde je izlaz u Kopru? Jel skontao Starac Foco u kom je gradu i koja se liga igra? Hvala unapred onima koji su patili i za mene😎 Edited December 23, 2019 by Gudura 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 Jedino pozitivno u toj pobedi je to, da nismo izgubili 🙂 Ćelavi panter je bio non factor, pošto su svi bili više manje nezainteresovani, konferencija je očigledno dala rezultate. Deki i adjutant ubacili zajedno čini mi se 10 trojki, pa ipak ta i takva Primorska, bez prve petorke i trenera, dobila nas je u 2/4 i izgubila na kraju samo 12 ili kolko već, pa ti vidi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikel Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 (edited) Ako se po jutru dan poznaje, Sava Lešić iz mladjih dana je Čarls Barkli za Jagodnik Marka Kurnindžu 🤔 Šalu na stranu, umesto da uvodimo mlade igrače, buduce reprezentativce da rastu uz prvi tim, mi dovodimo 32+ igrača na dve godine sa kojim obrazloženjem? Edited December 23, 2019 by Mikel 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 Ovo je prava tekma za floskulu: pamti se samo pobeda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RC4 Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 Evo predloga za trenera. Jes' da je u duši grobar, ali je pošteno natopio Zvezdin dres. Sudeći po tekstu, bar zna da postavi dijagnozu. https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1263034/Marko-Marinovic-izjava-nevaspitani-igraci.html Što se tiče utakmice... Da mi je neko pre tri meseca rekao da će na parketu u bitnoj utakmici u trenucima kada se lomi rezultat za Zvezdu igrati Čović, Kuridža, Jovanović ja mu ne bih verovao i verovatno bih mu se podrugljivo smejao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts