Majak Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 I to je tačno jer namerno seo u prvi red C tribine da me čuje FČ3 loud&clear Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 oni stvarno misle da tako mogu da zaustave tornado kada krene? pa prva evroligaska utakmica u kojoj junior bude briljirao a mi izgubimo ce ih brzo razuveriti i naterati na razmisljanje da je mozda stvarno bolje da se filip skloni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 Игра ли Гистопулос или се и даље шиљи пачетина на њему? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 Opet zvizduci😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 Aj nek neko napise detalje sa tribina. Je l bilo zvizduka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 http://sportklub.rs/documents/1094079/comments/Kosarka/Ostala-takmicenja/ABA-League/Vesti/Covic-podelio-navijace-aplauz-za-Gista.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 5 minutes ago, Zizu said: http://sportklub.rs/documents/1094079/comments/Kosarka/Ostala-takmicenja/ABA-League/Vesti/Covic-podelio-navijace-aplauz-za-Gista.html . gazda nema nista u fiokama o urednicima sport kluba. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 'Bravo Fico', 'igraj majstore'.... je ono sto se od individualnih uzvika moze cuti na tv u ovoj zadnjoj cetvrtini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 3000 za gospodina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 Ok mec, ono, lagano Ocekivano bez reakcije publike ali videcemo za el 12/16 za tri 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boujee Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 (edited) Ovi Mornari su se mogli malo spustiti u stav, a ne da gnomče popravlja svoju bednu statistiku na njima. Edited November 25, 2019 by Boujee 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 Mornar je bas truba defazivno.Ej kad ti Lazic upise 13p pa to je da se prekrstis. Svaka cast Pulenu na ofazivnim eksplozijama ali njegov stav za odbranu je katastrofalan.I to je jedan od razloga sto Cedevita nije uradila velike stvari sa njime po pitanju ABA lige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 Odnos u skokovima 39-20, looool Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 Ja sam se nadao da ce danas oni koje je sramota i koji su besni zbog onoga sto se desilo na Covicevoj konferenciji za stampu otici i izraziti svoj revolt (ne mislim na forumase, da se razumemo, pricam uopste). Jer danas je bas bila prilika za to. Umesto toga, hala je bila sablasno prazna, a preko tva su se maltene culi samo tapsaci Covicu. ovo sto pojedini pricaju o EL i kako ce tamo biti tornado je nebitno. Na ovakvim utakmicama se izrazava stav, da se zna da ce hala biti puna kada treba i protiv Crnokose i protiv Mornara i Dinamika i Malog Mokrog Luga, a ne samo protiv Reala i Fenera. Sada je samo dokazano ono sto se vec znalo - dokle god ima vrhunskih evropskih takmicenja i dokle god se osvaja domacica, nikakvi uragani i erupcije se nece desavati. Propustena je sansa veceras, druge tesko da ce biti. 13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 1 minute ago, McLeod said: Ja sam se nadao da ce danas oni koje je sramota i koji su besni zbog onoga sto se desilo na Covicevoj konferenciji za stampu otici i izraziti svoj revolt (ne mislim na forumase, da se razumemo, pricam uopste). Jer danas je bas bila prilika za to. Umesto toga, hala je bila sablasno prazna, a preko tva su se maltene culi samo tapsaci Covicu. ovo sto pojedini pricaju o EL i kako ce tamo biti tornado je nebitno. Na ovakvim utakmicama se izrazava stav, da se zna da ce hala biti puna kada treba i protiv Crnokose i protiv Mornara i Dinamika i Malog Mokrog Luga, a ne samo protiv Reala i Fenera. Sada je samo dokazano ono sto se vec znalo - dokle god ima vrhunskih evropskih takmicenja i dokle god se osvaja domacica, nikakvi uragani i erupcije se nece desavati. Propustena je sansa veceras, druge tesko da ce biti. Potpis. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 Raport iz hale. Premalo nas je. Ili premalo hrabrosti. Bilo je botova koji su na nase zvizduke odgovarali aplauzom. Spasa ima, ali propasti hocemo. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 2 minutes ago, McLeod said: Ja sam se nadao da ce danas oni koje je sramota i koji su besni zbog onoga sto se desilo na Covicevoj konferenciji za stampu otici i izraziti svoj revolt (ne mislim na forumase, da se razumemo, pricam uopste). Jer danas je bas bila prilika za to. Umesto toga, hala je bila sablasno prazna, a preko tva su se maltene culi samo tapsaci Covicu. ovo sto pojedini pricaju o EL i kako ce tamo biti tornado je nebitno. Na ovakvim utakmicama se izrazava stav, da se zna da ce hala biti puna kada treba i protiv Crnokose i protiv Mornara i Dinamika i Malog Mokrog Luga, a ne samo protiv Reala i Fenera. Sada je samo dokazano ono sto se vec znalo - dokle god ima vrhunskih evropskih takmicenja i dokle god se osvaja domacica, nikakvi uragani i erupcije se nece desavati. Propustena je sansa veceras, druge tesko da ce biti. Tuzno ali istinito 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 Potpis na post Meka, bukvalno je ovo bila idealna sansa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 Treba reci da dobar dio hale ipak cine i ljudi sa strane koji nisu u mogucnosti da dodju na ovakvu utakmicu i ovakav termin. Mek ima poentu ali se pak ne slazem da je ovo neka jedinstvena prilika za negodovanje. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 3 minutes ago, McLeod said: Jedan Mc klasik : jesam vam rekao 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 Forum uticaj ima samo na Nebojsu Covica. Vec sam pisao da ne treba donositi zakljucke na osnovu vecinskog misljenja na forumu. Takodje je jako glupo misliti da su svi koji su tapsali Filipu sendvicari. Mnogo, ali mnogo je onih koji gledaju kosarku i vole je, ali je ne razumeju. Isto tako vecina onih koji je gledaju uzivo vide samo poene i asistencije. Za njih je Filip ok. Za neke jace zvizduke Filipu trebace jedna nemoc u EL. Opasno namazan igrac je Nebojsa Covic. Sklonio je sina sa utakmica protiv Reala i Asvela. Tacno su znali da ga tamo cekaju agresivni bekovi i da ce tu biti mnogo nemocan i izbegli su punu halu i minu. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 1 minute ago, Sector said: Treba reci da dobar dio hale ipak cine i ljudi sa strane koji nisu u mogucnosti da dodju na ovakvu utakmicu i ovakav termin. Mek ima poentu ali se pak ne slazem da je ovo neka jedinstvena prilika za negodovanje. Da, jos da sacekamo EL mec Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 bez obzira na brojnost u hali i nedostatak neke vece mase ne bih ja potcenjivao ove zvizduke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 (edited) Polako, ne moze preko noci nesto da se zavrsi sto u Srbiji zemlji nepotizma traje vec dugo. Gazda je prsnuo na koferenciji i time jos vise dolio ulje na vatru. Mediji su poceli da pisu, rsb se podelio. Zvizduci su se culi, stidljivo, ali bitno je da jesu. Takva smo sorta da ne moze uz odlicnu igru tima konstantni zvizduci . Cekajte prvu priliku kada maleni od Zeleznika pocne da baguje u EL. Edited November 25, 2019 by Zizu Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 1 minute ago, Sector said: Treba reci da dobar dio hale ipak cine i ljudi sa strane koji nisu u mogucnosti da dodju na ovakvu utakmicu i ovakav termin. Mek ima poentu ali se pak ne slazem da je ovo neka jedinstvena prilika za negodovanje. Mozda ne jedinstvena, ali najbolja sigurno. Idealna. Ali ajde, videcemo. Bice mi drago ako gresim, ne zbog ovog kluba prema kom se indiferentan, vec zbog coveka i njegovih istomisljenika koji nisu zasluzili da im se preti zbog izrazavanja stava. Makar se ja ne slagao do kraja sa njima oko predmeta spora. @ Clash to bas i nije moj classic 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts