astrix1402 Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 Osnovni kriterijum za nekoga ko dodje posle Tomica, je odstranjivanje Filipa iz tima. Neka dodje Obradović i ostavi malenog, zasluzice zvizduke... Sent from my SM-N950F using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 Barcokas je slobodan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 11 minutes ago, Laki21 said: U četvrtak u hali objasniti Filipu i Nebojši kako stvari stoje. Минимум минимума али бојим се да се ни то неће десити. У сваком случају овај концепт након повртка у ЕЛ куповине озбиљних играча за озбиљну лову а да не завршиш ростер зачинисмо и оставком тренера на почетку сезоне. Битно је да газда Чова неће пропустити да напомене како је он више од 40 година у кошарци... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 (edited) U jebote, stvarno covek dao otkaz Videcemo da li ce sl trener odstraniti Filipa... tako cemo znati ko je bio problem tj. da li Filip mora da igra ili je Tomic nestrucan totalno Edited October 22, 2019 by vepar Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrix1402 Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 Iskreno, voleo bih i da čujem Tomicevu stranu priče. Ima se tu lepih pitanja postavitiSent from my SM-N950F using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 2 minutes ago, Zizu said: Barcokas je slobodan Neka ga i dalje slobodnog. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 1 minute ago, astrix1402 said: Iskreno, voleo bih i da čujem Tomicevu stranu priče. Ima se tu lepih pitanja postaviti Sent from my SM-N950F using Tapatalk A on bas jedva ceka da odgovara na pitanja. 🙂 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 Reunion? 4 4 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uti Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 1 minute ago, astrix1402 said: Iskreno, voleo bih i da čujem Tomicevu stranu priče. Ima se tu lepih pitanja postaviti Sent from my SM-N950F using Tapatalk Sada moze da prica sta hoce,fc3 mu je igrao a on ga je branio kada god bi neko postavio pitanje o njemu.Sada mu je bolje da cuti... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 Radi li negde Ćavi Paskval, nešto ga ne viđam. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 Nemaju ugovor ili su dostupni: Andrija Gavrilovic (KKCZ), Milenko Topić (KKCZ), Vladimir Jovanović (FMP), Dušan Alimpijević, Jovica Antonić, Slobodan Klipa (KKCZ Youth), Vlade Đurović, Željko Lukajić, Mihailo Uvalin... Imaju ugovor: Zlatko Bolić (Vojvodina), Vladimir Đokić (Metalac), Marko Marinović (Borac), Oliver Popović (Novi Pazar), Vlada Vukoičić (Kina), Dragan Aleksić (Solnok)... Znam znam... nije neki izbor domacih trenera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spooky Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 11 minutes ago, mmajstor said: Postoji li sansa da dovedemo Duleta Ivanovica? Nijedan drugi mi ne pada na pamet. Od starije garde tu je samo Sakota u Aek-u. Od mladjih ovaj iz fmp-a ili Luka Pavicevic ako se on moze nazvati mladjim. Ja glasam za Duleta, bez kvalitetnog trenera se ne moze. Propustili smo Trinkija zbog ovog nadrkanog. I moj glas za Duleta, ali Vujosevica. Poceo je u Zvezdi, cenim da je vreme da se vrati prvoj ljubavi jer, kao sto je poznato, prva ljubav zaborava nema. ❤️ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 Tomic i dva Brauna, imace valjda za Paskvala. Da od Ficka napravi Rajsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 glas za sasu filipovskog, njegove ekipe uvek igraju odlicnu odbranu. prosle sezone u pioniru nismo mogli da vidimo kos tokom cele utakmice. ali dobra odbrana je nespojiva sa sinom filipom, tako da nista od njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 nisam ni za jednog stranca koji ne prica nas jezik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 1 minute ago, mmajstor said: nisam ni za jednog stranca koji ne prica nas jezik. Onda Itudis ... 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 Just now, Kankkunen said: Onda Itudis ... Jedva ceka 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 2 minutes ago, mmajstor said: nisam ni za jednog stranca koji ne prica nas jezik. Da bivsem selektoru damo ponudu koja se ne odbija? Evroliga>Evrokup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 20 minutes ago, propolis said: Jbt sta sve ljudi tripuju, top 8. Pa nije se samo Zvezda pojačala!!! Bio sam ironičan, jer se ovde na forumu propagirala ideja o maltene sigurnom ulasku u top 8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velja03 Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 Ne znam u kakvom je stanju Blatt, ali oduvek sam ga želeo videti na našoj klupi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Threekola Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 4 minutes ago, mmajstor said: nisam ni za jednog stranca koji ne prica nas jezik. Znači pre bi želeo nekog novog Alimpijevića/Vladu Djurovica nego Xavi Pasquala ili Barcokasa 🙄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 (edited) .... Edited October 22, 2019 by Laki21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 Link za konferenciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
imbaSpirit Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 Oce biti neki link, pbp? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 23 minutes ago, propolis said: Jbt sta sve ljudi tripuju, top 8. Pa nije se samo Zvezda pojačala!!! Naravno. Ne znam sto se ovde prosipa ta tegetlijina (da ne kazem romanticna) mantra o preskupom timu i obaveznom ulasku u top 8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts