ćušpajz Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 2 minutes ago, Del Piero said: znamo sta ide sezonu posle Kelna to bi značilo da tatin piksi ide da đuska u francuskoj (idem sam na partizanov topik) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Ako hocete otvoricu ja prelazni rok. Ali ne garantujem rezultate da znate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 18 hours ago, Šarac said: Malo se bavite igracima, napraviti neki realan roster u skladu sa buducim budzetom kluba, bez onih mamojebaca od po 1 milion po sezoni i bice vam lepsi dan i period pred nama. Pfffff 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Kad je konferencija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Mairosu treba opet da otvori, sezona je poništena, pdf se poništava, sve isto ostaje. Hint, pre otvaranja popiti 3 ljute rakije na eks da to bude kako valja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 2 hours ago, Sector said: Ako hocete otvoricu ja prelazni rok. Ali ne garantujem rezultate da znate. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 3 minutes ago, propolis said: Mairosu treba opet da otvori, sezona je poništena, pdf se poništava, sve isto ostaje. Podrzavam. Budimo dosledni odluci Djordija. 🙂 @Mairosu please, pristupi zadataku 🙂 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 (edited) Slemove na glave Sasa Obradovic je novi trener KKCZ Rekoh ja cim poznati "insajderi" najavljuju Radonju, da ce biti Obradovic @Gudura Majstore, svaka cast na info, opet je Vox bio prvi!!! Pozdravi konobara Edited June 4, 2020 by Leonard 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 2 minutes ago, Leonard said: Slemove na glave Sasa Obradovic je novi trener KKCZ Rekoh ja cim poznati "insajderi" najavljuju Radonju, da ce biti Obradovic Upravo to. Kad je Laza Kaćanski napisao da je Radonja dogovoren, stvar je bila jasna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Ako brat Mairosu opet otvara, obezbedicu godisnju zalihu lekova za smirenje 😄 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Ako je Obradović, nisam zadovoljan. U principu malo bolji od Šakote i to zbog toga što je mlađi samo. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Malo sam iznenađen, al zadovoljan... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 3 minutes ago, Kosjan Willavić said: Ako brat Mairosu opet otvara, obezbedicu godisnju zalihu lekova za smirenje 😄 I hlorokin 🙂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Znalo se da Čović ne može protiv sujete. Jes ga i Obradović odbio, ali Radonja je rekao da igrači nisu plaćeni, što je za njega mnogo gore. Vratiće se i Dejo nekad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 On 6/2/2020 at 8:09 AM, Leonard said: Veteran koji je prvi objavio za Tea, Bogi i Laza izleta bezbroj. Sada sam jos sigurniji da je nas novi trener Sasa Obradovic! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Ako je Obradovic pre raznih Jovanovica, Sakota i slicnih onda sam zadovoljan.Ali ako je pre Radonje nisam bas. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Srećan Obradović svima koji slave ☺️... Pozdrav svim "insajderima" opet se pokazalo da barataju informacijama 😉... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Just now, 12Laki said: Ako je Obradovic pre raznih Jovanovica, Sakota i slicnih onda sam zadovoljan.Ali ako je pre Radonje nisam bas. Ma, Radonja nije ni kontaktiran, ubedjen sam. Pusti price kvazi insajdera i onih koji po nalogu pustaju buve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 15 minutes ago, Leonard said: Slemove na glave Sasa Obradovic je novi trener KKCZ Rekoh ja cim poznati "insajderi" najavljuju Radonju, da ce biti Obradovic @Gudura Majstore, svaka cast na info, opet je Vox bio prvi!!! Pozdravi konobara 😂😂😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 1 minute ago, Leonard said: Ma, Radonja nije ni kontaktiran, ubedjen sam. Pusti price kvazi insajdera i onih koji po nalogu pustaju buve. Odakle ti citas za Obradovica? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Pravi Sale, sa romingom. 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Just now, 12Laki said: Odakle ti citas za Obradovica? :) RSB. Oni ne grese jer su na direktnoj liniji sa gazdom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 1 minute ago, Leonard said: RSB. Oni ne grese jer su na direktnoj liniji sa gazdom. Sad sam video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 RSB najavljuje na twiteru, oni se ne istrcavaju, jer su na direktnoj liniji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts