Jump to content

KK Crvena Zvezda 19/20 - "Sa Jadrana Köln se vidi"

Recommended Posts

Posted

Ameri se malo ispričaju pre treninga, šta ima ... baš je čudno.:classic_smile:

Ovde i nije baš tako ... Zo, Panter, Ojo, Lukas sa domaćim.

šetkaju se tamo-vamo, vode abrove ... i taj rad.

Posted
5 minutes ago, quentin said:

I u kafani da sjede ovako podijeljeni bilo bi čudno.

ne znam sta je ovde cudno?

imas nase i imas njine, svako ima svoju polovinu.

mada jeste malo cudno sto je stimac kao leteci golman, ali verujem da to ima veze sa delovanjem terapije koju pije protiv nekotrolisanog krivljenja i kreveljenja.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
14 hours ago, krzna said:

Dokle ce da se tolerisu ovakve verbalne dijareje?

14 hours ago, Markoss said:

Stvarno nije ok sprdati se s necijim zdravljem, kolko god bio nesimpatican covek i slicno. 

Dok god prima platu, glumi trenera i u zajedničkom zločinačkom poduhvatu sa Legendogluom urniše klub za koji navijam. To nema veze sa njegovim zdravljem, već sa nedostatkom obraza Šablončine.

Posted

Bivši kapiten crveno-belih poručio je svom nasledniku da neće večeras navijati za njega.

"Drago mi je što će moj sin imati priliku da oseti atmosferu koju prave navijači Zvezde, bila je psoebna i kada sam ja igrao, a takva je i sada. Kada je reč o ovakvim utakmicama, ne postoji odnos otac - sin. Moje srce će 95 odsto biti uz Zvezdu, a onih pet odsto pripadaće Deniju i Makabiju", poručio je u razgovoru za "Alo" Zufer Avdija, koji je 10 godina nosio dres Zvezde i odigrao 262 utakmice za taj klub.

• Like 8
Posted (edited)
50 minutes ago, Zizu said:

Jel Sakota dobio dozvolu lekara da veceras vodi utakmicu?

veceras moze, ali nece smeti da putuje u zeleznik u ponedeljak.

Edited by Haggard
Posted
20 minutes ago, StephenBob said:

Radonja je u BG, nadam se na pregovorima sa Zvezdom.

Nema sumnje. Koji trener ne bi sebi poželeo novi ugovor sa Zvezdom koji mu garantuje infarkt, šlog i krvarenje očiju već na prvom treningu?

• Like 6
  • Ha-ha 3
Posted
32 minutes ago, NMX said:

Nema sumnje. Koji trener ne bi sebi poželeo novi ugovor sa Zvezdom koji mu garantuje infarkt, šlog i krvarenje očiju već na prvom treningu?

Koji trener bi dozvolio sebi da sklopi jednu od najskupljih ekipa po svom ukusu i ostavi ih nakon par meseci?

Posted
1 minute ago, Predragdjape said:

Koji trener bi dozvolio sebi da sklopi jednu od najskupljih ekipa po svom ukusu i ostavi ih nakon par meseci?

Njemu ništa nije falilo nakon tog odlaska.

Radonji bi falilo sada da dođe.

Niđe veze.

• Like 1
Posted
58 minutes ago, StephenBob said:

Radonja je u BG, nadam se na pregovorima sa Zvezdom.

Mislim da Radonja zivi u bg-u.

Posted
4 minutes ago, Predragdjape said:

Tomic Milan

• Like 1
Posted
7 minutes ago, NMX said:

Njemu ništa nije falilo nakon tog odlaska.

Radonji bi falilo sada da dođe.

Niđe veze.

Njemu nista naravno ali klub je doveo u situaciju kakva je sada... Kontam da ako budemo igrali EL sledece sezone da ce Radonjic u slucaju da ponovo bude trener imati isti ako ne i jaci budzet... Zna Covke da Radonja donosi posebnu energiju, pune tribine i jaku podrsku...

Posted
1 hour ago, Grunf said:

Dresovi za večeras

bAsHxfd.jpg

0hdeONs.jpg

Jel moze ovaj drugi odozgo negde da se kupi, da ga ritualno spalim uz prisustvo nekog vraca iz Kuceva?Moze i broj 10 u paketu, bice bogata vatrica😀

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...