Jump to content

KK Crvena Zvezda 19/20 - "Sa Jadrana Köln se vidi"

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Gudura said:

Nikad nismo izgubili kad nam sudi Lamonika! Kakvi smo maleri ove sezone, i taj ucinak cemo da pokvarimo🤣

Nikada nismo izgubili kada nam je Lamonika sudio ali kada smo bili domacini, dok na strani imamo poraze kada nam je on sudio. 

Posted
4 hours ago, Del Piero said:

Ni u jednom trenutku nismo imali ovaj sastav.

Markus, Jovic
Djenka, Blazic, Lazic
Kalina, Danga

ili

Jovic, Nate
Djenka, Gudura
Danga, Lazic + Simon

Moze i tako, svaki je za klasu bolji od sadasnjog, plus je imao trenera.

Posted (edited)

Vreme je da Nebojsa Covic ode. Ovakva selekcija, sin, treneri, cene karata, cela sezona je jedna slajmara u celo svakog zdravorazumskog Zvezdasa. Gutali smo zabe kad je dosao, doneo je dosta kroz veze, igranje u mulju, fpm, po neki dobar poslovni potez, ali sad je vec dosta. Cuj mene, "sad je vec dosta"...

Ko posle njega i da li ce biti sns govedo? Vrlo verovatno, ali i njega cemo da teramo ako ne valja.

Edited by Geronimo
  • Like 1
Posted

Postoji jedna neprikosnovena istina, košarka se jednostavno ne igra bez trenera. A mi od Radonjića trenera nemamo. U Partizanu su bili makar toliko pametni da to shvate.

• Like 6
Posted

Ogromna nepravda bi bila da posle svih svinjarija Covic dr. Nebojsa osvoji bilo koji trofej.

Sina smo ispratili, na redu je nogiranje seniora.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, laki pepe said:

Izazvati neku eskploziju ili pozar u Amazonu, cisto da se javnost zavara i ne pise o ovome.

Pa, korona divlja, malo li je... Nemoj samo pozare, taman se Greta malo smirila...

Posted

Pristup - sramota

vodjenje utakmice - sramota

Laziceva minutaza - sramota

sudije - sramota

Lukas - obojeni Covic Junior

Simanic - prebaciti ga u odbojkasku sekciju, vise ce da bude od koristi

Deprimiran sam. A sto je najgore, ova Baskonija mi uopste nije neka ekipa

• Like 2
Posted

Posle silnog pretumbavanja rostera,ispostavice se da nam je glavni problem cele sezone bio trener...i naravno da ga necemo resiti

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...