propolis Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 10 minutes ago, uini said: izdrži čovo. Sto je najgore izdrzace. 3 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 Sad tek vidim Sakotinu izjavu "Nama je Lukas rekao da je igrao" .... Znaci ode @propolis u klub i kaze, ljudi ja sam prosle godine igrao za Golden Stejt, sigurno ste me ukacili ako ste gledali NBA, bio sam samo malo visi, tamniji i imao manje kose al to sam ja majke mi. Cova kaze nemam Sport Klub, Sakota kaze to mnogo kasno ja tad spavam, a Cabarkapa pita kako igra Derik Fiser. 6 1 12 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 Ja imam trbu ko Lukas, pre bih prošao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 8 hours ago, Tamburinjo said: Sad tek vidim Sakotinu izjavu "Nama je Lukas rekao da je igrao" .... Znaci ode @propolis u klub i kaze, ljudi ja sam prosle godine igrao za Golden Stejt, sigurno ste me ukacili ako ste gledali NBA, bio sam samo malo visi, tamniji i imao manje kose al to sam ja majke mi. Cova kaze nemam Sport Klub, Sakota kaze to mnogo kasno ja tad spavam, a Cabarkapa pita kako igra Derik Fiser. Dobar dan Sakota, ja sam Majkl Dzordan 🙂 4 17 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 36 minutes ago, propolis said: Dobar dan Sakota, ja sam Majkl Dzordan 🙂 Ko? 5 27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 (edited) dajte da završavamo ovu sezonu kako god... ako ima pravde da nakon ove golgote ne gledamo više Šakotu, Lazića i Borišu...Štimeta i Odža kao što sigurno nećemo gledati Berona, Lorenza i Perpera. Danga bi mogao da prekine ovo prokletstvo povratnika...posebno sada kada nemamo šta prodati a veliki ugovori dolaze na naplatu. Čoki sinoć stojički sa stejtmentom:...pa mora neko i da podmetne dupe ako hoćete da se švrćkate po Evropama...žali Bobe para i obraza. Ono što se rodi grbavo... Edited February 24, 2020 by Wingwalker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 nisam ispratio juce emisiju na eminentnoj ruzicastoj televiziji, kakav je bio coki? jel se divio vrhovnom komandantu u dovoljnoj meri da ovaj pokrije sve njegove brljotine iz ove sezone novim upumpavanjem iz drzavnih rezervi? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 (edited) I više od toga. Stigao je do dvanaestopalačnog creva, usput je zaobišao imanjaka iz Beograda, Vulina i Martinovića. Edited February 24, 2020 by Laki21 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 5 minutes ago, Laki21 said: I više od toga. Stigao je do dvanaestopalačnog creva, usput je zaobišao imanjaka iz Beograda, Vulina i Martinovića. Sta ti je kvalitetan autoput sa vise traka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 I mi imamo porodice druže Nebojša, kad otimate naše pare setite se ponekad zajedno sa plačipičkom AV! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Južni Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 4 hours ago, Haggard said: nisam ispratio juce emisiju na eminentnoj ruzicastoj televiziji, kakav je bio coki? jel se divio vrhovnom komandantu u dovoljnoj meri da ovaj pokrije sve njegove brljotine iz ove sezone novim upumpavanjem iz drzavnih rezervi? Iz državnih šta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 Rezervoara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 14 hours ago, Tamburinjo said: Sad tek vidim Sakotinu izjavu "Nama je Lukas rekao da je igrao" .... Znaci ode @propolis u klub i kaze, ljudi ja sam prosle godine igrao za Golden Stejt, sigurno ste me ukacili ako ste gledali NBA, bio sam samo malo visi, tamniji i imao manje kose al to sam ja majke mi. Cova kaze nemam Sport Klub, Sakota kaze to mnogo kasno ja tad spavam, a Cabarkapa pita kako igra Derik Fiser. Некад 90тих одмах послије рата на РТРС крали преносе НБА на начин да "залијепе флеку" преко логоа куће од које краду сигнал и преноси меч извјесни Драгиша Ћорсовић који осим који појма нема о НБА нема реално ни довољно података за пренос и каже ладно у једном моменту "поштовани гледаоци сада улази играч са бројем 12, не бих вам могао рећи како се зове знам само да је црњи и височији" Ови су дефинитивно подигли љествицу... 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 17 hours ago, goldberg said: Kakav ogavan nastup tamo, bas je Covic opozicija, kako da ne: Nisu njega dzabe nazvali pudlica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 Nebojša Čović od Menadžera Kosova, preko Komandanta Sablje do Vučkolizca... ...gadljiv nikad bio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantelija Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 5 hours ago, Laki21 said: I više od toga. Stigao je do dvanaestopalačnog creva, usput je zaobišao imanjaka iz Beograda, Vulina i Martinovića. Brate Laki i tebe je stigo da potkaci. " Znam kako je predsedniku, moja porodica i ja smo bili u slicnoj situaciji, nije bio film, nego filmcici na you tubetu, ali mi znamo iz cije kuhinje to dolazi!" Laki posto si najpoznatiji filmski autor na ovim prostorima, kakav Kusturica, kakvi bakraci. Ne bi me iznenadilo da te Ceca angazuje da joj reziras spotove. Bogami, mozda te i Tramp angazuje za kampanju. Kad si uspeo da skines Filipa, Sanders i ostali kandidati Demokrata ima da ispadaju ko sa ringispila. Viva Laki, viva revolution! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 (edited) 4 hours ago, Константин said: Некад 90тих одмах послије рата на РТРС крали преносе НБА на начин да "залијепе флеку" преко логоа куће од које краду сигнал и преноси меч извјесни Драгиша Ћорсовић који осим који појма нема о НБА нема реално ни довољно података за пренос и каже ладно у једном моменту "поштовани гледаоци сада улази играч са бројем 12, не бих вам могао рећи како се зове знам само да је црњи и височији" Ови су дефинитивно подигли љествицу... Druze, zna li se ikad zasto je lik ubacio to "r" u prezime? Edited February 24, 2020 by Marokanac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 1 hour ago, Marokanac said: Druze, zna li se ikad zasto je lik ubacio to "r" u prezime? Не знам зашто али знам само да му је презиме дуже и ружније. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 (edited) U programskoj semi Arene stoji da se utakmica Zvezda Cedevita-Olimpija igra u ponedeljak 2. Marta u 21h, bilo je prica oko pomeranja zbog fudbala koji se igra u nedelju u 18h valjda. Na ABA sajtu i dalje stoji da se igra u nedelju 1. Marta. Edited February 25, 2020 by Borca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 Igra se u nedelju 1.marta od 21h, pomereno je i na sajtu ABA Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 17 hours ago, Wingwalker said: Nebojša Čović od Menadžera Kosova, preko Komandanta Sablje do Vučkolizca... Ovo ti je...dosta tanko...da ne kažem ni blizu istine. S obzirom da događaje pre atentata i ono čuveno Legijino pismo, sumnjam da se osećao komotno tih dana Za ostalo stoji. A Vučkolizac je koliko je bio i Đinđolizac i Slobolizac...you name it. Biće lizac i nekog sledećeg, šta mu teško. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 1 hour ago, Gudura said: Igra se u nedelju 1.marta od 21h, pomereno je i na sajtu ABA Video sam da je ABA sajt promenio vreme odigravanja sa 18h na 21h u nedelju, na Areni i dalje stoji 21h u ponedeljak uz "Uzivo" pored. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 Izgleda da su spremili najnovije ceduljice za Saka Sablona😜 http://redstarbelgrade.rs/zvezdo-vreme-je-da-sama-uzletis/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 Quote Novi problem u Zvezdi: Ekipa ide u Španiju, Šakota ostaje u Beogradu! Glasine o zdravstvenom problemu trenera crveno-belih koje su se raširile gradom jutros, nažalost potvrđene su predveče uoči poslednjeg treninga šampiona Srbije pred put u Španiju. Glasine o problemu Dragana Šakote sa zdravljem koje su se raširile gradom jutros, potvrđene su nažalost u kasnim popodnevnim satima pred početak poslednjeg treninga košarkaša Crvene zvezde pred put u Vitoriju. Trener neće otputovati sa ekipom na utakmicu sa Baskonijom u četvrtak uveče u "Buesi". "Imam upalu spoljnih vena leve noge, što je posledica ovih konstantnih putovanja. To je problem koji će se rešiti, ali privremena mera je da ne putujem sa ekipom u Baskoniju", izjavio je Šakota novinarima pred trening u utorak i dodao: "Utakmicu će voditi Gavrilović. Mi smo zajednički sve pripremili". 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts