Jump to content

KK Crvena Zvezda 19/20 - "Sa Jadrana Köln se vidi"


Mairosu

Recommended Posts

10 hours ago, Šarac said:

Pa apostrofirao je proslogodisnje finale u kome njegov klub nije ucestvovao. Sta je to nego prebacivanje odgovornosti na ova dva kluba, tamo gde se dvojica biju obicno treci koristi da sebe prikaze kao cistunca.

Uostalom ja sam to tako shvatio citajuci nastavak njegove izjave , a ne samo naslov koji je izvucen iz konteksta da sampion ABA lige sledece sezone nece dati predstavnika za El. 

Dobrotm

Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, Šarac said:

Moje je pravo kako cu da pratim utakmice, da jebem majku Covicima, Lazicu, Gistu ili da aplaudiram. Po cemu je bolji ili losiji navijac onaj koji zvizdi ili navija.

Ja sam se opredelio da ne zvizdim,  nikada, da jebem majku onako socno iz svega glasa, dogodi se ponekada, nista licno, emocije pokuljaju, frustracija kao i kod svakoga. i ti ni bilo ko odavde me zbog toga ne mozete svrstati u losije navijace od vas koji hebete/zvizdite majku svim igracima ili samo Covicu(ima) i novi koji ce doci na red uskoro.

 

Значи добили смо и технике исказивања незадовољства, од којих су неке непожељне а неке ок!? :classic_laugh:

 

9 hours ago, Šarac said:

Sve si u pravu za Filipa, svaki drugi igrac bi odleteo odavno , ja vam pisem da se pita samo NC on bi odleteo. i dalje smatram da on to ne sme od Vesne i familije, a i njegova sujeta ne zeli da prizna poraz.

Још један ред демагогије. На страну што је он глава те фамилије јер је он глава Црвене Звезде и појашњавање његовог окружења нимало не олакшавају ове сулуде потезе по клуб чији је председник и први одговорни.

 

10 hours ago, Šarac said:

Mekel, Radicevic, Sofo i Dejan Radonjic koji je mazan svakakvim govnima i to sa tribine gde ti sedis , tako da FC3 ni prvi ni poslednji igrac kojem se zvizdalo. Jel treba da vadim kakvi su sve hvalospevi pisani o ovim gore pomenutim. Ne secam se da se tada Covic terao zbog Radonjica ili Mekela? 

 

Никакви Радичевићи, Мекели или још смијешније Радоњићи нису упоредиви са гурањем кошаркашки неквалитетног сина по  сваку цијену и то у вријеме када је буџет 8.3М евра! Претходно побројани су професионалци који живе од кошарке и свог кошаркашког знања.

Друго, ја сам негодовао још када је отишао Кари јер сам видио Човићеву демагогију још тада. Од Каријеве најаве да се радо враћа у Србију и да ће покушати да направи систем уз сјајну инфраструктуру са ФМП-ом, није могло наравно да буде ништа јер би се тада Кари морао све питати. Практично требало је да се замажу очи те сезоне а најлакше је било са једним јаким именом на клупи.

ОК, демонтирати комшијску хоботницу из муља могао је само неко  ко зна да плива у истом муљу, дошли су резултати па је сасвим нормално да фокус више није био на председнику, уживало се у резултатима. Сада је ничим изазван у сезони са рекордним буџетом вратио фокус на себе сам, чиста сујета и бахатост.

 

Тако да, одвиј тај целофан око своје демагогије и пиши шта стварно мислиш...

Edited by Константин
  • Like 4
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, Šarac said:

Nije samo za Simona, cak je ovde su pojedini brojali mu dane do isteka ugovora, simbolicnim brojanjem dana.

Stimari posle one partije u Zagrebu je isto otvorena tema Stimara izvini.

 

Sve si u pravu za Filipa, svaki drugi igrac bi odleteo odavno , ja vam pisem da se pita samo NC on bi odleteo. i dalje smatram da on to ne sme od Vesne i familije, a i njegova sujeta ne zeli da prizna poraz., Zato ocekujem da ce mu se  minutaza drasticno smanjiti kao i uloga bez obzira sto nije doveden play.Sve suprotno  ce dovesti do jos vecih tenzija na tribinama a i ovde. Svi smo mi ovde i na tribinama zbog Zvezde i ne treba jedne druge ovde da gledamo preko nisana zbog razlicite borbe za bolje rezulate kluba. 

Svako na svoj nacin neka nastavi tu borbu. 

 

 

Oko gazde ti je već odgovoreno da se ne ponavljam, jednostavno Nebojša ne pušta nikog ispred sebe pa ni suprugu. Ipak moram da ponovo ukažem da si ti naše zviždanje Filipu izjednačio sa štetom koju njegovo forsiranje nanosi klubu. Mi smo što neko reče čak i kasno krenuli sa zvižducima i sigurno nisu ti zvižduci razlozi mnogobrojnih poraza pogotovo u ABA ligi gde smo uspeli da izgubimo i od Krke i Zadra. Histerija koju je gazda napravio zbog tih zvižduka samo služi da se skrene pažnja sa njegovog lošeg rada u zadnje tri sezone, prošle godine smo iskoristili raspad suparnika u ABA i osvojili je na mišiće ali se nastavilo sa bahaćenjem i sad to dolazi na naplatu. Normalno da će biti zvižduka. Čak smo po meni ii vrlo blagi u tim protestima, ali to ne smeta da nas svako malo optuže da mi rušimo klub.

Dokle ide ludost gazda Nebojše dovoljno govori podatak da trenutno imamo 19-20 igrača pod ugovorom i promenili smo tri trenera uz veliku mogućnost da i šakota dobije otkaz vrlo brzo pa da na klupu sedne sam Nebojša i pokaže kako se vodi tim.

   

Edited by laki perkos
  • Like 5
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

41 minutes ago, laki perkos said:

 

Dokle ide ludost gazda Nebojše dovoljno govori podatak da trenutno imamo 19-20 igrača pod ugovorom i promenili smo tri trenera uz veliku mogućnost da i šakota dobije otkaz vrlo brzo pa da na klupu sedne sam Nebojša i pokaže kako se vodi tim.

   

 

 

 

DgBTCzA.jpg

  • Like 2
  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Tunis said:

hoće li biti Filip u 12 danas, igra li Punter?

 

punter valjda debituje u podgorici, bice zanimljivo videti ko ce izleteti iz 12 kada se on ukljuci. logika nalaze da to bude kevin i  tatin panter, a u stvarnosti verovatno dobric.

Edited by Haggard
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Mene interesuje i ko ce veceras da se 'ladi? Logika nalaze da to budu dve od pet dostupnih petica, Jovanovic i Ojo npr, ali logika odavno ne stanuje u nasem klubu.Ne bi me cudilo ni da imamo 4 petice u 12, kad moze ex selektor, moze i Starac Foco😎

I da, jedva cekam duel Stimare i Ayona, bice to spektakl😂

Edited by Gudura
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...