K.Dot Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 Mi ne dobacujemo jbg [emoji20] Ništa strašno. Ako će neko lakše da zaspi verujući u to da se Čović sam svih ovih godina bori protiv SNS-a i bata Andreja, da oni kao napadaju zvezdu a Čovke sam stoji na stubu odbrane, fine with me. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 49 minutes ago, Milos 3.14 said: Hipoteticki i diskusije radi. Resi familija Covic da nas napusti na kraju sezone. Koga bi voleo na celu kluba posle Covica? Sta mislis ko bi bio najrealnija opcija da ga zameni ? Ako moze konkretno bez podmetanja i vrcavog humora nisi mene pitao ali evo mog favorita, Dragan Đilas lično 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reginald Cousins Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 (edited) Quote Klub sa Malog Kalemegdana ovog popodneva obavestio je medije da će se u nedelju od 13.30 u "Štark areni" novinarima obratiti košarkaši Crvene zvezde, najavljen je i stručni štab, kao i menadžment šampiona ABA Lige i Srbije. https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1262394/UZIVO-Crvena-zvezda-konferencija-za-medije-igraci-i-Nebojsa-Covic-zbog-Filipa-Covica-sportske-vesti.html Imam osecaj da ce da bude gora konferencija od one u kojoj je prozivao Lakija. Edited December 21, 2019 by Reginald Laki Cousins 3 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Threekola Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 Baš me zanima da li će neko u kvazi novinara imati muda da pita kapitena zašto nije stao u zaštitu Omića, Radičevića itd.. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StephenBob Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 Pitam se da li bi se isto reagovalo da se zvidalo nekom drugom. Nema sumnje da je Nebojsa postavio ultimatum svim igracima da moraju da stanu u zastitu Filipu inace ce snositi posledice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 Ovo ce da bude potpuna lakrdija sutra. Verovatno novo probijanje dna. Cine sve moguce da ogade klub svima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čovićuslino Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 6 minutes ago, Threekola said: Baš me zanima da li će neko u kvazi novinara imati muda da pita kapitena zašto nije stao u zaštitu Omića, Radičevića itd.. Naravno da nece, odavno u Srbiji vlada medijski mrak. Niko, ali niko od ozbiljnijih medija se nije usudio da kritikuje upravu, Lazica, Covica zbog onih bljuvotina od sinoc. Dokle bolesnik bolesni ide, na sta li ce to da lici, mene unapred sramota, ali da odustanem od borbe protiv zla u klubu necu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 Pokenjam im se na konferenciju. Šta bih dao da neko od normalnih novinara prisustvuje sutra. Bukvalno zicer do zicera, počevši od Nebojše do Branka Lazića. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 17 minutes ago, laki perkos said: nisi mene pitao ali evo mog favorita, Dragan Đilas lično djilas je 2011. godine ucestvovao u poslovno-tehnickom sporazumu zvezde i fmp-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 Možda je promocija kalendara za 2020. šalu na stranu, sve ovo postaje jako mučno ... možda je pametno malo odmoriti ... priroda, pecanje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 5 minutes ago, Vamos Laki said: Ovo ce da bude potpuna lakrdija sutra. Verovatno novo probijanje dna. Cine sve moguce da ogade klub svima. Mene zanima zasto Nebojsa Covic radi sve ovo? Dovoljno bi bilo da klub udje u seriju pobeda, da u toj seriji Filip ima nekih 5-10 minuta i sve bi se ovo zaboravilo. Ko je zvizdio i protestvovao prosle sezone nakon uspeha? Niko. Da je ignorisao par zvidzuka i jedan transparent i da je samo rekao Sakoti i igracima da se koncentrisu na igru i da pocnu da pobedjuju, mnogo bi manje privlacio paznju na sebe i na sina. Jos ide i laksi raspored i u ABA i u EL, dovoljno da u ABA sigurno budemo u 4, a u EL da dodjemo do 10-10 skora. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 1 minute ago, goldberg said: Mene zanima zasto Nebojsa Covic radi sve ovo? Zato sto je neuracunljiv 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 8 minutes ago, pavijan2 said: djilas je 2011. godine ucestvovao u poslovno-tehnickom sporazumu zvezde i fmp-a. Vreme je i za kormilo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 Mozda branko lazic sutra zapocne strajk gladju dok se ne prestane sa zvizducima filipu? 6 1 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 (edited) 8 minutes ago, Borko said: Mozda branko lazic sutra zapocne strajk gladju dok se ne prestane sa zvizducima filipu? To je put ka mestu predsednika Srbije. Edited December 21, 2019 by Laki Decembarski 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 13 minutes ago, Kankkunen said: Možda je promocija kalendara za 2020. šalu na stranu, sve ovo postaje jako mučno ... možda je pametno malo odmoriti ... priroda, pecanje. Ne, ne, to bi dr Nebojsa voleo, ali nece moci. Samo zvizdati jos jace i nikako drugacije!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 19 hours ago, goldberg said: Najavljuju na RSB pojacanje na poziciji 1. U praksi to znaci da dolazi dvojka i da se razilazimo sa Djenkom. Pomaze Oly, onako bratski... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 (edited) Edited December 21, 2019 by Laki Decembarski 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 Pazi ovo, ekipi to nije potrebno... Ekipi tata i sin svakako nije. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 5 minutes ago, Laki Decembarski said: Da im Laza kapiten objasni šta je navijač. 26 minutes ago, Kankkunen said: Možda je promocija kalendara za 2020. šalu na stranu, sve ovo postaje jako mučno ... možda je pametno malo odmoriti ... priroda, pecanje. Ja nisam išao protiv Oly, a vrv cu da preskočim jos koju. Treba proluftati glavu od ovog bolesnika. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Threekola Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 Što je najgore misli se da će dolaskom tog kombo igrača (vrv. Puntera, koji je pritom čist SG) bradata majmunima izgubiti minute skroz, ali poenta je da će majmunima opet igrati na uštrb minuta Šegija ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 Generalstab Ми нисмо допустили да омић дође па је опет дошао(јер је то кошарка, фудбал је већ другачија прича)....то ти ваљда довољно говори о свему. А јако мали број људи а тек групација, би се поставило након тога овако трезвено како смо се ми поставили...баш због интереса клуба. Ако и када видимо да је нешто прелило чашу, сигурно нећемо ћутати...али да се уплићемо у ово блато у коме се ваљају ови чудаци и он...мислим да не би требало. МИ смо ту сваку утакмицу и навијамо за наш клуб, подржавамо га побеђивао или губио. Још уз све то по неко се и разуме у кошарку и још уме да се врати мало у назад...и тако...кад сабереш све, добијеш неку слику, по мени, сличну Милоју, само што је овај нека мало другачија верзија која наравно да мање прија свима нама који иксрено волимо и бодримо наш клуб...без икаквих позадина и не знам чега. Али је суштина иста...дошао, од ничега направио много, и када незасити људи крену да јашу, када ко зна какви ветрови крену да дувају....Милоје је знао да буде господин, неко то не зна...ето ту је "једино" разлика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 Generalstab i delije.net glas razuma, odavno sam ja to govorio. 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 Mi smo gospoda Cigani cudaci 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts