K.Dot Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 Koliko je nas u stvari Trinkijeri ujebao prošle sezone. Baš dugoročno razmišljanje. Kad su iz partizana videli da spoljni faktori ne pomažu pustili su Čovića da sam iznutra uništi klub. Genijalno. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 @MetalHead to ima smisla, Mega je upravo dovela Perija na tu poziciju, plus što Nenadić nije Miškov igrač ... čini se da su to samo nagađanja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 2 minutes ago, berti said: Da mi je da vidim taj razgovor kada nas analiziraju protivnici u EL. Pa kad dodje red na analizu Filipa... 13 2 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 Deder Filipe sedi, pa da počne utakmica sa CSKA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 Nzm da li je ovo oko Nenadica imalo veze sa Megom ili sa time da Nenadic postane Miskov klijent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemljoradnik Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 6 minutes ago, Maverick88 said: Nzm da li je ovo oko Nenadica imalo veze sa Megom ili sa time da Nenadic postane Miskov klijent. Siguro ovo drugo, svi iz Mege su njegovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 5 hours ago, Константин said: Док војска још скапира предводника Fitjko krenuo na ulaz. pa skontao da ga tamo čekaju Tavareš, Rendolf, Tejlor i Kozer. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 Je li spreman gospodin Mike James da bude razbijen za koji sat? 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 (edited) Opa, ovog puta mnogo ozbiljnija kazna - 35k. 30k kazna zbog pljuvanja sudije. Ima i privedenih i to sve gospoda koja sedi pored terena. Klub se i oglasio zbog vredjanja nasih igraca, verovatno je jadni Filip, pa spominju ceo tim u kontekstu. http://kkcrvenazvezda.rs/2019/12/18/saopstenje-kk-crvena-zvezda-mts-velika-kazna-el-kao-poslednje-upozorenje/ Edited December 18, 2019 by Zizu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čovićuslino Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 Pa sad ce da stave mucenog Djenku da igra 30 min., a funjaru malu ce da sakriju na klupi, ako se naprasno ne povredi na zagrevanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 Sledeći put treba da nas ocepe 350k pa 700 ... dok sami ne odustanemo od evropskih takmičenja. KLS pa pljuj i maži dok se ne podavimo u sopstvenim g...... nije Evropa za gegulu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 1 hour ago, berti said: Da mi je da vidim taj razgovor kada nas analiziraju protivnici u EL. Pa kad dodje red na analizu Filipa... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 Nesto mi smrdi da ce veceras Faje da odigra mnogo minuta kao i u duelu protiv Olya i da se nakon toga krene u opstu kampanju kako nista ne isporucuje nije igrac za nas.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 Oni kojima se sprema svilen gajtan meće mnogo igrati, al videćemo vrlo brzo ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 uzdam se u gopsodina itudisa da ce se sazaliti na nas i da veceras necu prisustvovati najvecem nabijanju u istoriji EL 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čovićuslino Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 "Takođe, velike pobede i ambijenti kojima smo se svi tako ponosili u celoj Evropi, počinju da gube svaki smisao, ne samo zbog činjenice da klub plaća ogromne kazne zbog prekršaja različite vrste, već i zbog atmosfere koja se stvara posebno u prostoru iza klupe našeg tima, gde se svaka greška naših igrača, ili dobra igra rivala (a to su najbolji timovi koje Evropa ima) prati uz uvrede na račun igrača i trenera KK Crvena zvezda?" Bez brige predsednice, uskoro nece imati ko da zvizdi i ubacuje predmete na teren. Bice vas max dve hiljade na utakmicama, malo botova, malo stranackog kadra i malo familije. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 Evo jedne blasfemije: Faye kvalitetom i nije igrač za EL. To je tužna činjenica, iako mi je među omiljenim igračima ovog tima, međutim kvalitet mu je prilično sporan na ovom nivou. Ne treba igrače precenjivati samo zato što su borbeni i gotivni. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 Just now, Chaos Is Me said: Evo jedne blasfemije: Faye kvalitetom i nije igrač za EL. To je tužna činjenica, iako mi je među omiljenim igračima ovog tima, međutim kvalitet mu je prilično sporan na ovom nivou. Ne treba igrače precenjivati samo zato što su borbeni i gotivni. To stoji, samo što nije jedini ... ima ih još. Šta sa njima? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 Just now, Kankkunen said: To stoji, samo što nije jedini ... ima ih još. Šta sa njima? Pa nemamo ni za prvu petorku onda igraca koji zasluzuju da igraju El ako cemo iskreno. Da vidimo ko to od nasih igraca bi imao mesto u bilo kom drugom timu u El a da ima istu minutazu kao sto ima kod nas. Malo i precenjujemo ovaj nas tim. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 1 minute ago, Šarac said: Pa nemamo ni za prvu petorku onda igraca koji zasluzuju da igraju El ako cemo iskreno. Da vidimo ko to od nasih igraca bi imao mesto u bilo kom drugom timu u El a da ima istu minutazu kao sto ima kod nas. Malo i precenjujemo ovaj nas tim. Sve stoji, moglo bi da se probere 5-6 igrača za EL, sve ostalo je pod velikim znakom pitanja ... neki ni blizu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 12 minutes ago, Kankkunen said: Oni kojima se sprema svilen gajtan meće mnogo igrati, al videćemo vrlo brzo ... Realnija mi je varijanta da se posle prve greške izbace iz igre, a da onda plavsic i kuzmanovic krenu da ih pljuju na sav glas.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 Nece Cska zapinjati vcrs pa da bude neka mnogo velika pobeda, gust im je raspored 10 dana 5 utakmica, za dva dana jako bitna protiv Efesa, ocekujem da ce da odmore u 2/2 neke igrace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 13 minutes ago, Chaos Is Me said: Evo jedne blasfemije: Faye kvalitetom i nije igrač za EL. To je tužna činjenica, iako mi je među omiljenim igračima ovog tima, međutim kvalitet mu je prilično sporan na ovom nivou. Ne treba igrače precenjivati samo zato što su borbeni i gotivni. kako uopste i ulaziti u to blasfemiju, pored blasfemije, da bastenski patuljak nije ni kosarkas a zagartovano mu 20 minuta? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 1 minute ago, Borko said: Realnija mi je varijanta da se posle prve greške izbace iz igre, a da onda plavsic i kuzmanovic krenu da ih pljuju na sav glas.. Moguće, majstori su da naprave takav scenario ... gledali smo to više puta, Šilb ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čovićuslino Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 2 minutes ago, Kankkunen said: Sve stoji, moglo bi da se probere 5-6 igrača za EL, sve ostalo je pod velikim znakom pitanja ... neki ni blizu. Pa tako je od kad igramo evroligu, s'tim sto ja ne bih u ovom rasulu sudio o igracima, razlika je kad igras u dobroj atmosferi, kad imas dobrog trenera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts