Kankkunen Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 1 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 1 minute ago, Kankkunen said: 25 minutes ago, Golijat said: O moj boze... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Mi uvek idemo napred a često odemo i dalje. 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Hahahaha, koji je to skup ludaka u i oko kluba. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 39 minutes ago, placebo said: Bravo,marketing im je blago receno ocajan.Lose kopiranje Nba i nista drugo.Samo sto evropljani nisu toliki idioti,pa se nece oblaciti u bundeve boja omiljenog kluba.Jos mi je gore prkosenje tudjim praznicima,jer mi imamo nase pa svako spominjanje tudjih je jeres. Sv.Trifun vs. Sv.Valentin Sv Luka vs. Noc vestica imamo i sveti arhangel ubiva azdahu...pa zlobnici prikazuju tamo neku godzillu po nasim bioskopima jeres! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Dobro posto nam je i igra truba uklapamo se u kulturno umetnicki program za poluvreme 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 16 minutes ago, Kankkunen said: Коначно права ствар. Види се да је православље јако у маркетингу нашем. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Kad nastupa Irinej sa molitvom za trojke Boze blagoslovi ove hrabre momke sto na megdan mrskom neprijatelju izlaze Da pogadjaju veceras da distance i Lorenco ne promasi kucanje Da timska odbrana bude dobra i napad svaki iz pik en rola Nek ne nagaze ni jednom liniju i nek im svaka bude bez koskeeeee.... 5 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 barem nece biti papaka na terenu... oh wait 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Najbolje je kad ništa ne radimo, najmanja šteta ... odigraj utakmicu i zdravo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 1 minute ago, CLASH said: Коначно права ствар. Види се да је православље јако у маркетингу нашем. Tebra da dodje neki hor iz Kovacice,Vesna Rivas,Biber,Ivan Bosljcic i eto od Evroligaske tekme Zikina Sarenica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 2 minutes ago, placebo said: Tebra da dodje neki hor iz Kovacice,Vesna Rivas,Biber,Ivan Bosljcic i eto od Evroligaske tekme Zikina Sarenica... И Цоа Лукас наравно. Али то је за регинално тржиште, ону АБА лигу ( коју ми не пратимо , зато ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Da se ispravim...Ima nesto gluplje i od ovog danasnjeg praznika... Populisticko dodvoravanje zatucanoj vecini i zloupotreba tradicije i vere...👎 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 59 minutes ago, Tamburinjo said: Mozda je i za EL temu... Jel moze neko da mi priblizi ovu fascinaciju EL ovim kretenskim praznikom i teranjem klubova da prave neku sprdnju i maskiraju igrace? Marketing. Pravi se novac na svemu, a kako vreme ide sve manje na kosarci. Ovo sve vise postaje spektakl u kojem sport (kosarka) pocinje da bude ne bas marginalan, ali svakako manje bitan nego pre. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Đurđevdan, Ederlezi - ili jednostavno, Praznik buđenja proljeća, jedan je od najvećih vjerskih i kulturnih praznika Roma sa Balkana. Klub možete nekako i pobediti, ali izgledi svih partikularizama, nacionalizama, lokalnih zaslepljenosti, svih mračnih vladanja dušom, pa i onoga što je katkada mračno u samoj "Crvenoj zvezdi", jedva da su vredni pomena kada se zna da za "Crvenu zvezdu" navijaju ljudi koji, na zatrovane povike tifoza pomračene svesti "cigani, cigani", sledeće nedelje istaknu kilometarsku parolu: "Cigani pozdravljaju svog šampiona".Bogdan Tirnanić 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 moja ćera je u fazonu koji to ljudi ne slave halloween nego samo novu godinu i 29i novembar i prvi maj (kad sam joj rekao da nije toga bilo kada sam ja bio mali)... tako da su mišljenja podeljena 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 (edited) Neka slavi svako sta hoce, tu nemam dilemu. Ali je svakako ovo uvodjenje weena prilicno phony posto je to otprilike jedina 'zapadna novotarija' koja bas nikakvo uporiste nije imala na ovim prostorima nikad. 1 St.Patty's Day ima tisucu puta jacu i duzu tradiciju ovde, pa opet nikakve halabuke o tome. Bas citava spika i folklor deluju vestacki i usiljeno. Valjda ce za koju godinu i Thanksgiving Day i 4th July da pocnu da se obelezavaju ovde na prigodan nacin. Edited October 31, 2019 by SteveFrancis#3 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Nista cela ekipa da izadje u jelecima, i da se pusta samo Svilen konac i Mars na Drinu, a ako pobede kojim slucajem da svi stave sajkace i na bis pred najvernije😜 2 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Just now, Gudura said: Nista cela ekipa da izadje u jelecima, i da se pusta samo Svilen konac i Mars na Drinu, a ako pobede kojim slucajem da svi stave sajkace i na bis pred najvernije😜 I naravno tradicionalne srbske vojničke kape (one iz Borisova) na glavu da ture. jer kaki je to praznik a da se ne prisetimo slavnih dana naše prošlosti.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 1 minute ago, Gudura said: Nista cela ekipa da izadje u jelecima, i da se pusta samo Svilen konac i Mars na Drinu, a ako pobede kojim slucajem da svi stave sajkace i na bis pred najvernije😜 Bez stavljanja šajkače Djenki,malo je neprijatno.Kao da ga konvertujemo u stanovnika Šumadije koji koristi faktor 0,0001 za sunčanje... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 1 minute ago, placebo said: Bez stavljanja šajkače Djenki,malo je neprijatno.Kao da ga konvertujemo u stanovnika Šumadije koji koristi faktor 0,0001 za sunčanje... I Ojo da eskivira, inace ce morati da zagine neko satorsko krilo kroja radi😎 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 8 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Neka slavi svako sta hoce, tu nemam dilemu. Ali je svakako ovo uvodjenje weena prilicno phony posto je to otprilike jedina 'zapadna novotarija' koja bas nikakvo uporiste nije imala na ovim prostorima nikad. 1 St.Patty's Day ima tisucu puta jacu i duzu tradiciju ovde, pa opet nikakve halabuke o tome. Bas citava spika i folklor deluju vestacki i usiljeno. Valjda ce za koju godinu i Thanksgiving Day i 4th July da pocnu da se obelezavaju ovde na prigodan nacin. ne ulazim u euroleague motive koji su narafski phoney ali za decu taj ceo haloween kermes nije lažan, njima je on prirodan i strava. daleko prirodniji od pravoslavlja ili komunističko-državnih praznika mislim da je mom detetu važniji haloween od nove godine, tu negde u rangu sa rođendanom 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Apsolutno sam protiv bilo kakve sprdnje sa tradicijom bilo kog naroda...Obicaje treba negovati i ne vidim tu nista lose...ali to je nesto sto ne treba isticati, naturati bilo kome a posebno ne koristiti tamo gde im nije mesto...Ovo je sportski dogadjaj a ne "poselo" ili neki "halloween party"... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Just now, ZiS said: Apsolutno sam protiv bilo kakve sprdnje sa tradicijom bilo kog naroda...Obicaje treba negovati i ne vidim tu nista lose...ali to je nesto sto ne treba isticati, naturati bilo kome a posebno ne koristiti tamo gde im nije mesto...Ovo je sportski dogadjaj a ne "poselo" ili neki "halloween party"... meni su kul i trubaci i to kultiurno umetnicko drustvo i helloween, sve pet. nije mi kul uvaljivanje kurcine u vidu filipa covica, ovo ostalo su propratne manifestacije. ako cemo vec da pricamo o kosarci, sto bi rekao madafaka. ispada da postenom srbinu vise smeta helloween nego nepotizam koji nas kosta rezultata. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Vazda neke gluposti, kakve sad izvedbe... Tradicija i ostale picke materine... Ako vec mora, neka ide taj noc vestica. Neki kazan i Filipa unutra. Da ga istope malo i da bude pravi mesnati čvarak. Ovako je previse mastan. 4 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts