Nelson Bighetti Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 @ trade 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 ^ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 samo neka se trejduje to je i draz ove igre.Od mene imate palac gore 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted November 4, 2019 Author Share Posted November 4, 2019 AllowJa ne bih dao toliko za Lillarda, ali u pitanju su iskusni fantazeri pa nema šta da se zameri 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Otiš'o si Lilly, ostala je tuga,Sada nek se plaše mladoga Pauka!!Sent from my SM-G965U using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 koga si uzeo za lillyja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Eno gore slikovito.. par postova gore Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted November 4, 2019 Author Share Posted November 4, 2019 koga si uzeo za lillyja? Horf + MitchellMnogo jbt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 šta znam, ja baš cenim lillyja, imao sam ga tri sezone, pošto stalno biram nešto sa 16-18 pozicije. ne bih ga dao za manje, pogotovo što horford direktno zavisi od embiida, to opet znači da neće imati neki usage kad ovaj igra 30min Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Pa zavisi od tima do tima. Vlada imao 1og pika, sad je spojio KATa sa Dame. Bez sprdnje ja bih isto uradio. Dame + KAT su lagano 2ica 2ge i 1 trece runde Opet zavisi od strukture tima i ko je gde slab/jak Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Jbg, razmisljao sam se da li mi se isplati ili ne, ali nisam ipak mogao da odolim da uparim Dame-a i KAT-a. Videcemo koliko je pametan potez bio 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 (edited) @uini Meni je Lilly bio zelja bas negde oko 8og. Ft vuche skoro sam, 3.5 3P po mecu, poeni top5 u ligi + mnogo vise sam uzivao u Dame Time kad mi je on u timu I na kraju ali ne manje vazno, moja zenka ga gotivi... Manevarski prostor mi je bio suzen, jer ona htela samo nekoga koga zna i gotivi.. i eto Spide. Ostali njoj gotivni su u koliziji sa realnoscu koliko se mozemo ispruziti Da, zaboravih da napomenem da imam co-ownera 🙂 🙂 Edited November 4, 2019 by Squabbit 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 8 minutes ago, djole said: Horf + Mitchell Mnogo jbt. Prosle sezone je bio trejd Micel- Lopez i jos neki lik granicni FA. Ako je to proslo, onda ovo nije uopste mnogo 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Druga pobeda u nizu i prvo mesto na tabeli. Kako li je to moguce kad ne updatujem roster 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 A Gordona samo Fultz moze da 'opravi.. Onaj DJ Octavian Augustus ne daa loptu na stranu, samo gura dole.. Alo bre zemljace, nije ovo vise liga centara daj na rasna krila malo vishee Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Ajd' da ponovo priupitam ima li zainteresovanih za suvlasnika moje ekipe. Ponavljam, nudim jednogodisnji ugovor i odresene ruke u potpunosti. Javio se nedavno jedan momak, ali posto vodi ekipu i u C ligi, stvarno bi bilo protivno pravilima da vodi i moj tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 @trejd <---------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Reakcija Erika Paskala na učinke ostalih igrača moje ekipe 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Ja da kažem da mi je drago što sam već igrao sa Vladom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Dve nedelje za redom igram protiv prvog na tabeli, kakve su ovo prevare 😄 I vec je sjajno pocelo, DD Troy Brown Jr.-a 😄 Anyway, makar se Horford oprostio kako dolikuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Ja da kažem da hoću da dam i 3 za 1 mada ću da popušim svakako jer se niko neće javiti da trejdujemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted November 5, 2019 Author Share Posted November 5, 2019 Pa da, najbolje da će sad svi tebe da jure da im uvališ 2 za 1 ili 3 za 1, što je nešto što svi vole jer dobijaju još jedno mesto za FA. Na tebi je da pojuriš trejd. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Ok, izvini, Djole. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Evo i Lilly se propisno oprostio od Hasta Siempre.. 39p 5 3P Nek je sa srecom! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 I John Collins geknuo na 25 utakmica... Hormon rasta... Sucut vlasniku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts