Squabbit Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 I green povredjen.. ibt 3ca povreda pteko koje igra.. uzas, prsnucu kao lajsnaSent from my SM-G965U using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 3 minutes ago, Squabbit said: I green povredjen.. ibt 3ca povreda pteko koje igra.. uzas, prsnucu kao lajsna Sent from my SM-G965U using Tapatalk Moras da ides kod prorocice, da vidis sta se desava. Ovako vise ne ide 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Ma bezi, turner out, time lord out. Dejonte out. Green prvo lakat, pa ledja sada prst.. Jbg tako ide valjda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 37 minutes ago, Squabbit said: Ma bezi, turner out, time lord out. Dejonte out. Green prvo lakat, pa ledja sada prst.. Jbg tako ide valjda... Dobro Haywarda kad nisi draftovao, tačno bi ga poslao u neku Evročelendz kup ekipu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Ne gledam meč ali vidim Jokić 8 minuta u igri i sve 0 u statsima. Lebe mekani. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Jbani j Hart 15 skokova.. mislim o cemu pricamo dalje.. ne mere se vako protiv ovih njegovih hustlera.. Gotov sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 #tradeDraymondGreen 🐗🐗🐗🤣🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Ako neko hoće da mu dam 2 za 1 nek piše ponude. Predobru ekipu ima Vlada, večeras može da preokrene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 4 hours ago, stefan81888 said: Predobru ekipu ima Vlada, večeras može da preokrene. Tesko cu bas do preokreta, al' jos neka kategorija bi trebalo da se pokupi. Unistili mi Bizli i Hacimura FG juce. Horford nije uspeo da dodje do DD iako je Embiid bio out, ali dobro tebi je Pol na ass od DD ostao pa se ne nerviram previse 😄 Inace sam upravo napravio potez nedelje. Reko ajde da pojurim te blokade, vidim G. Williams iz Bostona ima ok minutazu i pokupim ga. Samo jedan mali problem - decko ne igra veceras 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 41 minutes ago, vladaboss90 said: Tesko cu bas do preokreta, al' jos neka kategorija bi trebalo da se pokupi. Unistili mi Bizli i Hacimura FG juce. Horford nije uspeo da dodje do DD iako je Embiid bio out, ali dobro tebi je Pol na ass od DD ostao pa se ne nerviram previse 😄 Inace sam upravo napravio potez nedelje. Reko ajde da pojurim te blokade, vidim G. Williams iz Bostona ima ok minutazu i pokupim ga. Samo jedan mali problem - decko ne igra veceras 😄 Taman sam hteo da te pitam da li si toliko siguran u pobedu pa si počeo da se spremaš za sledeću nedelju ili si digao ruke. 😄 Imaš WCJ večeras, mislim da uzimaš DD i imaš i više igrača pa su i poeni sigurno tvoji. Za ostalo ćemo da vidimo, ja imam još jednu izmenu ali ne bih da bacam Skala i Bembrya aka DD mašinu. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 32 minutes ago, stefan81888 said: Taman sam hteo da te pitam da li si toliko siguran u pobedu pa si počeo da se spremaš za sledeću nedelju ili si digao ruke. 😄 Imaš WCJ večeras, mislim da uzimaš DD i imaš i više igrača pa su i poeni sigurno tvoji. Za ostalo ćemo da vidimo, ja imam još jednu izmenu ali ne bih da bacam Skala i Bembrya aka DD mašinu. 😄 Ma opusti se, sad kad sam ja spucao izmenu bzv blokade bi trebalo da su ti sigurne. Imas i McGija. A tesko da moze neko sa FA da ti pomogne u ostalim kat, bolje cuvaj tvoj mocni FA dvojac 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 12 minutes ago, vladaboss90 said: Imas i McGija. That is funny. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 16 hours ago, stefan81888 said: Ako neko hoće da mu dam 2 za 1 nek piše ponude. Neka pljušte ponude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 On 10/20/2019 at 11:37 PM, vladaboss90 said: Ja mislim da vas samo cudo moze da spase ove sezone 😛 Khm, khm.... 😛 Vlado, čestitke, kao što rekoh, imaš opasnu a ja sam imao dosta sreće zbog povreda i suspenzija tvojih. Da Gay nije napravio DD i to bi dobio i bilo bi 7-6. Jako zanimljiv duel, menjale su se tokom nedelje kolone koje su bile ugri i na kraju se provukoh. 😄 Još jednom, čestitke na dobrom duelu. 🙂 Opet ću te izbambusati u PO, u svakom slučaju. 😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 23 minutes ago, stefan81888 said: Khm, khm.... 😛 Vlado, čestitke, kao što rekoh, imaš opasnu a ja sam imao dosta sreće zbog povreda i suspenzija tvojih. Da Gay nije napravio DD i to bi dobio i bilo bi 7-6. Jako zanimljiv duel, menjale su se tokom nedelje kolone koje su bile ugri i na kraju se provukoh. 😄 Još jednom, čestitke na dobrom duelu. 🙂 Opet ću te izbambusati u PO, u svakom slučaju. 😛 Bilo je interesantno svakako, ali brate mnogo te je prokenjalo 😄 DD Bembri i Gej, ej, i to za ovaj drugi da zahvalis laznom kralju koji ne moze da ubaci bacanje na 30sec do kraja tekme. Tri je skoka u poslednjem minutu utakmice skupio Gej. Uz to Towns odigrao pola tekme, Jokic nekako pokupio mrsav TD iako je odigrao losu nedelju, i tako jos neke stvari 😄 Ali cestitke naravno, ceracemo se jos 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted November 4, 2019 Author Share Posted November 4, 2019 (edited) Dobih 10-2 ni kriv ni dužan. Sad nbk, konačno neko ko bar malo piše na forumu. Vidim da ću biti jeban, tri igrača sa po 2 tekme. Edited November 4, 2019 by djole Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 nakamura cestitke sledi opasna borba za plej of.Nadam se da ce i Joel prestati da se tuce i da odigra koji mec.Agustin i Osman ni 30% forme iz prosle sezone 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Gubimo ali rastemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Ovi moji kao da su stvarno svi u istoj ekipi pa se izbedačili zbog Karija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 losa nedelja, pogotovo prva dva dana kada su mi se igraci raspadali kao nikada pre. na kraju ipak bio na stl od pobede bez browna i adamsa i manje minuta i utakmica odigranih...bice bolje, valjda. realnom kad se vrati george bice zajeban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 (edited) 1 hour ago, Mile1 said: nakamura cestitke sledi opasna borba za plej of.Nadam se da ce i Joel prestati da se tuce i da odigra koji mec.Agustin i Osman ni 30% forme iz prosle sezone Hvala. Bilo je veoma gusto u par kategorija. Imao sam srece sto je Joel odigrao samo jedan mec. Zadovoljan sam solidno sa svojim timom. Dobro sam birao u poslednjim rundama, ali sam zato napravio veliku gresku sa Grantom. Uzeo sam ga na pocetku 6.runde. Nijesam racunao ni da ce Capela da ima ovoliko manje skokova zbog prisustva RW-a. Edited November 4, 2019 by Shunsuke Nakamura Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 53 minutes ago, gggggggg said: losa nedelja, pogotovo prva dva dana kada su mi se igraci raspadali kao nikada pre. na kraju ipak bio na stl od pobede bez browna i adamsa i manje minuta i utakmica odigranih...bice bolje, valjda. realnom kad se vrati george bice zajeban. Čekam celo veče da LBJ i Markanen ubodu neku trojku, dobijem 10-1... A i treba preživeti Frika svako drugo veče. Sve u svemu, moglo je bolje, ali ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 nije bilo dovoljno da onaj anonimus da milion trojki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Kako me je samo istamburao @lord_slawe_, krenuli smo odlicno, TD Greena i onda BAM potop. Nema sta da trazim bez pika 2 i 3. J Hart sjajan pik ove godine Ove Stocka su me iznervirale, tu sam dobar i sada omashim za malo. To su 2 kategorije. Poene nemam na mapi to mekosta 3 kategortije Novo kolo nova sreca, videcemo kako ce ici dalje. Jos 1 cestitke i nek se spremi @Miki28 Poslacu ga nazad u Kinu, nije bolji nego da raduljij pravi drustvo 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 (edited) <-----> + Edited November 4, 2019 by Squabbit 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts