Fat Zadd Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Evo dobrovoljno se prijavljujem.... Samo da napravim novi indetitet 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 58 minutes ago, RatzenStadt said: Nudim jednogodisnji ugovor i odresene ruke dobrovoljcu koji bi da stekne malo prakse u fantaziju vodjenjem moje fransize. Prijavljujem se, samo ako nije protivu pravila...pošto sam počeo da igram C. :) Kad sam već ovde, da pitam pošto ne znam da li to neko dole od nas iz "podruma" zna: kako se dodaje suvlasnik u ekipu? Tek sam se danas čuo sa drugarom, nisam hteo ni smeo da ga ometam na romantičnom putovanjcu, jer je momak izgleda bukvalno na 7. nebu. 😂 Odlepio je za malom. 😄 Treba njegov mejl i šta još? Nisam provalio tu opciju, mada nisam puno ni istraživao, priznajem, samo sam izvršio 2-3 izmene do sada i to je to. A ovde bih rado vodio ovu ekipu, čisto da vidim kakav je osećaj, za slučaj da se nekako plasiram, mada sa onim što imam, vrlo teško da će to biti slučaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted October 26, 2019 Author Share Posted October 26, 2019 Ofc da je protiv pravila. Pošalji komesaru njegov mejl pa će ga on dodati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Negde u team settings imas add 2nd owner, samo ubacis mail adresu i sibnes... Cenim da je preko app lakse Na app kad udjes u my team, gore desno team info i onda ces imati tu opciju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Gde su sad ovi sto su se prijavljivali za D ligu da uzmu Ratzenu ekipu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 8 minutes ago, djole said: Ofc da je protiv pravila. Pošalji komesaru njegov mejl pa će ga on dodati. Pa ako je samo jednosezonska renta, ne vidim što bi bilo? Dve različite lige, a ja se vraćam svojoj ekipi, u slučaju da uđem u B, što se najverovatnije neće desiti. No nebitno, nemoj da se ljutiš druže Đole. :) 11 minutes ago, nlavrnja said: Negde u team settings imas add 2nd owner, samo ubacis mail adresu i sibnes... Cenim da je preko app lakse Na app kad udjes u my team, gore desno team info i onda ces imati tu opciju Nemam instaliranu aplikaciju na telefonu, ali sad ću da probam. Hvala u svakom slučaju. 👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Kemba. ❤️ Van Jokić, Kembe i Hasana, tim mi je teško smeće. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 (edited) Koji je rekord po broju izgubljenih lopti u jednoj nedelji? pitam za drugara Edited October 27, 2019 by oɹəd™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 16 minutes ago, oɹəd™ said: Koji je rekord po broju izgubljenih lopti u jednoj nedelji? pitam za drugara koliko imaš? ja trenutno 56, matić 68, magia 73 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 9 minutes ago, uini said: koliko imaš? ja trenutno 56, matić 68, magia 73 66 bez ove utakmice na kojoj sam barem jedno 5,6 izbrojao pošto mi ne radi statistika na espn Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 čru plejeri dominiraju u turnoversima. uvek bilo i biće 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 11 minutes ago, uini said: čru plejeri dominiraju u turnoversima. uvek bilo i biće Sad će da mi šatdaunuju stefonju pa će da se smanje ti trnoveri. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 skvebi cestitke bas odlicna nedelja za tebe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 tRash, čestitke na borbi. 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Bravo Sky, odlicna nedelja Kyriea i Drummonda uz pratece osoblje je bila dovoljna za moju ekipu bez Aytona. Srecno u nastavku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Kad beše ovi izbace konačne rezultate kola? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tRash Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 tRash, čestitke na borbi. [emoji846] Cestitke tebi na pobedi, bio si mnogo jaci. Kod mene vec sada moraju promene da se praveПослато са LG-M700 уз помоћ Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Vrhunska shorka mojig I Nakamurinih pullena mislim da je nerešeno na kraju a ako si dobio čestitke. Ovi moji ludaci niko nije dao preko 30 na jednom meču a dali su 525 poena što je verovatno najviše i u A i u B ligi uz okruglo 80 izgubljenih lopti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 (edited) Razneo sam Nexta sa 6-5-2 Preživeh nekako ludu nedelju Trea Janga, a sada me čekaju 4 tekme Frika. Edited October 28, 2019 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 A sad protiv top 3, ako ne i najbolje ekipe lige. Najebao sam. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted October 28, 2019 Author Share Posted October 28, 2019 Čestitke Ratzenu, teška kanturina od nedelje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 50 minutes ago, stefan81888 said: A sad protiv top 3, ako ne i najbolje ekipe lige. Najebao sam. 😄 Ajde nemoj da kukas unapred, Towns samo dva meca ove nedelje, a Jokic 4 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 12 minutes ago, vladaboss90 said: Ajde nemoj da kukas unapred, Towns samo dva meca ove nedelje, a Jokic 4 😄 Ne kukam nego ne potcenjujem protivnika. 😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Gaga je uvek bio nerealan u zahtevima za trejdove, osim kad je Wook u pitanju. Tu je delio sakom i kapom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 (edited) 2 hours ago, oɹəd™ said: Vrhunska shorka mojig I Nakamurinih pullena mislim da je nerešeno na kraju a ako si dobio čestitke. Ovi moji ludaci niko nije dao preko 30 na jednom meču a dali su 525 poena što je verovatno najviše i u A i u B ligi uz okruglo 80 izgubljenih lopti. Dobar mec bas, nerijesno je na kraju zavrsilo. Zeler me izvukao fino sa ofanzivnim skokovima. Dobar ti je tim. Shai i Ingram su extra pikovi. Winslow ce ti donijeti neki TD tokom sezone. Edited October 28, 2019 by Shunsuke Nakamura 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts