Jump to content

Recommended Posts

Posted

šta znam, ja baš cenim lillyja, imao sam ga tri sezone, pošto stalno biram nešto sa 16-18 pozicije. ne bih ga dao za manje, pogotovo što horford direktno zavisi od embiida, to opet znači da neće imati neki usage kad ovaj igra 30min 

Posted

Pa zavisi od tima do tima. Vlada imao 1og pika, sad je spojio KATa sa Dame. Bez sprdnje ja bih isto uradio. Dame + KAT su lagano 2ica 2ge i 1 trece runde

Opet zavisi od strukture tima i ko je gde slab/jak

Posted (edited)

@uini

Meni je Lilly bio zelja bas negde oko 8og. Ft vuche skoro sam, 3.5 3P po mecu, poeni top5 u ligi + mnogo vise sam uzivao u Dame Time kad mi je on u timu

I na kraju ali ne manje vazno, moja zenka ga gotivi...

Manevarski prostor mi je bio suzen, jer ona htela samo nekoga koga zna i gotivi.. i eto Spide. Ostali njoj gotivni su u koliziji sa realnoscu koliko se mozemo ispruziti

Da, zaboravih da napomenem da imam co-ownera 🙂 🙂

Edited by Squabbit
  • Like 3
Posted
8 minutes ago, djole said:

Horf + Mitchell

Mnogo jbt.

Prosle sezone je bio trejd Micel- Lopez i jos neki lik granicni FA. 

Ako je to proslo, onda ovo nije uopste mnogo 😄

Posted

A Gordona samo Fultz moze da 'opravi..
Onaj DJ Octavian Augustus ne daa loptu na stranu, samo gura dole.. 

Alo bre zemljace, nije ovo vise liga centara daj na rasna krila malo vishee

Posted

Ajd' da ponovo priupitam ima li zainteresovanih za suvlasnika moje ekipe. Ponavljam, nudim jednogodisnji ugovor i odresene ruke u potpunosti.

Javio se nedavno jedan momak, ali posto vodi ekipu i u C ligi, stvarno bi bilo protivno pravilima da vodi i moj tim.

Posted

Dve nedelje za redom igram protiv prvog na tabeli, kakve su ovo prevare 😄 I vec je sjajno pocelo, DD Troy Brown Jr.-a 😄 Anyway, makar se Horford oprostio kako dolikuje :bravo:

Posted

Pa da, najbolje da će sad svi tebe da jure da im uvališ 2 za 1 ili 3 za 1, što je nešto što svi vole jer dobijaju još jedno mesto za FA. Na tebi je da pojuriš trejd.

• Ha-ha 1