Yoyogi Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 A, to, to se tamo zove "Profile photo". Hvala Dule. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 49 minutes ago, dulematic said: Pa brate, vidiš taj krug sa slovom S u sredini, pored nicka, to ti je mesto za avatar i levo dole pored kruga ti je ikonica koja te vodi na upload avatara 🙂 Hm, moram i ja da se pohvalimtm svojim zavidnim nepoznavanjem, kad sam se još prvog dana iznervirao do pregorevanja sinapsi zbog tok kružića s avatarom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoyogi Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 Nema "Preview post" pre slanja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 13 minutes ago, srbija do tokija said: Nema "Preview post" pre slanja? Ima, poslednja opcija u listi alatki kad kucaš post, papir sa lupom 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoyogi Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 OK, postoji, malo je ne-intuitvno ali postoji. Ček da se naviknemo, ovo je novo. Hvala Dule, verujem da su mnogi članovi ovo hteli da znaju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 30 minutes ago, srbija do tokija said: OK, postoji, malo je ne-intuitvno ali postoji. Ček da se naviknemo, ovo je novo. Hvala Dule, verujem da su mnogi članovi ovo hteli da znaju. Ni to nisam znao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekoviti Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 Zrelo za FAQ, zbog Barracude posebno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 Da li će biti omogućeno da se jednim klikom ode na post koji je citirao drugi forumaš? Evo da slikovito objasnim: Ako hoću da odem direktno na post koji je napisao Nikolani80, sada mora da se ručno traži, dok je na FB92 bilo dovoljno kliknuti na strelicu koja se nalazila sa desne strane. Može li se uključiti ova opcija ukoliko je podržava forumski softver? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 Tačno, to sam i ja primetio da nema, a bilo bi korisno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 (edited) Ja imam tu strelicu, ne kontam kako se vama ne vidi...i radi lepo. Možda se ne vidi u nekim browserima, ja koristim chrome. Edited May 12, 2019 by dulematic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 Jao pa vidi stvarno... glup sam. hvala dule! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 Pitanje za vas softverske majstore... Na "starom" forumu je dole levo postojao "help" dugmic. Dosta stvari sam tao nasao, sto se tice spoilera, kvotovanja, sta-ja-znam cega, pa nije trebalo da nekoga gnjavim. Da li ovoforumski sotver ima tu mogucnost i ako ima, gde da nadjem? Jesam li samo corav? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 (edited) 6 minutes ago, dulematic said: Ja imam tu strelicu, ne kontam kako se vama ne vidi...i radi lepo. Možda se ne vidi u nekim browserima, ja koristim chrome. Da, u pitanju je browser. Da li to može da ispravi admin ili da čekamo novo izdanje Firefoxa? Edited May 12, 2019 by DJ_Vasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 Preneću adminima pa ti javim čim saznam. Možda samo javascript nije prilagodjen firefoxu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 Daj sredite ove emoticone - vecnost prodje dok se odazove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekoviti Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 1 hour ago, DJ_Vasa said: Da, u pitanju je browser. Da li to može da ispravi admin ili da čekamo novo izdanje Firefoxa? Poslednja verzija Firefoxa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 Sad sam i ja probao i vidi se strelica na nekoj prastaroj verziji firefoxa. Vaso, možda baš u toj verziji što koristiš ima neki bug, probaj da odradiš update na poslednju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekoviti Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 Da nije FF na telefonu? Nekada imaju bug koji desktop verzija nema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 (edited) Nije Firefox na telefonu, a verzija je Firefox Quantum 66.0.5. Upravo sam proverio i imam najnoviju verziju. Doduše, ja koristim Mac, tako da verujem da postoje manje razlike. Mislim da ću ipak morati da sačekam narednu verziju ili da koristim Safari. Edited May 12, 2019 by DJ_Vasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekoviti Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 (edited) Sasvim moguće da je do tvog operativnog sistema. Ja koristim Linux, dulematic pretpostavljam Windows. Nekada FF ima bug na jednom OS-u dok na drugom nema. Edited May 12, 2019 by lekoviti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted May 13, 2019 Share Posted May 13, 2019 15 hours ago, DJ_Vasa said: Nije Firefox na telefonu, a verzija je Firefox Quantum 66.0.5. Upravo sam proverio i imam najnoviju verziju. Doduše, ja koristim Mac, tako da verujem da postoje manje razlike. Mislim da ću ipak morati da sačekam narednu verziju ili da koristim Safari. Ehh... kako ti nije zao da koristis bilo sta sem Safarija na Mac-u? 😃 Doduse i ja imam instaliram Firefox ako slucajno zatreba ali jos nisam dosao u tu situaciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted May 13, 2019 Share Posted May 13, 2019 22 hours ago, lekoviti said: Zrelo za FAQ, zbog Barracude posebno. Sreća je da su FAQovi dobri i da svi pitaju tačno ono što ne znam, inače bih mislio da sam vanredno glup. Pola postova bih nakucao na Probi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 On 5/4/2019 at 7:24 PM, Džudi said: A što se tiče imena tog dela foruma malo je brzveze da se zove Ostalo.. KUL (Kultura, Umetnost, Lifestyle) Polako napredujemo 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
melankolic Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 Ne znam da li je neko već spomenuo istu stvar ali da pitam: zašto u Tapatalku ne postoji opcija da se vratiš na citirani post putem hiperlinka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 Ja to već pitao ovde al izgleda da je to pre do Tapatalka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts