Jump to content

USO 2019 - poslednji GS sezone


wwww

Recommended Posts

8 minutes ago, wrach said:

Ti pratis ovaj nebitni turnir? 😯

 

Ofc not... ali uvek je zadovoljstvo prokomentarisati samaranje samoprozvanog goata

 

 

24 minutes ago, Elias said:

Rafa je zli Narkodal, ali kad Sveti Roger sa 38 godina  ima neogranicenu staminu i nadtrcava 99 posto tura, onda je sve cisto i sve je OK. 😄

 

Ti to ne razumes... NjKV levitira on ne nadtrcava

Link to comment
Share on other sites

Za optuzivanje u vezi droge se ranije banovalo cak i ako se pomene rec vitamini a ne narko ...

 

Nego jel ima neko od ovih koji su ostali na forumu zbog cega Feki uvek uzima MTO u svlacionici a ne javno na terenu kao svi ostali? Znam da je to dozvoljeno po pravilima ali on svaki put koliko sam primetila

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, alcesta said:

Šta je rekao?

 

NIje nista odredjeno, sto je bilo jako cudno, jos sam pomislio u jednom trenutku da ce reci da vise ne saradjuju. Vrlo cudna situacija.

 

Federer jeste imao nekih problema (nisam citao sta je bilo na KZS), nivo igra delako ispod onog protiv Gofana, nije bilo sigurnosti u udarcima, dosta neiznudjenih koje nisu bile blizu linija, ali mec je ipak bio u njegovim rukama, dosta brz prvi set, u trecem je vezao 4 gema i zavrsio ga brejkom, tako da je prvi se. Nakon MTO, peti set je vise statirao nego sto je igrao, ali propustio je neke sanse da mozda ranije zavrsi mec, u cetvrtom u poslednjem gemu je propustio 0-40, ukupno cak 5 BL,  u drugom setu je vratio brejk, pa je odmah izgubio servis. Opet Dimitrov je zadrzao prisebnost sve vreme, bio je pod velikim pritiskom na kraju 4. seta, a u petom nije poleteo vec mirno odradio set, posle drugog brejka nije se ni trudio na servisima Federera da nesto uradi.

Link to comment
Share on other sites

Dimitrov je druga liga igrac, njegov jednorucni bekend je daleko najgori od svih igraca koji igraju na taj nacin.

Servis, takodje prosjek neki, Medo ce da ga pojede za veceru.

Federera je sinoc slomio onaj dugacki gejm u cetvrtom setu kada je servirao ko zna koliko puta. Tu je fizicki potpuno pao.

Povreda je samo izgovor, isto kao i kod Novaka.

Link to comment
Share on other sites

43 minutes ago, Milutinov Tata said:

NIje nista odredjeno, sto je bilo jako cudno, jos sam pomislio u jednom trenutku da ce reci da vise ne saradjuju. Vrlo cudna situacija

Neki dan bio na ES intervju s njim, pomenuo i Agasija i Radeka sve najnormalnije. Mada nisam uhvatila od početka, učinilo mi se da je rekao da sa Agasijem priča svaki dan, da li preko Skajpa ili tako nešto. Agasi nije tu s njim?

Šteta za Federerovu povredu, njemu je Njujork već duže vreme baksuzan, prošle godine ono s Milmanom, sad ovo, pre toga takođe nesrećna ispadanja... doduše ako je imao neki trajniji problem ne bi izdržao polufinale sve i da je dobio danas. Ali opet baš Dimitrov od svih da ga pobedi posle ovakve sezone... sad je baš rebus je li Agasi zaslužan za ovaj uzlet ili je kriv za očajnu formu dosad :smiley33:

Link to comment
Share on other sites

"Uz njega je sada tim koji je nekada sarađivao sa Novakom Đokovićem – Andre Agasi i Radek Štepanek. Tačnije, na US openu nisu uz njega jer su doneli odluku da ga puste samog, vaspitno – “punili“ su ga informacijama i bilo je vreme da se odalje. Kao što je i Agasi rekao, kako bi napravio korak napred, prvo moraš da napraviš nekoliko unazad."

 

Ozmo u blogu

Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, Boxy said:

Znaci niko ni rec da napise da je Fed trazio MTO (Mcl je napisao, ali ga svi ismejavaju), da je izjavio da su ga ledja/vrat zezali ceo mec i da je stalno osecao nelagodnost, sto se i videlo tokom meca, footwork mu je bio ocajan, toliko homerunova nije udario od 2017., kad se svi saberu. Servis je bio los, fh i bh isto tako, na jedan dobar, dodju 3 ocajna.

Da se tako nesto desilo Narkodalu, o tome bi svi pisali i kukali kako nema srece sa povvredama :puke: a to sto Roger poslednje 3 godine ne zavrsava zdrav USO, to se svi prave ludi, valjda zato sto ne kuka kao drama queen Djokovic i ne predaje kao Djokovic i Nadal.

 

Mislila sam da sam mozda pogresila sto sam se povukla sa foruma, ali sad shvatam da je to ispravna odluka, jadni i bedni postovi.

Uzivajte, jedan manje Fed fan na forumu

 

 

 

Dao sam ti 'Thank you' za info o Fedu.

Jbg. sinoc sam verovatno izasao na kratko kad je trazio MTO,

dok imas blanket info sa RTS2 onda se Fedova povreda nigde ne pominje.

Ima smisla...

 

Znaci, nisam ti dao 'Thank you' zbog eventualnog odlaska sa foruma,

to me ne raduje.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...