Jump to content

Recommended Posts

Posted
On 11/29/2021 at 2:18 PM, Milenko Puzigaca said:

To je i dalje dan republike, samo ga sumanuti iz nekog razloga prikrivaju. Istorijska cinjenica je da je tog datuma ukinuta monarhija i proglašena republika. Normalni takve događaje obelezavaju, npr dan pada Bastilje, dan nezavisnosti u USA, itd, sumanuti ih prećutkuju. Kako im drago, samo, pored ostalog, i zbog toga ko ih... a ostalima srecan dan republike :classic_biggrin:

I tamo su sekli glave kraljevima, a danas ih slave. Kad im izaslo iz dupeta u glavu.

Posted
1 hour ago, Constantin said:

Ko vam prvi padne na pamet kad vidite ovo....?

Padne mi na pamet YASA zimska kapa koju jos uvek imam, a kupio je u 85-6te. Postavljam slike kada se vratim kuci.

• Like 1
Posted

Kaubojske cizme, Made in Yugoslavia :s_w: Slicne cizme su pravili i obucari. Odes i narucis. Ja ih nisam nikada imao, jer bih bio jos visi, zbog pete, mada mi se to dopadalo u to vreme.

266123583_4201905613249356_4868030151879

Posted

Ma daj bre Simoviceve dresove, kakav Piksi, daj vamo golmandzije! Marica Envera, Vahu i ostale SFRJote.

On 12/11/2021 at 7:07 AM, Constantin said:

...fbc89c52a79f1b1c43ac8f61d83849ce.jpg

Niski Radnicki, voz stize na vreme za SP!

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Janne240 said:

Ma daj bre Simoviceve dresove, kakav Piksi, daj vamo golmandzije! Marica Envera, Vahu i ostale SFRJote.

Niski Radnicki, voz stize na vreme za SP!

safet-susic-1.jpg

Pratim i podizem za 3. :classic_biggrin:

• Like 2
Posted
16 minutes ago, Constantin said:

Franjo Vladić i Edhem Šljivo....majstori "bubamare"...Vladić iz Veleža, Šljivi iz Želje. Kakav je dribling imao...

Dvojica za koje si pizdeo sto nisu u tvom klubu.

Posted
2 minutes ago, Janne240 said:

Franjo, deo trija BMW-V.Bajevic, Maric, Vladic ...no sjajan je bio i potonji Vlado Skocajic-Taramba.  M

A Popivoda i Oblak, Boro Primorac?

Jerolimov, Šurjak 🙂

• Like 2
Posted
15 minutes ago, Kronostime said:

Da otopli, pa da se sastanemo na nekom sahu na Kelemegdanu, Niskoj Tvrdjavi ili na Tivoliju - za bolje nismo.:s_d:

Bolje preferans 😉

Posted
Franjo, deo trija BMW-V.Bajevic, Maric, Vladic ...no sjajan je bio i potonji Vlado Skocajic-Taramba.  M

A Popivoda i Oblak, Boro Primorac?

Meni sus eposebno svideli ... Močilo Vukoje. Džemal Hadžiabdić, Semir Tuce (Velež) Blaž Slišković me Nervirao...Kustudić iz Rijeke, Ameršek Olimpija (Vili posebno, a i Peter nije bio loš), Popovoda-naravno...Šećerbegović Sloboda Tuzla...Ibrahimbegović Borac Banjaluka, Ringov Vardar, Desnica Rijeka....zamalo da zaboravim omiljenog mi Vahu....ima mnogo toga...mnogo dobrih igrača...a golmani...Marić, Mešković, Petranović, Piter Borota, Dika stari Stojanović, a i novi nije mario....za Simovićaiz Napretka-Hajduka da ne pričam...i naravno, najbolji medju njima Dragan Pantelić.....

Da otopli, pa da se sastanemo na nekom sahu na Kelemegdanu, Niskoj Tvrdjavi ili na Tivoliju - za bolje nismo.:s_d:

Bolje preferans [emoji6]

Stoni fudbal....?

xPdv7PS.jpg

• Like 1