Jump to content

Recommended Posts

Posted
Bice da nam se secanja probudila na ovaj dan kad je mrak najduzi. Mora da ima neke veze. [emoji846]
Kad uporedim "mrakove" ...onda i sada...nekako mi se samo nijanse razlikuju. Čini mi se da se onda tumaralo u mraku, ne znaš gde ideš, a sada se pomalo i vidi, ali se korača unazad pa se vidi samo ono što si prošao. Tada je ionako kasno...Rezultat ? Isti 0:0...

Послато са Huawei MATE P40 Pro помоћу Тапатока

• Like 2
Posted
Videh ovu fotku pa mi nikako nije jasno kako je moguce i dal je moguce? Pa ko ume da odgonetne evo>wTpSsga.jpg
Jel ovo Havana ?

Posted (edited)

Grad u nekoj od od saveznih drzava Amerike. Sneg, led, neko novogodisnje doba neke davne...i fićok on the other side.

Edited by Janne240
  • Like 2
Posted
9 minutes ago, Janne240 said:

Grad u nekoj od od saveznih drzava Amerike. Sneg, led, neko novogodisnje doba neke davne...i fićok on the other side.

Vjerovatno originalni Fiat 

• Like 2
Posted (edited)
11 hours ago, urosg3 said:

Beznadežno zastareo ne tehnološki nego u smislu korisnosti.
WW2 je potpuno drugačiji rat od onog za koju je M-48 projektovana. Mali pištoljski meci i automatsko oružje, uz veliki volumen vatre je potreba u WW2, a ne da se obara konjanik na 2km iz rova

Boldovano, da, dok nisu Nemci razvili StG-44 sa metkom koji je bio veći i jači od pištoljskog i manji od starih pušaka poreklom iz rovova 1. sv. rata i pre. Na osnovu te koncepcije je nastao i Kalašnjikov i američki M-16 i ostale jurišne puške. Vatrena moć odeljenja sa ovim puškama bila je mnogo veća od starog sa mauzerkama toliko da su mogli da daju efektivnu suppressive fire i bez puškomitraljeza.

Izgleda da sam ja uljez ovde koji jedini jedva čekao gađanje u srednjoj i bio strašno razočaran što mi je ceo vojni rok prošao sa 9 metaka iz tandžare koju sam dužio celo vreme. A da, i nekoliko tromblonskih mina koje su bile još veće zadovoljstvo. Ništa kao miris baruta i nagaravljeno lice od pojačanog punjenja metka za tromblon ujutro na poligonu pored Save u Ljubljani.

Edited by Cyrus Smith
slovo
  • Like 1
Posted
Ja sam Fiću, dok sam bio napaljeni tinejdžer, mrzeo iz dna duše samo iz jednog razloga. Ne može da se obori naslon prednjeg sedišta.
E moj druže...pa Fića je anatomski oblikovan i napravljen upravo u "te" svrhe...kad oboriš oba sedišta napred, i opkoračiš gredu okrenuvši se prema zadnjem sedištu je upravo ono što je bilo osnov za instrukciju, opisanoj u Kama Sutri...samo je trebalo biti oprezan zbog pepeljare, koja se nalazila kod zadnjeg sedišta. Ako se ona zatvori u toku "zanosa" odmah bi proizvela novog tenora...[emoji1787] nekim čudom su se "jajca" uvek tu negde nalazila...

• Ha-ha 2
Posted
1 hour ago, Constantin said:

E moj druže...pa Fića je anatomski oblikovan i napravljen upravo u "te" svrhe...kad oboriš oba sedišta napred, i opkoračiš gredu okrenuvši se prema zadnjem sedištu je upravo ono što je bilo osnov za instrukciju, opisanoj u Kama Sutri...samo je trebalo biti oprezan zbog pepeljare, koja se nalazila kod zadnjeg sedišta. Ako se ona zatvori u toku "zanosa" odmah bi proizvela novog tenora...emoji1787.png nekim čudom su se "jajca" uvek tu negde nalazila...

A ne jednom se dešavalo da poluga grejanja em skine starku sa noge em napravi ružnu šljivu na zglobu desne noge. Ko bi rekao tako mala polugica a opasna 🙂

Posted (edited)
1 hour ago, Constantin said:

E moj druže...pa Fića je anatomski oblikovan i napravljen upravo u "te" svrhe...kad oboriš oba sedišta napred, i opkoračiš gredu okrenuvši se prema zadnjem sedištu je upravo ono što je bilo osnov za instrukciju, opisanoj u Kama Sutri...samo je trebalo biti oprezan zbog pepeljare, koja se nalazila kod zadnjeg sedišta. Ako se ona zatvori u toku "zanosa" odmah bi proizvela novog tenora...emoji1787.png nekim čudom su se "jajca" uvek tu negde nalazila...

6 minutes ago, urosg3 said:

A ne jednom se dešavalo da poluga grejanja em skine starku sa noge em napravi ružnu šljivu na zglobu desne noge. Ko bi rekao tako mala polugica a opasna 🙂

rome_love_fountain_car_yellow_graffiti_r

Edited by Kronostime
  • Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Kronostime said:

images?q=tbn:ANd9GcQU20jjDiK810tZ388fGsb

Meni je fikus super, imao sam ih par komada, jedan čak 850, beli, bio je najmlađi iz `84. Neka serija pred sam kraj proizvodnje lepo me služio. Iako sam lično veliki fan VW Buba, to je auto po mojoj meri. I dan danas vozim Bubu, imam ih dve jednu TAS-ovu iz 1974. za uživanje i hobi, a working horse je nova Buba, 1.9 tdi kabriolet. Od jugoslovenskih proizvođača TAS je na najboljem glasu, pa Cimos, pa Kikinda sa serijama Opela. Zastava je uvek bila - Zastava, u najboljim godinama i najmasovnijoj proizvodnji bila je to što jeste poluproizvod tehnološki uvek za korak iza. Scejedno takva kakva jeste bila je motor Jugoslavije i automobilska industrija u pravom smislu te reči.

• Like 1
Posted
Popularan u to doba, kao Fića, masovno.
Ma kao "Fića" sa Abarthovom" značkom...tu tek nije bilo zajebancije. Fića koji juri skoro 200 km/h...

• Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Constantin said:

Ma kao "Fića" sa Abarthovom" značkom...tu tek nije bilo zajebancije. Fića koji juri skoro 200 km/h...

u đunta sa sitnim nutom, može da se ubudži 🙂

• Like 1
Posted
6 hours ago, Constantin said:

4 hours ago, urosg3 said:

Gde čeljad nisu (suviše) besna ni Fića nije tesan 😄 ali cela procedura (parkiraj, izađi iz kola, pomeri siceve, vrati se unutra...) Kad sam posle Fiće kupio Keca svanulo mi 😁

• Like 2
Posted
Popularan u to doba, kao Fića, masovno.
Nešto što je popularnije i od fiće i Bruce LeeJa.
Ne znam da li je bilo u pasivnim krajevima, ali.d397d60bfc102501937fc6d45c603646.jpg

Sent from my LM-G710VM using Tapatalk

Posted
Nešto što je popularnije i od fiće i Bruce LeeJa.
Ne znam da li je bilo u pasivnim krajevima, ali.d397d60bfc102501937fc6d45c603646.jpg

Sent from my LM-G710VM using Tapatalk

Jao...pa šta je ovo ? [emoji856]

Posted
ukulele (čest uzvik u doskočicama, nije instrument), Klik-klak loptice. [emoji1] popularne skoro ko nun-čake.
Ja prvi put to vidim....
Uh, šta sam zglobove razbio s tim...i često si imao da ih vidiš kako vise, između dve bandere, na elektrovodovima tzv. žicama [emoji2957]

Posted
13 minutes ago, Constantin said:

Jao...pa šta je ovo ? emoji856.png

Ne...

72-75 svako dete je imalo. Kad se setim skolskih odmora. Ma zvono se nije culo. 🙂 

• Like 1