Div Posted Sunday at 11:56 AM Share Posted Sunday at 11:56 AM 2 hours ago, Sunshine State said: @Div zasto u pricu uvodis Srbiju? Topik je EU, pricam o mom iskustvu u dve EU drzave. Para imam, hvala Bogu, sva poskupljenja koja pominjem nisu samo poskupljenja za mene!! Nekom mozda mnogo vise uticu na zivot Uvodim Srbiju u pri;u jer procenat povećanja, smanjenja plate, sam po sebi ne znači ništa, Srbija je dokaz, imam duplp veću pebziju, u evrima, nego pre 5 godina, a ne mogu da kupim ni isto kao pre 5 godina. Ti si i u Nemačku došla kad je tu bilo bolje, sad nije bolje, možda, imaš izbor, a postoje razlozi zašto je stanje privrede sada takvo kakvvo je. nije nekom naprasno dunulo u glavu, ajde da povećamo doprinos za zdravstvo za 3,5%. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted Sunday at 12:02 PM Share Posted Sunday at 12:02 PM 49 minutes ago, Dzoni_m said: Super sto doniras, ali lepo ti je vec receno, ne mesaj babe i zabe. 1.25% povecanje za tvoje zdr osiguranje nije vredno pomena. To sto kritikujes povecanje troskova zivota nema veze za tih 1.25%. Lepo kritikuj nemacku socijlanu politiku, jasno reci sta je problem. A cim si pomenula "za ratove, za odbranu" jasno mi je sta ti smeta. A ne trigger da bude 1.25%. Nauci da citas, ima pojasnjenje. Hvala, dovidjenja prestajem da pisem na forumu, necu moci odgovoriti na dalja ucitavanja i insinuacije Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted Sunday at 11:17 PM Share Posted Sunday at 11:17 PM Upristojite diskusiju na ozbiljnijim temama. Posprdni onelineri i provokacije će biti sankcionisani. Hvala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted Monday at 10:54 AM Share Posted Monday at 10:54 AM bbc Sir Keir Starmer is heading to Brussels to join a gathering of European Union leaders – the first time a British prime minister has done so since Brexit. Starmer is heading over the English Channel for talks focused on defence and security co-operation and will also meet Nato secretary general Mark Rutte. The trip is part of what he calls a "reset" between the UK and the European Union. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts