Jump to content

EVROPSKA UNIJA

McCarthy

Recommended Posts

2 hours ago, Sunshine State said:

@Div zasto u pricu uvodis Srbiju?

Topik je EU, pricam o mom iskustvu u dve EU drzave.

Para imam, hvala Bogu, sva poskupljenja koja pominjem nisu samo poskupljenja za mene!! Nekom mozda mnogo vise uticu na zivot

Uvodim Srbiju u pri;u jer procenat povećanja, smanjenja plate, sam po sebi ne znači ništa, Srbija je dokaz, imam duplp veću pebziju, u evrima, nego pre 5 godina, a ne mogu da kupim ni isto kao pre 5 godina. Ti si i u Nemačku došla kad je tu bilo bolje, sad nije bolje, možda, imaš izbor, a postoje razlozi zašto je stanje privrede sada takvo kakvvo je. nije nekom naprasno dunulo u glavu, ajde da povećamo doprinos za zdravstvo za 3,5%.

• Thanks 1

49 minutes ago, Dzoni_m said:

Super sto doniras, ali lepo ti je vec receno, ne mesaj babe i zabe. 1.25% povecanje za tvoje zdr osiguranje nije vredno pomena.

To sto kritikujes povecanje troskova zivota nema veze za tih 1.25%. Lepo kritikuj nemacku socijlanu politiku, jasno reci sta je problem. A cim si pomenula "za ratove, za odbranu" jasno mi je sta ti smeta. A ne trigger da bude 1.25%. 

Nauci da citas, ima pojasnjenje. Hvala, dovidjenja prestajem da pisem na forumu, necu moci odgovoriti na dalja ucitavanja i insinuacije

bbc

Sir Keir Starmer is heading to Brussels to join a gathering of European Union leaders – the first time a British prime minister has done so since Brexit.

Starmer is heading over the English Channel for talks focused on defence and security co-operation and will also meet Nato secretary general Mark Rutte.

The trip is part of what he calls a "reset" between the UK and the European Union.

• Like 1