Barkley#34 Posted yesterday at 03:16 PM Posted yesterday at 03:16 PM On je poslednjih godinu-dve u Partizanu baš kiksirao i vidno išao nadole, nakon toga je usledila SA pa pauza. Stvarno ne vidim neku perspektivu za Radnički osim medijske pažnje u prvo vreme.
drperce Posted yesterday at 06:42 PM Posted yesterday at 06:42 PM 3 hours ago, Barkley#34 said: On je poslednjih godinu-dve u Partizanu baš kiksirao i vidno išao nadole, nakon toga je usledila SA pa pauza. Stvarno ne vidim neku perspektivu za Radnički osim medijske pažnje u prvo vreme. Mislim da je vise kao neki osigurac... On kad poludi moze da odbrani svasta i ima zavidno iskustvo pa za ove evropske utakmice moze pozitivno da utice na ostatak ekipe... E sad sto je dokazano luda glava (nije retkost kod golmana) jbg... Ako ga ne preplate moze biti low risk high reward
Barkley#34 Posted yesterday at 06:48 PM Posted yesterday at 06:48 PM Mislim da je veći problem kvalitet koji mu je baš opadao a sad ko zna u kakvoj je formi. Ali da ne brzam, videćemo uskoro.
drperce Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 12 hours ago, Barkley#34 said: Mislim da je veći problem kvalitet koji mu je baš opadao a sad ko zna u kakvoj je formi. Ali da ne brzam, videćemo uskoro. Jbg iskreno nisam ga pratio od kada je otisao preko, ali je nekako ranije umeo na najvaznijim utakmicama da odigra iznad ocekivanja... Konstantnost i luda glava je pre bila problem Skine neke stopostotne sanse pa primi frljoku
Barkley#34 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago U poslednjoj sezoni u PFK smo postali njegovi taoci, mnogo bolje mišljenje o sebi je imao u odnosu na ono što je pružao na terenu. A kad je to bilo. Više ga vidim kao mentora mlađim golmanima jer ipak ima veliku kilometražu i iskustvo.
Recommended Posts