Jump to content

Recommended Posts

Posted

Rudy se posrao po modernoj kosarci i centrima koji sire teren i ne mogu stolicu da odbrane, ovo je centar. Koliko je pokretan jbt, Spida ga izvuce napolje i krene na obruc i ovaj ga lagano stize :Hail:

• Like 9
Posted (edited)
1 minute ago, Miki28 said:

Dobismo konacno i taj duel Srbija-SAD

Ipak nismo ostali  bez prilike da razbijemo nikad slabije Amere

Idemoooooooo

Edited by Skyglider
  • Ha-ha 1
Posted

Frenki ima muda, nema sta. Bez ikakve zadrske igra, nekoliko finih prodora, odbrana vrhunska, na kraju pogodio dva vazna suta. Drugi je bio tezi, ali meni je bolja ona trojka na -3, sa kakvim samopouzdanjem je podigao taj sut, kao da mu je to dobar dan.

• Like 1
Posted
Just now, Del Piero said:

Rudy se posrao po modernoj kosarci i centrima koji sire teren i ne mogu stolicu da odbrane, ovo je centar. Koliko je pokretan jbt, Spida ga izvuce napolje i krene na obruc i ovaj ga lagano stize :Hail:

kako to pokretan centar koji je pre svega rim protector nije jedan od glavnih postulata moderne kosarke?

Posted

Pop kanda malo izlapeo, celo poluvreme small ball, a Gober zakljucao reket i decu im napravio. Mogao je to i Milutinov, ali nije imao ko da ga posalje na teren

Posted
6 minutes ago, Ta'veren said:

Ovom prilikom bih zeleo da pozdravim delgada, ne mozes ni da odaberes pravu reprezentaciju koja moze do zlata.🤣

Bar nisam izjavio nikad npr da treba amerima pobeda Srbije da BiH i tad navijao protiv Srbije.

Meni je važnija ljubav prema mojoj zemlji od mržnje prema tuđoj što nije slučaj za wooka i ostale pacere.

• Ha-ha 3
Posted
1 minute ago, Swift Pancakez said:

kako to pokretan centar koji je pre svega rim protector nije jedan od glavnih postulata moderne kosarke?

Dobro, da, u pravu si, ali Rudy je potpuno operisan od bilo kakve produkcije napred, po tome se mnogo razlikuje od moderne kosarke.

• Like 1
Posted
14 minutes ago, McLeod said:

Pa nisu krivi ovi dobri sto se protivnici samoubiju (dobro, Australci nisu) kad im igra second unit.

+7 su imali Ameri i Pop ne reaguje kad ulazi Gober i Batum nego ostavlja Barnsa na centru. Njegov poraz 1/1.

Glavni problem je sto nemaju lidera. Kemba to nije. Ne moze klinac od 22-23 da resava utakmice. Zato sam se i nadao da bi mogli da ih dobijemo ovaj put, ali i mi smo napravili previse gluposti...

Da je ovde samo jedan star tipa Harden, PG, Kawhi...Ameri bi lagano uzeli zlato. Ovako su kao bez glave u neizvesnoj zavrsnici.

Posted (edited)
3 minutes ago, Wook said:

Glavni problem je sto nemaju lidera. Kemba to nije. Ne moze klinac od 22-23 da resava utakmice. Zato sam se i nadao da bi mogli da ih dobijemo ovaj put, ali i mi smo napravili previse gluposti...

Da je ovde samo jedan star tipa Harden, PG, Kawhi...Ameri bi lagano uzeli zlato. Ovako su kao bez glave u neizvesnoj zavrsnici.

Ma to na stranu, Micel je iskocio i nisu mu dali loptu na kraju jer je eto Kemba projektovani lider. Njihova bezglava igra u napadu nije preterani problem, igrali su tako i sa zvezdama, samo sto onda jebi ga imaju takav kvalitet da ce pogadjati i ultra teske suteve, odbrana je ono sto je napravilo sranje ovde i koncepcija.

Znaci pretrcao si ih i nadskocio, prakticno prelomio utakmicu. A onda si ostavio neke igrace koji nemaju sta da traze u neizvesnim zavrsnicama, promasio 7 od poslednjih 10 bacanja (samo to da su pogadjali dobili bi) i pustio Barnsa na Gobera da bi ga izvukao iz reketa i dobio 4 blokade iza ledja.

Bas onako razocaravajuce.

Edited by McLeod
  • Like 1
Posted
16 minutes ago, delgado said:

Jbg, ne može se protiv frenčija.

Čist faul gobera nije sviran na micelu na -4 i onda su ovi imali 2 bacanja . Sudije govna i naša pro ašena bacanja. Idem da plačem

A sto su ukrali poene De Kolou i to posle pogledanog snimka nikom-nista.

Ovo je trijumf kosarke, naspram nabijanja tempa i individualnih resenja na pola napada.

Posted
1 minute ago, propolis said:

Cesi koji su do ove utakmice igrali mnogo brzo skroz usporise utakmicu jer znaju da ja Australija tu mozda najjaca na turniru. To je kad imas profi trenera. 

E, a lik izgleda kao random osoba iz kafane kojoj su dali da obuce odelo.

Posted

Cesi su pravo otkrovenje ovog turnira, komplet, sa sve trenerom, strucnim stabom, igracima sa kraja klupe i malobrojnim uslikanim navijacicama na tribinama.

Komplet lepinja sto bi se reklo.

• Ha-ha 1