Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ko hoce da rizikuje sa malo vecom uplatom 🙂

Italija - Angola - H2 (36,5) - 3,30

Colmenares 11,5+ (1,85)

Deck - 13,5 - (1,85)

Roll 11,5 + (1,85)

Edited by Fantasy Fantasy
Posted
1 hour ago, Fantasy Fantasy said:

Ko hoce da rizikuje sa malo vecom uplatom 🙂

Italija - Angola - H2 (36,5) - 3,30

Colmenares 11,5+ (1,85)

Deck - 13,5 - (1,85)

Roll 11,5 + (1,85)

Mislim da Italijani nece dobiti ovom razlikom, ipak je Angola cvrsca od Filipina, bar atletski pariraju.

Posted

Fridzon 11.5+

Trenutno je najkvalitetniji spoljni igrac u sastavu Rusije. Od njegovih poena dosta zavisi igra. Prvi mec je odigrao skoro 30 minuta i uzeo 13 suteva. Imace danas lakse cuvare nego u prvom mecu, Korejanci su dosta slabi defanzivno.

Posted

Meni je plus onaj crnac iz Koreje. Koliko sam ispratio daje polovinu koševa Koreje, a verujem da ce preci 50 protiv rusa. 

Steta sto nisu dali Kulagina jer kapiram da je soler kao burazer mu I taman tekma da se dokazuje malo. 

Posted

Od nasih mislim da je najsigurnije igrati Guduru 8.5+. Ako sve ide po planu, trebalo bi da ima minutazu bar kao Bogdan, ako ne i visu, tako da ako za 20+ minuta ne bude mnogo fintirao vazduh ovo bi trebalo da dodje lagano 🙂

Igrao bih i ja Rendolfa (Ra) 23.5+, Bobija 10.5+ (mada su povecali, bilo je 9.5, sad je malo koska), Rudija 6.5+ i Jokica 6.5- skokova, verujem da se debelji nece previse cimati danas, ako mu budu padale lopte u ruke da ga jebem.

Posted

Ja opalio Guduru 10.5+ na 2.70 i Bobija 11.5+ na 2.55.

Da se začini malo dok se gleda, mislim da vredi probati po ovim kvotama. Bobi mi je izvestan, a i Gudura ako iole bude hteo da šutira ima dobru šansu. Kad će da napuca samopouzdanje ako ne sad.

Posted
Ja opalio Guduru 10.5+ na 2.70 i Bobija 11.5+ na 2.55.

Da se začini malo dok se gleda, mislim da vredi probati po ovim kvotama. Bobi mi je izvestan, a i Gudura ako iole bude hteo da šutira ima dobru šansu. Kad će da napuca samopouzdanje ako ne sad.
Gudura došao, a Salo sujeta me zajebao za Bobija, pustio Bobinaciju tek od drugog poluvremena.
Posted

Meni prosao tiket sa 4 para => ukupno poena na CAN-AUS, hendikep na grke, italijane i nas. Ukupna kvota 7. Cisto da imam neki budzet da se igram tokom SP. 🙂

• Like 1
Posted (edited)

Ja odigrao Amere 16,5 na 1,5 kvotu.

Nisu oduševili protiv Češke, ali opet su igrali u laganom ritmu. Sa druge strance su mi Turci meh, bar kada su u pitanju mečevi sa top ekipama. Takođe, ako Ameri na vreme odu na 10-15 razlike, ne vidim razlog da se Turci forsiraju pošto ih odmah posle toga čeka meč sa Češkom, koji im je za prolaz.

Nije za ovu temu, al ajde: igram i Vošu +2,5 protiv Nexea.

Edited by realno *w
Posted

Ja sam isto prosao na nasim igracima..predvideo sam ko ce igrati manje/vise,ali sam imao Vasu over 5.5 asistencija. Po zvanicnoj statistici - 7. Medjutim..ja sam gledao mec i odgovorno tvrdim da je imao jednu vise. Naime,u prvom poluvremenu su mu uracunali samo jednu,a on je imao dve:
-kad je nekome asistirao sa parketa,lezeci na parketu
-kad je u kontri asistirao (mislim Milutinovu za kucanje)

Jel primetio jos neko ovakve greske/previde?

Posted
18 hours ago, propolis said:

Sad videh da u Sokeru mozes da pomeras granice igračima. 

Roll +9.5

Belineli - 18.5

Jokic - 17.5

Prvi nece ponoviti lošu partiju kao protiv Spanije jer je ipak lakši protivnik. 

Druga dvojica jer će vrv da podignu ručnu za derbi u sredu,vise minuta drugopozivcima.

Ovde Belineli samo malo teze, a druga dva lagano. 

Posted

U FIBA kosarci to nisu asistencije. U FIBA kosarci, ako nisu menjali nesto u poslednje vreme, asistencija je ako dodas loptu igracu koji postize poene na nacin da ne mora nista vise da uradi da bi postigao kos.

U obe situacije igraci su ili imali dribling ili presli pola terena da daju kos. Imas tu i sivu zonu naravno, ali nije svaki pas do igraca koji postize poene asistencija.

Posted

To Jokiću što je asistirao na kucanje mu je uračunata 100%, ova druga nije, iako ni meni nije jasno zašto, ukrao je loptu bacio je iza leđa Joviću, ovaj samo istrčao do koša

Posted
2 minutes ago, Green23 said:

To Jokiću što je asistirao na kucanje mu je uračunata 100%, ova druga nije, iako ni meni nije jasno zašto, ukrao je loptu bacio je iza leđa Joviću, ovaj samo istrčao do koša

Upravo tako.
Fakticki ga spojio sa kosem.

@realno *wuff..mislim da su obe situacije bile u drugoj cetvrtini.