Fantasy Fantasy Posted September 2, 2019 Share Posted September 2, 2019 (edited) Ko hoce da rizikuje sa malo vecom uplatom 🙂 Italija - Angola - H2 (36,5) - 3,30 Colmenares 11,5+ (1,85) Deck - 13,5 - (1,85) Roll 11,5 + (1,85) Edited September 2, 2019 by Fantasy Fantasy Link to comment Share on other sites More sharing options...
In the middle of nowhere Posted September 2, 2019 Share Posted September 2, 2019 Koga od naših igrati +? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted September 2, 2019 Share Posted September 2, 2019 1 hour ago, Fantasy Fantasy said: Ko hoce da rizikuje sa malo vecom uplatom 🙂 Italija - Angola - H2 (36,5) - 3,30 Colmenares 11,5+ (1,85) Deck - 13,5 - (1,85) Roll 11,5 + (1,85) Mislim da Italijani nece dobiti ovom razlikom, ipak je Angola cvrsca od Filipina, bar atletski pariraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted September 2, 2019 Share Posted September 2, 2019 (edited) Ne znam kako kvota moze biti 3.3 ako je osnovni hendikep oko 26? Edit, rekao bi da je 3.3 za h1 36.5 Edited September 2, 2019 by propolis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted September 2, 2019 Share Posted September 2, 2019 Fridzon 11.5+ Trenutno je najkvalitetniji spoljni igrac u sastavu Rusije. Od njegovih poena dosta zavisi igra. Prvi mec je odigrao skoro 30 minuta i uzeo 13 suteva. Imace danas lakse cuvare nego u prvom mecu, Korejanci su dosta slabi defanzivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted September 2, 2019 Share Posted September 2, 2019 Meni je plus onaj crnac iz Koreje. Koliko sam ispratio daje polovinu koševa Koreje, a verujem da ce preci 50 protiv rusa. Steta sto nisu dali Kulagina jer kapiram da je soler kao burazer mu I taman tekma da se dokazuje malo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гаучо Posted September 2, 2019 Share Posted September 2, 2019 Ја играо Фридзона на 8.5+ Богдана 22.5- Русија да добије 9 разлике Бобија 9.5+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 2, 2019 Share Posted September 2, 2019 Od nasih mislim da je najsigurnije igrati Guduru 8.5+. Ako sve ide po planu, trebalo bi da ima minutazu bar kao Bogdan, ako ne i visu, tako da ako za 20+ minuta ne bude mnogo fintirao vazduh ovo bi trebalo da dodje lagano 🙂 Igrao bih i ja Rendolfa (Ra) 23.5+, Bobija 10.5+ (mada su povecali, bilo je 9.5, sad je malo koska), Rudija 6.5+ i Jokica 6.5- skokova, verujem da se debelji nece previse cimati danas, ako mu budu padale lopte u ruke da ga jebem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted September 2, 2019 Share Posted September 2, 2019 Ja opalio Guduru 10.5+ na 2.70 i Bobija 11.5+ na 2.55. Da se začini malo dok se gleda, mislim da vredi probati po ovim kvotama. Bobi mi je izvestan, a i Gudura ako iole bude hteo da šutira ima dobru šansu. Kad će da napuca samopouzdanje ako ne sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted September 2, 2019 Share Posted September 2, 2019 (edited) Kina Poljska bi moglo under 150.5 bez ot, kapiram tvrda tekma za prolaz i prenos bodova Edited September 2, 2019 by propolis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гаучо Posted September 2, 2019 Share Posted September 2, 2019 Кад човек омаши 2 слободна баања мора да се падне. Једно бар да је дао....Остало дошло све 😒 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted September 2, 2019 Share Posted September 2, 2019 Ja opalio Guduru 10.5+ na 2.70 i Bobija 11.5+ na 2.55. Da se začini malo dok se gleda, mislim da vredi probati po ovim kvotama. Bobi mi je izvestan, a i Gudura ako iole bude hteo da šutira ima dobru šansu. Kad će da napuca samopouzdanje ako ne sad. Gudura došao, a Salo sujeta me zajebao za Bobija, pustio Bobinaciju tek od drugog poluvremena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted September 2, 2019 Share Posted September 2, 2019 Meni prosao tiket sa 4 para => ukupno poena na CAN-AUS, hendikep na grke, italijane i nas. Ukupna kvota 7. Cisto da imam neki budzet da se igram tokom SP. 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted September 2, 2019 Share Posted September 2, 2019 Kako Kulagin usao? ja sam na oko 3 minuta do kraja ugasio tv zato sto ovaj praznio klupu ? Kada ono legnula crvena Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 2, 2019 Author Share Posted September 2, 2019 (edited) Ja odigrao Amere 16,5 na 1,5 kvotu. Nisu oduševili protiv Češke, ali opet su igrali u laganom ritmu. Sa druge strance su mi Turci meh, bar kada su u pitanju mečevi sa top ekipama. Takođe, ako Ameri na vreme odu na 10-15 razlike, ne vidim razlog da se Turci forsiraju pošto ih odmah posle toga čeka meč sa Češkom, koji im je za prolaz. Nije za ovu temu, al ajde: igram i Vošu +2,5 protiv Nexea. Edited September 2, 2019 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 2, 2019 Share Posted September 2, 2019 Ja sam isto prosao na nasim igracima..predvideo sam ko ce igrati manje/vise,ali sam imao Vasu over 5.5 asistencija. Po zvanicnoj statistici - 7. Medjutim..ja sam gledao mec i odgovorno tvrdim da je imao jednu vise. Naime,u prvom poluvremenu su mu uracunali samo jednu,a on je imao dve: -kad je nekome asistirao sa parketa,lezeci na parketu -kad je u kontri asistirao (mislim Milutinovu za kucanje) Jel primetio jos neko ovakve greske/previde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted September 2, 2019 Share Posted September 2, 2019 Bem ti RaGuna lepo me osisao Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted September 2, 2019 Share Posted September 2, 2019 18 hours ago, propolis said: Sad videh da u Sokeru mozes da pomeras granice igračima. Roll +9.5 Belineli - 18.5 Jokic - 17.5 Prvi nece ponoviti lošu partiju kao protiv Spanije jer je ipak lakši protivnik. Druga dvojica jer će vrv da podignu ručnu za derbi u sredu,vise minuta drugopozivcima. Ovde Belineli samo malo teze, a druga dva lagano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 2, 2019 Share Posted September 2, 2019 U FIBA kosarci to nisu asistencije. U FIBA kosarci, ako nisu menjali nesto u poslednje vreme, asistencija je ako dodas loptu igracu koji postize poene na nacin da ne mora nista vise da uradi da bi postigao kos. U obe situacije igraci su ili imali dribling ili presli pola terena da daju kos. Imas tu i sivu zonu naravno, ali nije svaki pas do igraca koji postize poene asistencija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 2, 2019 Share Posted September 2, 2019 Ahaa...nisam znao. Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 2, 2019 Author Share Posted September 2, 2019 ako te ne bude mrzelo, baš okači u koje su vreme bile te situacije da bacim pogled... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted September 2, 2019 Share Posted September 2, 2019 To Jokiću što je asistirao na kucanje mu je uračunata 100%, ova druga nije, iako ni meni nije jasno zašto, ukrao je loptu bacio je iza leđa Joviću, ovaj samo istrčao do koša Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 2, 2019 Share Posted September 2, 2019 2 minutes ago, Green23 said: To Jokiću što je asistirao na kucanje mu je uračunata 100%, ova druga nije, iako ni meni nije jasno zašto, ukrao je loptu bacio je iza leđa Joviću, ovaj samo istrčao do koša Upravo tako. Fakticki ga spojio sa kosem.@realno *wuff..mislim da su obe situacije bile u drugoj cetvrtini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted September 2, 2019 Share Posted September 2, 2019 Ja sam imao Vargasa iz Venecuele na fantasy, gledam mec protiv Poljaka i izbrojim mu tri asistencije. Udjem na statistiku, stoji samo jedna asistencija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted September 2, 2019 Share Posted September 2, 2019 Jokic je danas imao barem 2 skoka vise nego u statistici, kao i Bobi protiv Angole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts