Miki28 Lakers in 5 Posted April 6 Posted April 6 Jedino vrijedno pomena sa danasnjeg meca jeste prisustvo SAF i King Eric 2
ras kass Posted April 6 Posted April 6 Vidi se napredak , trebali su da dobiju danas kada bi znali da daju gol. 1
Don Dusko Posted April 10 Posted April 10 3 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Onana jbn. Mici ga vise da ga ne gledam I onda on nekoga proziva hehe karmica.
Howie Roseman Posted April 10 Posted April 10 Šta tek reći za Hojlunda, pored njih dvojice i Dalot djeluje kao ozbiljan fudbaler. Sreća pa je i Lyon jedna prosječna ekipa pa ćemo vjerovatno proći, ali protiv Athetica to mora mnogo mnogo bolje da bi imali šansu. Za početak da Bayindir i Zirkzee startuju, a pomoglo bi i kad bi se Amad vratio. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted April 10 Posted April 10 Neozbiljna ekipa Krivicno goniti onog celavog za njegova "pojacanja". Ovog na golu zakucati na tribine do kraja sezone i pokloniti ga nekom
Drug Crni Posted April 10 Posted April 10 Baš bezveze primljen gol na kraju. Mnogo je ovde loših igrača iako i sa njima Lyona prolazimo.
Polivalentni Stevica Posted April 11 Posted April 11 Šteta što nisu prikazivali Matića posle bravuroznih kikseva Onane. Kakav cirkuzant od lika. Koliko beskorisnih igrača nosi dres Junajteda,skoro pa ne možeš nikog ni pokloniti. 1
Maharaja Posted April 11 Posted April 11 Svaki golman nekad napravi glupu grešku, ali ovaj Onana je baš bruka. Ne pratim ligu pa ne znam da li je i tamo ovako sramotan? Jer onaj tim Mančestera protiv Liona uopšte nije loš 1
Miki28 Lakers in 5 Posted April 13 Posted April 13 Zakucati ga na tribine do kraja sezone i poklonit nekom ako bude taj neko htio i da uzme ovu prevaru 1
Мџе Posted April 13 Posted April 13 Ovo forsiranje odbrane sa tri štopera nema nikakvog smisla. To je prevazidjen sistem (po meni) koristan samo u odredjenim utakmicama, kao nekakav specijal. Zašto Amorim radi ovo ekipi bez samopouzdanja i sa rupama u rosteru nije mi jasno. Samo neiskustvo mi dolazi kao odgovor.
Miki28 Lakers in 5 Posted April 13 Posted April 13 Da se podsjetimo! Antony prodati Hojlund prodati Casemiro prodati Mount prodati Yoro zadrzati Licha prodati ( 2 ozb povrede ) Ugarte zadrzati Onana pokloniti De Ligt zadrzati Zirkzee prodati Mazraoui zadrzati Malacia prodati ako je ziv Eriksen bye bye Dakle 3/4 od ovih 616 bacene pare. Naravno ne racunamo glavnog krivca za sve i to koliko nas je kostalo da maknemo 1
Howie Roseman Posted April 13 Posted April 13 Povrijedio se Zirkzee, u četvrtak Mainoo ili Mount u napad, samo Hojlund da ne startuje. Ni Bayindir se nije proslavio danas, vrijeme je da i stogodišnji Tom Heaton dobije šansu u meču sezone. 1
DJORDJE Posted April 14 Posted April 14 Zirkzee ce bas biti ogroman gubitak, eto zasto su trebali da sacuvaju Antonyja, ako dodje do ovakvih povreda.
HAMMER Posted April 15 Posted April 15 BREAKING: Reports coming from France this evening that say Zinedine Zidane is learning English so that he can reject Manchester United. 3 1
BattleBender Posted April 16 Author Posted April 16 NIsam gledao protiv Newcastle-a, ali do tada samo igrali stvarno dobro, tj vidi se neki napredak vec nekoliko tekmi. Bez Zirkzee-a nema leba. Igra odlicno. Odlican igra. Miki napisao da bi ga prodao... Da se covek prekrsti, sta sve moze da se procita. Svetla tacka, dok je mi sami ne ugasimo. Super igrac, ko to ne vidi ne razume fudbal. Hojlund je bas uzasan, a uzasan je sto iz meca u meca tone zbog pojacavanja svog traitsa da se guzi. Ne znam sta misle da rade sa njim. Neka pozajmica bi dobro dosla. Ponovo, nisam gledao protiv Newcastle-a, ali par meceva pre toga sto je bilo, bilo je bolje nego bilo sta u poslednjih 12 meseci. Cak moram da priznam da je Bruno igrao jedan zreo i smislen fudbal. Na stranu to sto smo mi karambol od rostera, i Ineos za sada radi uzasan posao. Ako fejluju naredni prelazni rok, jos jednog trenera ce da bace pod voz. A usput da upropaste jos par igraca, kao sto je Mainoo krenuo da se povredjuje. Ukoliko se ne pokriju neke rupe, normalno je ocekivati da to krene i sa Ugarteom i Brunom. Ova sezona je najvise katastrofa zbog neresavanja rupa na sredini terena, pa onda ceo taj haos sa Rashfordom i Antony-em, koji je doveo do toga nemako krila, pa onda se naravno i Amad povredio. Amad i Mainoo su zrtva overload-a. 2
kendrick duckworth Posted Wednesday at 08:23 AM Posted Wednesday at 08:23 AM Ja sam odgledao protiv Njukasla i glavni utisak mi je da su jedno 60% spremniji i potkovaniji za agresivan press fudbal koji vama očigledno ne paše sa nekoliko upitnika u 11. Nema press-resistant igrača, Njukasl te stvari radi jako dobro i jedino što preostaje je neka kontra kojih je bilo i odakle je kapnuo taj gol Garnacha. Džabe ti je i da možeš da držiš 60 minuta, dovoljno je jednom, dvaput, triput da Njukasl uzme loptu gde ne treba i već imaju izglednu priliku. Mislim da je moglo i grđe biti da su malo preciznije šutirali i rešavali neke šanse. Sličan problem je i protiv dosta drugih ekipa koje mogu na visokom nivou da pritiskaju ko Njukasl, a to je dosta PL ekipa trenutno. Ineos nije idealan vlasnik za ono što je neophodno, a to je jedan duži i trust the process rebuild sa figurama u sportskom sektoru koji imaju jasnu ideju. Arsenal je dobar primer jer su prošli i istrpeli sve neophodne mučne trenutke. Ne mora to uvek tako da ispadne, nekad se stvari odviju mnogo brže, nekad nikad ni ne dočekaš... ali je očigledno jedini način.
Miki28 Lakers in 5 Posted Thursday at 07:48 PM Posted Thursday at 07:48 PM Sjajnih 45 min. Yoro ce da bude svetska klasa
Howie Roseman Posted Thursday at 07:49 PM Posted Thursday at 07:49 PM Garnacho odigrao najzrelije poluvrijeme u svojoj karijeri, a Brunu moram i ja da pohvalim, u zadnjih par mjeseci podsjeća na partije iz prve polusezone u dresu Uniteda. U odbrani najnesigurniji Yoro, a Hojlunda je stvarno žalosno gledati, momak čitavu sezonu nije bio ni blizu da osvoji jedan vazdušni duel, a prijem mu je gori i od Lukakuovog. 1 minute ago, Miki28 Lakers in 5 said: Sjajnih 45 min. Yoro ce da bude svetska klasa Odličan sa loptom u nogama ali ispada prelako u odbrani u određenim situacijama, svakako vjerujem da će biti vrhunski igrač za koju sezonu ako ga povrede poštede, a nažalost imao je dosta problema sa njim dosad.
Miki28 Lakers in 5 Posted Thursday at 08:40 PM Posted Thursday at 08:40 PM Umesto 4-5 komada u mrezi Lyona, evo 2-2. Zaista nevjerovatno 1
Issey Posted Thursday at 08:41 PM Posted Thursday at 08:41 PM Mančester na putu da prospe sve... Da Garnačo zna da šutira ovo bi odavno bilo rešeno...
Recommended Posts