Jump to content

Recommended Posts

Posted

Šta tek reći za Hojlunda, pored njih dvojice i Dalot djeluje kao ozbiljan fudbaler.

Sreća pa je i Lyon jedna prosječna ekipa pa ćemo vjerovatno proći, ali protiv Athetica to mora mnogo mnogo bolje da bi imali šansu. Za početak da Bayindir i Zirkzee startuju, a pomoglo bi i kad bi se Amad vratio.

• Like 1
Posted

Svaki golman nekad napravi glupu grešku, ali ovaj Onana je baš bruka. Ne pratim ligu pa ne znam da li je i tamo ovako sramotan? Jer onaj tim Mančestera protiv Liona uopšte nije loš

• Like 1
Posted

Ovo forsiranje odbrane sa tri štopera nema nikakvog smisla. To je prevazidjen sistem (po meni) koristan samo u odredjenim utakmicama, kao nekakav specijal.

Zašto Amorim radi ovo ekipi bez samopouzdanja i sa rupama u rosteru nije mi jasno. Samo neiskustvo mi dolazi kao odgovor.

Posted

Da se podsjetimo!

Antony prodati

Hojlund prodati

Casemiro prodati

Mount prodati

Yoro zadrzati

Licha prodati ( 2 ozb povrede )

Ugarte zadrzati

Onana pokloniti

De Ligt zadrzati

Zirkzee prodati

Mazraoui zadrzati

Malacia prodati ako je ziv

Eriksen bye bye

Dakle 3/4 od ovih 616 bacene pare. Naravno ne racunamo glavnog krivca za sve i to koliko nas je kostalo da maknemo

• Like 1
Posted

Povrijedio se Zirkzee, u četvrtak Mainoo ili Mount u napad, samo Hojlund da ne startuje.

Ni Bayindir se nije proslavio danas, vrijeme je da i stogodišnji Tom Heaton dobije šansu u meču sezone.

• Like 1
Posted

BREAKING: Reports coming from France this evening that say Zinedine Zidane is learning English so that he can reject Manchester United.

• Ha-ha 3
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted

NIsam gledao protiv Newcastle-a, ali do tada samo igrali stvarno dobro, tj vidi se neki napredak vec nekoliko tekmi.

Bez Zirkzee-a nema leba. Igra odlicno. Odlican igra. Miki napisao da bi ga prodao... Da se covek prekrsti, sta sve moze da se procita.
Svetla tacka, dok je mi sami ne ugasimo.
Super igrac, ko to ne vidi ne razume fudbal.

Hojlund je bas uzasan, a uzasan je sto iz meca u meca tone zbog pojacavanja svog traitsa da se guzi. Ne znam sta misle da rade sa njim. Neka pozajmica bi dobro dosla.

Ponovo, nisam gledao protiv Newcastle-a, ali par meceva pre toga sto je bilo, bilo je bolje nego bilo sta u poslednjih 12 meseci. Cak moram da priznam da je Bruno igrao jedan zreo i smislen fudbal. Na stranu to sto smo mi karambol od rostera, i Ineos za sada radi uzasan posao. Ako fejluju naredni prelazni rok, jos jednog trenera ce da bace pod voz. A usput da upropaste jos par igraca, kao sto je Mainoo krenuo da se povredjuje. Ukoliko se ne pokriju neke rupe, normalno je ocekivati da to krene i sa Ugarteom i Brunom.
Ova sezona je najvise katastrofa zbog neresavanja rupa na sredini terena, pa onda ceo taj haos sa Rashfordom i Antony-em, koji je doveo do toga nemako krila, pa onda se naravno i Amad povredio. Amad i Mainoo su zrtva overload-a.

• Like 2
Posted

Ja sam odgledao protiv Njukasla i glavni utisak mi je da su jedno 60% spremniji i potkovaniji za agresivan press fudbal koji vama očigledno ne paše sa nekoliko upitnika u 11. Nema press-resistant igrača, Njukasl te stvari radi jako dobro i jedino što preostaje je neka kontra kojih je bilo i odakle je kapnuo taj gol Garnacha.

Džabe ti je i da možeš da držiš 60 minuta, dovoljno je jednom, dvaput, triput da Njukasl uzme loptu gde ne treba i već imaju izglednu priliku. Mislim da je moglo i grđe biti da su malo preciznije šutirali i rešavali neke šanse.

Sličan problem je i protiv dosta drugih ekipa koje mogu na visokom nivou da pritiskaju ko Njukasl, a to je dosta PL ekipa trenutno.

Ineos nije idealan vlasnik za ono što je neophodno, a to je jedan duži i trust the process rebuild sa figurama u sportskom sektoru koji imaju jasnu ideju. Arsenal je dobar primer jer su prošli i istrpeli sve neophodne mučne trenutke. Ne mora to uvek tako da ispadne, nekad se stvari odviju mnogo brže, nekad nikad ni ne dočekaš... ali je očigledno jedini način.

Posted

Garnacho odigrao najzrelije poluvrijeme u svojoj karijeri, a Brunu moram i ja da pohvalim, u zadnjih par mjeseci podsjeća na partije iz prve polusezone u dresu Uniteda.

U odbrani najnesigurniji Yoro, a Hojlunda je stvarno žalosno gledati, momak čitavu sezonu nije bio ni blizu da osvoji jedan vazdušni duel, a prijem mu je gori i od Lukakuovog.

1 minute ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Sjajnih 45 min.

Yoro ce da bude svetska klasa

Odličan sa loptom u nogama ali ispada prelako u odbrani u određenim situacijama, svakako vjerujem da će biti vrhunski igrač za koju sezonu ako ga povrede poštede, a nažalost imao je dosta problema sa njim dosad.