Jump to content

Recommended Posts

Posted

Šta tek reći za Hojlunda, pored njih dvojice i Dalot djeluje kao ozbiljan fudbaler.

Sreća pa je i Lyon jedna prosječna ekipa pa ćemo vjerovatno proći, ali protiv Athetica to mora mnogo mnogo bolje da bi imali šansu. Za početak da Bayindir i Zirkzee startuju, a pomoglo bi i kad bi se Amad vratio.

• Like 1
Posted

Svaki golman nekad napravi glupu grešku, ali ovaj Onana je baš bruka. Ne pratim ligu pa ne znam da li je i tamo ovako sramotan? Jer onaj tim Mančestera protiv Liona uopšte nije loš

• Like 1
Posted

Ovo forsiranje odbrane sa tri štopera nema nikakvog smisla. To je prevazidjen sistem (po meni) koristan samo u odredjenim utakmicama, kao nekakav specijal.

Zašto Amorim radi ovo ekipi bez samopouzdanja i sa rupama u rosteru nije mi jasno. Samo neiskustvo mi dolazi kao odgovor.

Posted

Da se podsjetimo!

Antony prodati

Hojlund prodati

Casemiro prodati

Mount prodati

Yoro zadrzati

Licha prodati ( 2 ozb povrede )

Ugarte zadrzati

Onana pokloniti

De Ligt zadrzati

Zirkzee prodati

Mazraoui zadrzati

Malacia prodati ako je ziv

Eriksen bye bye

Dakle 3/4 od ovih 616 bacene pare. Naravno ne racunamo glavnog krivca za sve i to koliko nas je kostalo da maknemo

• Like 1
Posted

Povrijedio se Zirkzee, u četvrtak Mainoo ili Mount u napad, samo Hojlund da ne startuje.

Ni Bayindir se nije proslavio danas, vrijeme je da i stogodišnji Tom Heaton dobije šansu u meču sezone.

• Like 1