Jump to content

Recommended Posts

Ubijen fudbaler u pojam, i perfektno manifestacija sta je ovaj klub u poslednjih 10 godina.

Ko se raduje ovome, ne mislim da zna sta je ovaj klub, i za sta navija.
Cela ta prica sa platom je vulgarna, jer je njega ovaj klub urnisao, upropastio, odvojio od borbe za trofeje, od vrhunskog takmicenja.
Kad smo se vracali u ta vrhunska takmicenja on je igrao sezonu sa blokatorima bola, da bi posle skoro 2 god kuburio sa ramenom i ledjima.
Promenio je hiljadu trenera i hiljadu bandita iz uprave koji ne znaju sta rade. Ukljucujuci i ovaj poslednje otpusteni.

Ovaj Man Utd, iz prethodnih 10god bi pokvario i kamen, kamoli Rashforda.

Sjajan lik, nikad jadna i pateticna slihtara navijacima, iako je najpljuvaniji sportista na Svetu, Bio je jedne godine osetno i ispred Lebrona (egzaktni twitter data). Fudbaler za kojeg su navijaci uvek mislili da nam nesto duguje, a nikad da klub i navijaci njemu nesto duguju.
Nesavrsen fudbaler, ali vrhunski fudbaler. U normalnijem klubu bi uvek bio top10 fudbalera na Svetu.

Edited by BattleBender

Ja sam zadovoljan igrom. Tim je reagovao dobro kada nam je ritam ubijan golovima

iz debilnih grešaka. Četvrti gol je faul. Svakakve gluposti sviraju faul nad golmanom, ovo lik povuko golmanu ruku. I nije svirano, da se covek prekrsti. SNS-level idiota su emgleske sudije, ne mogu da preguraju 3 dana da ne pokazu to.

Amad je.. daj da ga ne uročimo. Ali baš je dobar.

Neka smo ispali, nema ovaj tim dubinu da izgura jedno takmičenje, kamoli da se lomataju u više njih.

Imali smo momente kad je naš drugi golman bolji nego sadašnji prvi, a da ne komentarisem ovog Bayindira. Sad vidim sto nikad ne brani.

• Like 1