Chaos Is Me Posted November 19 Posted November 19 Anđušić se više neće baškariti u Dubaiju ali ni nova destinacija nije loša, prešao je u Aris.
odupri se ludilu Posted November 19 Posted November 19 Ma provaliće ga na keca da je lelemud, tamo je košarkaška publika.
Chaos Is Me Posted November 25 Posted November 25 Kurvinski stavljam ovu vest na ovu temu (a i realno je ostavio veći trag sluzi kod vas): Dejan ćaci Tomašević je novi predsednik OKS.
NikadProtivŽelimira Posted November 25 Posted November 25 Naziv teme je bivši partizanovci, a ne igrači Partizana... 1
Problem sa licnim greskama Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Treba imati hrabrosti da se ovako nesto javno promovise. U Srbiji jos uvek vazis za ludaka i sektasa ako ovako nesto otvoreno kazes. 1
Eddard Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, Problem sa licnim greskama said: Treba imati hrabrosti da se ovako nesto javno promovise. U Srbiji jos uvek vazis za ludaka i sektasa ako ovako nesto otvoreno kazes. Nema tu ništa nadrealno. U medicini se to zove psihosomatizacija. Postoji čitava hrana medicine koja se time bavi. 3
SuperTraktorko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 4 hours ago, Problem sa licnim greskama said: Treba imati hrabrosti da se ovako nesto javno promovise. U Srbiji jos uvek vazis za ludaka i sektasa ako ovako nesto otvoreno kazes. Znas kako, I nije bas tako. Koliko studenata (npr. ) prica otvoreno da ima ozbiljne stomacne tegobe pred ispit, pa ipak zavrse faks. Ja prvi sam i povracao, i isao po pet puta u wc tokom studiranja pred ispit, a i dan danas pred razgovor za posao i vazne sastanke I dalje je borba. Jednostavno, skapiras da je problem u psihi i stresu, i ignorises. Kod Zagorca je vrv problem sto ipak je dosta redje da se to manifestuje na ledjima nego u stomaku, pa nije ranije provalio. Edited 2 hours ago by SuperTraktorko
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Samo kažem da treba imati muda otvoreno govoriti o tome i da treba podržavati to. 1
NikadProtivŽelimira Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago Slučajno naletim negde na hajlajte košmarne 2020/21 sezone, kad ono brat Džoš Perkins. Reko da vidim gde li je sada, legenda je promenio 13 klubova za nepunih 5 sezona nakon što je otišao iz Partizana. https://en.wikipedia.org/wiki/Josh_Perkins
Don Dusko Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago A bas mi zao Radeta zbog toga je patio cele karijere a nije moralo.
Recommended Posts