realno *w Posted June 23 Posted June 23 On 6/12/2025 at 4:36 PM, Mairosu said: nije bivši partizanov igrač ali, kad sam već otvorio temu gore...tematski se nadovezuje. https://www.instagram.com/p/DKzclbgNXqL/?igsh=NWJtdXY1cmVoNWJm Kako Mairosu kida ovaj tihi marketing... 1
Shonewizard Posted June 23 Posted June 23 2 hours ago, odupri se ludilu said: Čestitke Trinkiju & Smajliju na domaćoj tituli! Sasjekoše Trinkija... 1
DameTime Posted June 28 Posted June 28 Aleksaaaa kod Leskovčana A možda su i Želimira malo usnimili... 1 2
СтелаРоса Posted July 10 Posted July 10 2 minutes ago, jedibojan said: Smajli u Virtusu izgleda Katastrofalni su im ovi posteri, pomislio sam da se ne daj Boze nesto tragicno desilo 1 5
Chaos Is Me Posted July 15 Posted July 15 Niko da čestita. Ovo se zove junak, u tim godinama zagrejati stolicu. 😄 https://sportklub.n1info.rs/kosarka/kosarka-ostalo/goran-grbovic-zavrsio-fakultet-diploma-trener-leposavic-sport-klub/?fbclid=IwY2xjawLjQg5leHRuA2FlbQIxMQABHo0x5Yr2459Yy2mZud9WYhr27OZo0y0ivrCt4k-raWw8T06jGZBJZJImwdGL_aem_b2Pg0YnuT5r8i_smVCfmBg 8
NMX Posted July 15 Posted July 15 Quote „Jedan od najtrofejnijih srpskih košarkaša Goran Grbović danas je položio Završni ispit na našem Fakultetu i stekao zvanje Trenera košarke. Čestitamo i želimo mu puno uspeha,“ objavila je univerzitetska ustanova iz Leposavića.
jedibojan Posted July 30 Posted July 30 https://basketballsphere.com/en/davis-bertans-refuses-to-play-in-belgrade/#:~:text=Due to the overall political,to play against Russian clubs.&text=“I spoke with the coach,clubs from an aggressor country. 2 2
ScepanScekicSto Posted September 7 Posted September 7 Napisah drugaru danas, ako je ko zasluzio onda je to on... 2
Chaos Is Me Posted September 8 Posted September 8 Veoma je lagan Džile. Većina trenera bi oteralo Bitadzea u svlačionicu nakon onih performansa pored terena (lik je konstantno besneo, šutirao stvari oko sebe, skidao dres na klupi itd.), ovaj ga je istrpeo jer zna da će mu trebati u nastavku turnira. 1
DameTime Posted Saturday at 06:52 AM Posted Saturday at 06:52 AM 13 hours ago, Ne sam Safete said: Kakav lik. Tek sad primećujem da Luča zapravo ima idealnu boju glasa za nekog spikera/komentatora. 3
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sjajan je Lučifer, veoma lepo i fluidno priča. Ozbiljan igrač već 15 godina. Mislim da nikad nijednog Partizanovca nisam "košarkaški mrzeo" kao njega i Novicu, što je valjda najveći kompliment koji mogu da dobiju. Oni su bili etalon DV Partizana, a da su bili ipak talentovaniji nego Milosavljevići, Vitkovci i slični rabovi božji. 3
Luchifer89 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 23 minutes ago, Chaos Is Me said: Sjajan je Lučifer, veoma lepo i fluidno priča. Ozbiljan igrač već 15 godina. Mislim da nikad nijednog Partizanovca nisam "košarkaški mrzeo" kao njega i Novicu, što je valjda najveći kompliment koji mogu da dobiju. Oni su bili etalon DV Partizana, a da su bili ipak talentovaniji nego Milosavljevići, Vitkovci i slični rabovi božji. 1 3
ScepanScekicSto Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago (edited) Brisite Edited 28 minutes ago by ScepanScekicSto
Recommended Posts