Chaos Is Me Posted February 14 Posted February 14 Krajnje vreme došlo kad mora ovo ciganštura da postavlja ali najbolja Exumova partija od kako se vratio u NBA ja bih rekao i to kad je desetkovanim Mavsima baš trebalo 8
Kronostime Posted February 17 Posted February 17 Da se prisetimo i igrackih dana.... A i reprezentativnih. 1 3
realno *w Posted February 27 Posted February 27 (edited) 48 minutes ago, Kronostime said: Visoki igrači: Drobnjak, Tomašević, Koturović, Vidačić, Lazarević i Varda. Da se nađe! Šteta što nisu ostali na okupu celu sezonu. Edited February 27 by realno *w 2
Chaos Is Me Posted February 27 Posted February 27 U današnjoj košarci nijedan od njih osim eventualno Vidačića ne bi mogao da igra četvorku, još jedan dokaz koliko se košarka promenila od tad.
realno *w Posted February 27 Posted February 27 (edited) 51 minutes ago, Chaos Is Me said: U današnjoj košarci nijedan od njih osim eventualno Vidačića ne bi mogao da igra četvorku, još jedan dokaz koliko se košarka promenila od tad. Drobnjak je u onoj mršavoj fazi, koja je nasuprot većini igrača, došla kasnije u karijeri, bio izuzetno pokretan igrač, sa sasvim dobrim šutem. Recimo kod nas, u sezoni 06/07 je igrao isključivo četvorku, centri bili Kosta Perović i Nikola Peković. Recimo da je u regularnom delu EL imao 17ppg i 39% trojke. Baš skoro sam na YT naleteo na naš meč sa Makabijem iz te sezone, dobra tekma. Tu je dao 23 poena, bilo i trojki iz nekog poludriblinga, 4-3 šutirao trojke, prodori koje završava levom, baš svega. Sa druge strane, četvorka Elijahu, nijedan koš mu nije dao, a bio je baš pokretan igrač, naročito tu sa 22 godine. Tako da mislim da bi on lagano igrao i danas, čak bio vrlo zaeban zbog visine i snage, a opet bez da ispašta spejsing. Naravno da bi bilo ovih laganih četvorki koje bi teško jurio, ali imali bi i oni probleme sa njime. Edited February 27 by realno *w 4
Kronostime Posted February 27 Posted February 27 1 minute ago, ScepanScekicSto said: Bonga i Nilikina out Sto na ovoj temi, pobogu? 1
DameTime Posted March 1 Posted March 1 Ne videh da je neko preneo. Zaista lepo od Lessorta da ovo objavi. 9 1
Luchifer89 Posted Wednesday at 07:10 AM Posted Wednesday at 07:10 AM 8 hours ago, The Walking Dravot said: Tomasevic Dejan Fleke mu se vratile dabogda
Marvin Posted Wednesday at 01:58 PM Posted Wednesday at 01:58 PM Pa nije on samo bivsi igrac KKP, malo je i bivsi igrac KKCZ 1 2
DameTime Posted Wednesday at 02:11 PM Posted Wednesday at 02:11 PM 12 minutes ago, Marvin said: Pa nije on samo bivsi igrac KKP, malo je i bivsi igrac KKCZ Okačio je i tamo 2
Recommended Posts