MrTripleDouble Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Jel gledao neko Snowpiercer(2020) seriju, moze li da prodje? Odgledao sam tek pre neki dan film i nisam nesto odusevljen, vidim da ima i serija i nesto mi se i ne gleda, ali privlaci sto jednu od uloga ima i Sean Bean. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 6 hours ago, MrTripleDouble said: Jel gledao neko Snowpiercer(2020) seriju, moze li da prodje? Odgledao sam tek pre neki dan film i nisam nesto odusevljen, vidim da ima i serija i nesto mi se i ne gleda, ali privlaci sto jednu od uloga ima i Sean Bean. Nije losa, ako ne ocekujes neki vrhunski kvalitet. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Jel gledao neko Snowpiercer(2020) seriju, moze li da prodje? ...Odgledao, držala mi pažnju (film nisam gledao iako sam ga odavno skinuo)...Dobro je urađena, zanimljiva premisa, nekad malo teška (sve klasne borbe su takve [emoji6]) ali - čim nisam odustao, u redu je [emoji2]Sent from my phone using their app 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 On 1/28/2021 at 9:08 PM, Nenson said: Strpi se zadnja epizoda darka je jedan od boljih zavrsetaka serija ikada.... Bogami, fino zavrsise Dark! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenson Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 8 hours ago, Antizemljaš koji lebdi said: Bogami, fino zavrsise Dark! Baš se vidi da su od pocetka scenaristi imali cjelu pricu i svaki onaj cvor sto su zapetljali sto nam je izgledao totalno ludo.... znali kako ce otpetljat i objasniti.... Samo eto puno likov,a puno timelina.. velike pauze izmedju sezona plus na njemackom pa i teze za pratiti... pogubis se i mislis nema sanse da se ovo rjesi.... ja sam bas odusevljen krajem. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Kad smo već kod serija na nemačkom, koje preporučujete za devojčicu srednja škola, koja je upravo položila B1 nivo na Geteu pa sada hoće da izbrusi razumevanje i izgovor gledajući serije na nemačkom, bez titla, naravno. Ja znam za "Dark" i "Babylon Berlin" ali čisto sumnjam da su za taj uzrast. Ko pomene "Kliniku Švarcvald" odreći ću ga se preko novina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 (edited) 13 minutes ago, Nenson said: Baš se vidi da su od pocetka scenaristi imali cjelu pricu i svaki onaj cvor sto su zapetljali sto nam je izgledao totalno ludo.... znali kako ce otpetljat i objasniti.... Samo eto puno likov,a puno timelina.. velike pauze izmedju sezona plus na njemackom pa i teze za pratiti... pogubis se i mislis nema sanse da se ovo rjesi.... ja sam bas odusevljen krajem. Ja sam sada odgledao sad sve tri sezone zaredom i nije mi bilo tako konfuzno kao kad sam gledao prve dve sezone sa onolikom pauzom izmedju njih. Treca sezona sve do njene polovine ipak iziskuje prilican napor zbog tog dodatnog faktora koji donosi. I pored svega, uspeli su da u poslednje 3 epizode sve zavrse i da nema mnogo rupa (ako ih i ima). Stvarno sjajna ideja za seriju, za ovako nesto su bile potrebne godine planiranja. Spoiler Ja sam na kraju ipak ocekivao da Jonas i Marta nista ne urade, odnosno da oni svojom pojavom upravo izazovu kobnu saobracajku koja je uzrok svega sto se desava kasnije (ali i pre). Nisam se bas nadao da ce da odvezu cvor, odnosno da budu jaci od vremena. Ovako ispada da vreme ipak protice. Na kraju se radja neki Jonas, ali naravno, u pitanju nije nikakav klifhenger - to ce biti neki potpuno drugi Jonas. Edited January 30, 2021 by Antizemljaš koji lebdi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 13 minutes ago, Stiletto said: Kad smo već kod serija na nemačkom, koje preporučujete za devojčicu srednja škola, koja je upravo položila B1 nivo na Geteu pa sada hoće da izbrusi razumevanje i izgovor gledajući serije na nemačkom, bez titla, naravno. Ja znam za "Dark" i "Babylon Berlin" ali čisto sumnjam da su za taj uzrast. Ko pomene "Kliniku Švarcvald" odreći ću ga se preko novina Imaju neki Rexovi na nemačkom to sam siguran. Dal nemački, austrijski ili švajcarski na nemačkom to nisam siguran. Znači ono, super ultra giga mega inteligentan i obučen pas ( nemački ovčar ) pomaže rešavanju ubistava. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 (edited) 30 minutes ago, Stiletto said: Kad smo već kod serija na nemačkom, koje preporučujete za devojčicu srednja škola, koja je upravo položila B1 nivo na Geteu pa sada hoće da izbrusi razumevanje i izgovor gledajući serije na nemačkom, bez titla, naravno. Ja znam za "Dark" i "Babylon Berlin" ali čisto sumnjam da su za taj uzrast. Ko pomene "Kliniku Švarcvald" odreći ću ga se preko novina Unsere Mutter, Unsere Vater ... odlična ratna (mini) serija 4 blocks ne znam zbog uzrasta, radi se o arapskoj 'mafiji' u berlinu Deutschland 83 ova vam je, vjerovatno, najprikladnija... klinac prelazi iz istočnog u zapadni berlin ostalo potraži ovdje, možda vas nešto zainteresuje https://www.secondhalftravels.com/german-tv-shows-netflix/ Edited January 30, 2021 by Ne sam Safete 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 @Stiletto editovao sam, nemoj Deutschland 83 da preskočiš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 OK, vreme je da zasucemo rukave i da se konacno spustimo u blato Birmingema... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 On 1/30/2021 at 9:42 AM, Stiletto said: Kad smo već kod serija na nemačkom, koje preporučujete za devojčicu srednja škola, koja je upravo položila B1 nivo na Geteu pa sada hoće da izbrusi razumevanje i izgovor gledajući serije na nemačkom, bez titla, naravno. Ja znam za "Dark" i "Babylon Berlin" ali čisto sumnjam da su za taj uzrast. Ko pomene "Kliniku Švarcvald" odreći ću ga se preko novina Sabrana dela Rammstein-a na jucubu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 @ ima da isamaram KatarinE Udav su, scene sa majkom i snaskom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Edit: Sorry, jbg, omaših topik, trebalo je da ide u "svoju" temu [emoji1] Sent from my phone using their app 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Ne pominje se toliko serija, a Snowfall je stvarno dobra serija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Sta, tima, pardon Tihomir misli o Katarin, glumici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted February 3, 2021 Share Posted February 3, 2021 James Wan planira da snimi Dylan Dog seriju nek neutemeljeno lozenje pocne @lekoviti @The Walking Dravot 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 3, 2021 Share Posted February 3, 2021 Daj odma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted February 3, 2021 Share Posted February 3, 2021 Da, inace Wan je fan stipa, tako da postoji malo zrno nade da nece biti totalna kanta ako ikad bude snimljena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Zavrsi se i 5. sezona The Expanse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Vrv bilo ali da bachim preporuku zaOutsiderReziser Marti iz OzarkaSent from my SM-G965U using TapatalkBas onako mracna atmosfera, vrhunska kamera i dosta tripozan timelineBas dobra za sad, 3 epizode pojedeneSent from my SM-G965U using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Seca li se neko ove carske serije? A intro je najjaci: It is the year of 2020...And the world has changed... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 cuveni Super žaca 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Just now, Krava kaze mu said: cuveni Super žaca 😄 Super zaca i Automan...Kak'e su to face bile 🙂 Idoli mog detinjstva 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Joj, Automan... "Kursore, stvori auto!" A tek uvodna špica... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts