Janne240 Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 On 5/13/2019 at 2:20 AM, korona je najveća prevara said: Ja ne znam da li sam lud, ali kao da sam negde prosle godine video da ce peta sezona biti pocetkom 2019.godine. I sve nesto gledam kada ce, a nigde nista na netu ne pise. Inace, snimice i sestu i sedmu sezonu. Samo za nick! 👍🙌 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0shMi Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Mando je odlican obe epizode druge sezone ali Fargo u ovoj sezoni nije na nivou po meni.Shame... Meni je brutalan I bolji od s3. Sent from my MHA-L29 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanjatzl Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 "Patria" HBO - odlična serija , Baskija ,ETA kroz prizmu odnosa dvije porodice ! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 14 hours ago, tanjatzl said: "Patria" HBO - odlična serija , Baskija ,ETA kroz prizmu odnosa dvije porodice ! Serija nastala po knjizi koja je odlicna, inace izasla kod nas u izdanju Derete ("Otadzbina"). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 gledao neko Tales from the Loop? https://www.imdb.com/title/tt8741290/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinan Bowie Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 preporucujem too old to die young. zahteva vreme i strpljenje. remekdelo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 9 hours ago, Sinan Bowie said: preporucujem too old to die young. zahteva vreme i strpljenje. remekdelo. posto vidim da je samo jedna sezona, bez planova za drugu...da li je prica zaokruzena, ili ostaje klifhenger? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Dobar je Mando. Lagano i nepretenciozno. Baš ono što mi treba. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Jos jednom bih apelovao na sve: postove o SW serijalima ostavljajte na topiku "A long time a go..(Star Wars)". Zato je i kreiran (u dogovoru sa forumasima/cama) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 20 minutes ago, Crni Bombarder said: Jos jednom bih apelovao na sve: postove o SW serijalima ostavljajte na topiku "A long time a go..(Star Wars)". Zato je i kreiran (u dogovoru sa forumasima/cama) Izvinjavam se, nisam bio upoznat sa dogovorom, a video sam da se ovde komentariše Mandalorioan. Ubuduće Mandalorian komentarišem na SW topiku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinan Bowie Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 (edited) 7 hours ago, Takeshi_Kovacs said: posto vidim da je samo jedna sezona, bez planova za drugu...da li je prica zaokruzena, ili ostaje klifhenger? nista ne ostaje, nisu uzimali zarobljenike, ovako nesto se dva puta ne pravi. meni ova serija izgleda kao film koji traje 13 sati, zato sam i napomenuo da je neophodno strpljenje. posebno u prve dve epizode. a onda krece ludnica... Edited November 15, 2020 by Sinan Bowie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 ^bila na listi, ali su ocene bile onako pa sam odustao...dacu joj sansu these days Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 On 11/10/2020 at 10:26 AM, Sector said: Mando je odlican obe epizode druge sezone ali Fargo u ovoj sezoni nije na nivou po meni. Remek delo. Druga prica, ali ista bolestina. Pocetne epizode su spore, ali iz epizode u epizodu postaje remek delo. Muzika, gluma...jbno jedinstveno u svetu..kidalica!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 22 hours ago, LosmiSK said: Remek delo. Druga prica, ali ista bolestina. Pocetne epizode su spore, ali iz epizode u epizodu postaje remek delo. Muzika, gluma...jbno jedinstveno u svetu..kidalica!! Fargo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 6 hours ago, Ne sam Safete said: Fargo? Da, krece sporo, ali iz serije u serije se opasno dize kvalitet i prebolesno kao i uvek. ...Jos dve do kraja, ocekujem vatromet, videcemo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Završih drugu sezonu Mindhunter-a.Baš mi je legla.Nije po kvalitetu kao prva,makar meni,ali sam uživao.Finčer je majstor. Sad sam počeo da gledam The Boys-baš vozi 🙂 . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Jel gleda neko The Undoing? Za sada je vrlo dobra. Ostale su još dve epizode da se zaokruži priča. Mogu reći da mi se baš sviđa format mini serija sa 4 do 8 epizoda gde ima dovoljno prostora da se priča razvije i završi kako treba bez nekog razvlačenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 (edited) On 11/18/2020 at 12:12 AM, Knipex said: Jel gleda neko The Undoing? Za sada je vrlo dobra. Ostale su još dve epizode da se zaokruži priča. Mogu reći da mi se baš sviđa format mini serija sa 4 do 8 epizoda gde ima dovoljno prostora da se priča razvije i završi kako treba bez nekog razvlačenja. Sad cu u spojleru da napisem sta mislim ko je ubica: Spoiler Ubica je ona plavusa prijateljica advokatica sto se pojavljuje od pocetka serije kao drugarica. Ocigledno je da Grant nije, proslu epizodu su navlacili na Nikol ili Eleninog muza, poslednju na oca, ali zapravo kad advokatica pita: jel bila jos neka sem Elene, Hju kaze, jeste jos jedna. To je garant ona prijateljica koja se i dalje lozi na njega, pa je to vece olupala malu cekicom. Inace serija mi je top, iskreno. Edited November 19, 2020 by AgroLaki Stavio u quote umesto u spoiler. :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 Ja poceo da gledam The Boys. Prve dve epizode obecavajuce. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 On 11/18/2020 at 12:12 AM, Knipex said: Jel gleda neko The Undoing? Za sada je vrlo dobra Ja gledam, ali jedina dobra stvar u seriji mi je Matilda de Angelis u onoj haljini. Likovi skroz bezveze napisani, crna advokatica jedina koja ima "mesa", ostali svi kako mali Perica zamislja americke bogatase. Ni ta misterija oko ubistva nije dovoljno interesantna da me privuce da nastavim dalje. Mucena Nikol koliko se izoperisala vise ne moze nijedan misic na licu da pomeri. Spala na nivo glumica iz latino sapunica, a steta jer nije bila dunster u mladosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasa965 Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 11 hours ago, threepwood said: Mucena Nikol Ali zato Hju stari dostojanstveno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bul-Kathos Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 (edited) Valley of Tears Krecem, javljam utiske, za sada sam nasao dve epizode. Valjda ova ocena na malom uzorku ipak nudi neki kvalitet. Samo da nisu hindu like botovi umesali prste u ocenjivanje. On October 6th 1973, the Middle East was shaken by the biggest war it had ever seen. A war that should have been the last one, and that forever changed the region. Kad sam vec kod Izraela, tu je najnoviji Shirvanov video o geopolitici Izraela. Edited November 20, 2020 by Ryu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 11 hours ago, Ryu said: Valley of Tears Krecem, javljam utiske, za sada sam nasao dve epizode. Valjda ova ocena na malom uzorku ipak nudi neki kvalitet. Samo da nisu hindu like botovi umesali prste u ocenjivanje. On October 6th 1973, the Middle East was shaken by the biggest war it had ever seen. A war that should have been the last one, and that forever changed the region. Kad sam vec kod Izraela, tu je najnoviji Shirvanov video o geopolitici Izraela. juče odgledao 1. epizodu, ne izgleda loše 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Kako kida serija Kosti.Fenomenalni Kolja Pejakovic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Nije losa serija Kingdom 2014 Moze da se gleda, MMA drama, zadnja sezona mozda najbolja al dosta depresivna. https://www.imdb.com/title/tt3673794/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts