Klotzen Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 35 minutes ago, Ser Jaime! Rickon! Dickon. said: Ne može se poredit s Žicom...jelde !? Žicu retko ko preporučuje tako da je pitanje kada ću odvojiti vreme da nju pogledam. Ako se ne varam ovde na forumu samo jedna osoba je istakla tu seriju kao odličnu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 2 minutes ago, Klotzen said: Žicu retko ko preporučuje tako da je pitanje kada ću odvojiti vreme da nju pogledam. Ako se ne varam ovde na forumu samo jedna osoba je istakla tu seriju kao odličnu. Varas se prilicno. Rekao bih da je fantasticna serija ali to bi bio understatement. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 I broj ljudi koji to smatra nije uopšte manji od broja ljudi koji hajpuje BB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 21 minutes ago, Klotzen said: Žicu retko ko preporučuje tako da je pitanje kada ću odvojiti vreme da nju pogledam. Ako se ne varam ovde na forumu samo jedna osoba je istakla tu seriju kao odličnu. Serija je jedna od najboljih ikada.E sad,ako ti tempo u BB-u u padu kod nekih sezona,onda nema potrebe da pokušavaš da gledaš The Wire. edit:trenutno gledam četvrtu sezonu Homicide.Stvarno je uživanje.Kao što rekoh,sledeća je Žica,pa taman da ih uporedim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 (edited) Prva sezona Wire je uspavanka cisto da znas. 2 hours ago, Klotzen said: Breaking Bad Odgledah konačno celu. Ukratko nije loša serija ali je daleko od odlične. Edited June 8, 2020 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 Razumem ovo za BB kao seriju (ne slažem se 😄 ) ali deo gde se kaže da je BB o porodici a Sopranosi o kriminalu baš ne razumem 😄 Sopranosi u nekim delovima idu dublje nego što je BB išao što se tih odnosa tiče 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 42 minutes ago, Nicklord said: Razumem ovo za BB kao seriju (ne slažem se 😄 ) ali deo gde se kaže da je BB o porodici a Sopranosi o kriminalu baš ne razumem 😄 Sopranosi u nekim delovima idu dublje nego što je BB išao što se tih odnosa tiče U smislu glavne radnje. U Sopranosima je glavna radnja organizovani kriminal a u BB je porodica. Org. kriminal je ipak sporedna stvar u BB koja je tu da "zavrti" glavnu priču dok je porodica sporedna stvar u Sopranosima koja dodatno komplikuje njegove aktivnosti u podzemlju ali i to tek kasnije kada deca odrastu i bude onih svađa sa Karmelom. U Sopranosima imaš epizode gde sve od porodičnog života što vidimo je Tonijevo gledanje ww2 dokumentaraca dok u BB porodica zauzima najveći deo skoro svake epizode. U Sopranosima čak i odnos sa psihijatrom u nekim sezonama ima primat na porodicom. Naravno da i jedna i druga imaju svega i da su slične ali to po meni nije usporedivo jer su razlike prevelike. Sopranosi uopšte nemaju tu porodičnu stranu priče tako detaljno urađenu i to im i daje mnogo brži tempo i atraktivnost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 steta sto je ukinuta smrtna kazna... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 9 hours ago, Klotzen said: Žicu retko ko preporučuje tako da je pitanje kada ću odvojiti vreme da nju pogledam. Ako se ne varam ovde na forumu samo jedna osoba je istakla tu seriju kao odličnu. 'S ti siguran da govoriš o ovom forumu (i njegovom prethodniku)? Bez zezanja, pregledaj temu unazad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 BB je Casa de Papel za malo ozbiljniju publiku 😁 Mislim meni je to omiljena,najdraža serija,ali ako probam da gledam objektivno(što mrzim u bilo kojoj umetnosti),Žica i Sopranovi jesu klasa iznad. Možda mi je najbolji spoj između te omiljenosti i kvaliteta Carnivale.Gledao neko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 13rwhy kakva jeftina propaganda trebali su da zavrse seriju posle prve sezone, od 2-4 sezone ne zna se sta je veci uzas.Uz to likovi sto glume u seriji su prilicno iritantni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 Jbt koji je kurac ljudima? Prvi spominje za jednu od najpopularnijih serija svih vremena da je slabo ko preporucuje , drugi poredi BB sa spanskom sapunicom . Moze li se kako obrisati topik i otvoriti novi? 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 9 hours ago, MilošVB said: BB je Casa de Papel za malo ozbiljniju publiku 😁 Mislim meni je to omiljena,najdraža serija,ali ako probam da gledam objektivno(što mrzim u bilo kojoj umetnosti),Žica i Sopranovi jesu klasa iznad. Možda mi je najbolji spoj između te omiljenosti i kvaliteta Carnivale.Gledao neko? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 18 hours ago, Klotzen said: dok je porodica sporedna stvar u Sopranosima koja dodatno komplikuje njegove aktivnosti u podzemlju Po meni imaš totalno pogrešnu polaznu tačku. Pitanje porodice u Sopranosima je više naglašeno i zbog prirode mafije i zbog italijanske tradicije. Na kraju krajeva serija i počinje tako što Toni ima "seansu" kod psihijatra i to sve zbog svoje majke (kako se ispostavilo na kraju). Taj odnos Toni - majka - žena, pa Toni-sin-čerka je možda i najjači motiv cele serije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alokin Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 Kada već opet pričamo o najboljim serijama evo slika jučerašnjeg glasanja na b92.Послато са Mi 9 Lite помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 Na osnovu čega li su izabrali baš ove serije za poll? Gde je Wire, gde su Mućke...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 Na osnovu braindead citalaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 Jedino sto mi se tu svidja je sto Seinfeld ima vise glasova od Offica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 Lolcina za Friends Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 Friends je oduvijek imala ogromnu bazu fanova, tako da ne cude ovakvi rezultati. Meni licno jedna sasvim prosjecna serija. Inace, lista je bezveze, izostavljeno je barem 10 jakih naslova. Sto niko nidje ne pominje Six Feet Under? Bas kvalitetna serija, u top10 najboljih koje sam pogledao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 (edited) 5 hours ago, Stiletto said: Na osnovu čega li su izabrali baš ove serije za poll? Gde je Wire, gde su Mućke...? Gde su Otpisani, Ljubav na seoski nacin, Muzikanti, Bolji zivot, Bela ladja....., PS. da dopunim listu: Velo misto, Smogovci, Kuda idu divlje svinje, Prosjaci i sinovi, Djekna jos nije umrla a ka` ce ne znamo....... Edited June 9, 2020 by Kronostime 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 Đe je taj Masaro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0shMi Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 A hobotnica? Sent from my MHA-L29 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 (edited) 1 hour ago, Kronostime said: Gde su Otpisani, Ljubav na seoski nacin, Muzikanti, Bolji zivot, Bela ladja....., PS. da dopunim listu: Velo misto, Smogovci, Kuda idu divlje svinje, Prosjaci i sinovi, Djekna jos nije umrla a ka` ce ne znamo....... Vruć vetar, Naše malo misto, Volšebnoto samarče, Karađoz, Više od igre, Osma ofanziva, Pozorište u kući, Vuk Karadžić, Gruntovčani, Kapelski kresovi, Jelenko... Mogao bi stvarno neko ko ume da postavi poll na ovom podforumu "najbolja serija sa ex Yu prostora", jedino što bi odlepio samo dok sastavi listu kandidata... Edited June 9, 2020 by Stiletto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts