ras kass Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 Odlicna druga sezoma Fauda, bar za sada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted April 13, 2020 Share Posted April 13, 2020 ceska mini serija, ha-be-ou produkcija. bavi se slucajem samospaljivanja ceskog mladica u znak protesta sovjetske okupacije cehoslovacke 1969 i kasnije koministickom zataskavanju celog slucaja. TV GONIČ: Ognjeni grm (aka Horici ker) Ognjeni grm (aka Horici ker) Pošto nam je sada svima teško, predlažem da se bavimo nečim što nam pokazuje kako može da nam bude još gore. Ali ne brinite, ovo je serija koja se bavi virusom koji je fatalan za um, a ne za telo. https://www.beforeafter.rs/kultura/tv-gonic-ognjeni-grm-aka-horici-ker/ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted April 13, 2020 Share Posted April 13, 2020 (edited) @ sharp objects Hvala @A sad na pojašnjenju, ali meni zamjerka ne utiče na kvalitet serije. OK gotivim Amy Adams pa je neću previše hvaliti ali i ostale stvari u seriji su skroz dobre. Priča, fotografija, muzika . Kompletna atmosfera je nekako sinematična, što i nije neko čudo s obzirom da je sve epizode režirao Jean- Marc Vallee. Edited April 13, 2020 by Ne sam Safete Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 On 4/6/2020 at 9:41 PM, MilošVB said: ... nastavi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 Ozark je odličan!Na polovini sam treće sezone.Još malo pa nestalo 😔. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 2 hours ago, sasha arsenal said: Ozark je odličan! Jesi video, sa kojom lakocom ulaze u raspravu i kako fenomenalno izlaze iz iste. Sjajna gluma + fenomenalan scenario. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 Da vam dam priliku za pljuvanje :-D Odgledao Narcos prvu sezonu i prvu epizodu druge... nije bas shit al kao da gledam neku random seriju, ni jednom stvari me nisu kupili da kazem da se izdvaja od ostalih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted April 15, 2020 Share Posted April 15, 2020 BACITE GA LAVOVIMA 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 15, 2020 Share Posted April 15, 2020 To su kontraindikacije od predoziranja Bikovicem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted April 15, 2020 Share Posted April 15, 2020 Za ovu drskost bi trebao poseban topic.. ☹️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dali_man Posted April 15, 2020 Author Share Posted April 15, 2020 Narcos je odlicna serija, but... Spoiler Prilicno su mi sjebali dojam u poslednjoj sezoni nacinom na koji je pao Felix. Dve sezone se prica vrti oko njegovog uspona, maltene ni iz cega, i onda, kad je na vrhuncu, jedna njegova glupa odluka da ubije zenu i dete vodje suparnickog klana ga sjebe. Ne znam koliko je serija radjena po istinitom dogadjaju, cak i da se sve to tako odigralo, morali su da naprave bolju razradu njegovog pada. Generalno mi je njegov lik najslabija karika u celom serijalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted April 15, 2020 Share Posted April 15, 2020 21 hours ago, Tamburinjo said: Da vam dam priliku za pljuvanje 😄 Odgledao Narcos prvu sezonu i prvu epizodu druge... nije bas shit al kao da gledam neku random seriju, ni jednom stvari me nisu kupili da kazem da se izdvaja od ostalih. +1 Gluma je njah, zaplet je predvidiv(iako je poludokumentarno), jedino zasto me i dalje drzi jeste sto su skinuli kolumbijski spanski i sto su prezentovali kolumbiju kakva jeste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted April 15, 2020 Share Posted April 15, 2020 Pa to je i najveci kvalitet serije, jer su sjajno prezentovali Kolumbiju iz tog perioda. Ne znam sta se jos ocekivalo tj sta joj konkretno zamjerate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted April 15, 2020 Share Posted April 15, 2020 Da vam dam priliku za pljuvanje :-D Odgledao Narcos prvu sezonu i prvu epizodu druge... nije bas shit al kao da gledam neku random seriju, ni jednom stvari me nisu kupili da kazem da se izdvaja od ostalih. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted April 15, 2020 Share Posted April 15, 2020 Ma to sa Pablom su najlosije sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted April 15, 2020 Share Posted April 15, 2020 Pored toga da serija nema nista posebno sto bih izdvojio, niti glumu, niti zaplet koji je predvidljiv, niti neke kadrove, najveca mana je svakako portretisanje lika i dela Pabla Eskobara. Znam da reditelj ima umetnicku slobodu pa jednog od najvecih krvnika Kolumbije moze da prikaze i kao ljubitelja cveca i zastitnika zivotne sredine, ali postoji neka obaveza prema mnogobrojnim zrtvama tog zlotvora. U seriji Pablo Eskobar samo sto ne progovori latinski koliko je nacitan, i svaku epizodu ispali neku vrhunsku mudrost. U stvarnosti po recima njegovog sina, koji je inace ocrnio seriju bas zbog romansiranog prikaza svog oca, kada su igrali fudbal igrali su dok Pablo ne pobedi. Smireni Eskobar iz serije nema nikakve veze sa pravim Eskobarom, niti njegov zivot posle bega iz zatvora ima veze sa realnoscu. U seriji voli svoju zenu igra sa njom uz lagani dzez, u stvarnosti je pedofil i silovatelj. Film sa Havijer Bardenom mnogo realnije prikazuje situaciju. Da su uzeli neke nepoznate likove pa kroz njihovu subinu prikazali Kolumbiju tog doba, nesto slicno kao sto smo mi uradili sa serijom Vuk Karadzic bilo bi dosta efektnije, ovako 6/10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 Preporuka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 Meni u Narkosu jako smeta sto nije prikazan njegov ulazak u fudbal, i sto nije bila nijedna jedina scena vezano za to kako je Medeljin osvojio Copa Libertadores. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 Narkos i nije serija gde se 100% prepricavaju stvarne price, sto je i naglaseno. Mnoge scene su izmisljene radi dramatizacije. Sto pre to skontate, bice vam lakse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 19 hours ago, Tamburinjo said: Pored toga da serija nema nista posebno sto bih izdvojio, niti glumu, niti zaplet koji je predvidljiv, niti neke kadrove, najveca mana je svakako portretisanje lika i dela Pabla Eskobara. Znam da reditelj ima umetnicku slobodu pa jednog od najvecih krvnika Kolumbije moze da prikaze i kao ljubitelja cveca i zastitnika zivotne sredine, ali postoji neka obaveza prema mnogobrojnim zrtvama tog zlotvora. U seriji Pablo Eskobar samo sto ne progovori latinski koliko je nacitan, i svaku epizodu ispali neku vrhunsku mudrost. U stvarnosti po recima njegovog sina, koji je inace ocrnio seriju bas zbog romansiranog prikaza svog oca, kada su igrali fudbal igrali su dok Pablo ne pobedi. Smireni Eskobar iz serije nema nikakve veze sa pravim Eskobarom, niti njegov zivot posle bega iz zatvora ima veze sa realnoscu. U seriji voli svoju zenu igra sa njom uz lagani dzez, u stvarnosti je pedofil i silovatelj. Film sa Havijer Bardenom mnogo realnije prikazuje situaciju. Da su uzeli neke nepoznate likove pa kroz njihovu subinu prikazali Kolumbiju tog doba, nesto slicno kao sto smo mi uradili sa serijom Vuk Karadzic bilo bi dosta efektnije, ovako 6/10 Pa imaš npr tu scenu u seriji. Ali zamjerati predvidljiv zaplet u seriji koja se radi po istinitim dogadjajima o najpoznatijem modernom razbojniku ... Jedino gdje je, evantualno, Pablo prikazan kao 'ljubitelj cveća' su scene u porodičnom okruženju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 Pa imaš npr tu scenu u seriji. Ali zamjerati predvidljiv zaplet u seriji koja se radi po istinitim dogadjajima o najpoznatijem modernom razbojniku ... Jedino gdje je, evantualno, Pablo prikazan kao 'ljubitelj cveća' su scene u porodičnom okruženju. Biće mislim i scena sa nekom maloletnicom u nekoj džungli - ili je to iz filma sa Bardenom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kastel Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 Better call Saul...Poslednja epizoda je breaking bad iz najboljih dana! Poslednja scena? Dajte jebeni emi onom ko je smislio ovo. Ruke su mi mokre bile bukvalno, a srce udaralo kao ludo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 Ozark-prva sezona je odlična,druga nešto slabija,ali treća je jebeno brutalna! Kako su izgađeni likovi,scenario...ma čista desetka. @Kastel,sutra napadam Saul-a 🙂. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 (edited) Može li Ozark da se isprati bez druge sezone? Gledao sam,ali dosta sam zaboravio,a mrzi me da obnavljam. Edited April 16, 2020 by MilošVB Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 Ne moze, naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts