Jump to content
Vox92.net Forum

A sad

Moderators
 • Content Count

  808
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

673 Excellent

1 Follower

Recent Profile Visitors

376 profile views
 1. @Pavaroti aj se upristoji malo.
 2. A sad

  Kulinarstvo

  @slavisa Na svim takmicenjima na kojima sam ucestvovao bilo je zabranjeno koristiti vegetu. Cudi me da je to kod vas dozvoljeno. Takodje cesto budu zabranjeni i orijentalni zacini. Takodje pasulj ne sme da bude ljut.
 3. To je ukrajinski scenario. Makedonski scenario bi bio dogovor vlasti ivopozicije o slobodnim izborima, sto ce se ovde jako tesko desiti.
 4. U Evropi Highway je brzi put sa vise traka u jednom pravcu. On moze biti Expressway ili Motorway. Expressway je obicno sa dve trake u jednom pravcu, ali obavezno bez zaustavne trake. Motorway je ono sto se kod nas naziva autoput. Dve trake plus zaustavna traka u jednom pravcu. Znaci Highway nije magistralni put, ali ima sire znacenje od autoputa, znaci nije precizno navedeno. Najpreciznije i najbolje je da su napisali Motorway. Za Milosa Velikog ne bih komentarisao.
 5. Bas tako. Sledeci put ipak pisi na predvidjenoj temi. Bilo namere ili ne uvek se zatrpa topik kad se napise primedba. Ovo cu prebaciti na odgovarajuci PDF kad dodjem do kompa.
 6. A jbg. Da je moderacija mislila da se radi o antisemitizmu bila bi banovana.
 7. Moderator je napisao objavu da se prekine sa tom raspravom. Ti si napisala post posle toga i on je obrisan. Ne vidim sta je tu sporno, znas sta pravilnik kaze za takve situacije...
 8. @mrd i @Yoyogi ovo je tema o USA, a ne o vasem imigracionon putu i ostalim licnim stvarima. Vidim da se proganjate i na drugim temama takodje sa stvarima kojima nije mesto na forumu. Zamolio bih vas da prestanete sa tim i da ovo shvatite kao poslednje upozorenje koje vazi za sve topike.
 9. A sad

  interreg

  @Vjekoslav Jel mozes dati neke podatke o tome da je Janus Panonius rodjen u Aljmasu? Znam da postoji ta teza, ali koliko ja znam to je bas, bas alternativna teorija. Mozemo i na pp o tome, da ne trolujemo temu.
 10. A sad

  Pogodi grad

  On je napustio forum, morace neko drugi.
 11. Nije prisutan na javnom delu foruma iz licnih razloga. Vraca se u septembru.
 12. I to Nemci posalju sve papire, samo treba da se overi i posalje nazad. Kada je deda umro, baba je preuzela njegovu penziju, a da nije otisla u Nemacku. Sve papire Nemci posalju i to trojezicno na nemackom, hrvatskom i srpskom. Ovde se samo popune, overe i posalju.
 13. Ma mogu oni da kazu sta hoce, imam u kuci nemacke penzionere. Svake godine se salje potvrda o zivotu, ne moraju da idu u Nemacku. Potvrdu overava nas PIO fond i ona se salje u Nemacku.
×
×
 • Create New...