fancy Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 Messiah (2020)Za gledanje u miru, iza ponoći Častite sebe.Sent from my SM-N950F using Tapatalk 1
Krava kaze mu Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 Messiah je mesavina Homelanda i nekakvog Damon Lidelof izdrkavanja, jako dobar Mehdi Debhi-a u kao Al-Masih ostalo otuzno
fancy Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 Prve 3 epizode su baš obećavale... (iako je to baš daleko od tematike koja me zanima) [emoji848]Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Prijatelj Mitar Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 10 hours ago, Sector said: Altered Carbon s02 pustaju 27. Februara. To ima da bude dobro.
marchisioo Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 I prva sezona je vrhunski odrađena. Gleda se Blacklist, od prve sezone drži pažnju.
fancy Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 Još kad ne bi bilo Liz... A sad u 6. sezoni i njene keve 6. Sezona pokazuje neverovatno lenjo i nemarno pisanje i pravi od ionako priglupe plačipičke Liz - solidno retardiranog FBI agenta koji ne bi prošao ni na konkursu za komunalnog policajca u Požegi sve da je i član SNS... ajd što je bila nesposobna da provali Toma ko je i šta je, al da da da [emoji12] joj ćerku čuva random žena na koju je naletela u svojoj zgradi... Ma važi ... Ipak, gledam zbog J. Spadera koji je maestralan kao R. R. a i drugih okolnih likova koji su super urađeni... Sve u svemu, Rostova girls da dobiju svoj spin off šou - daleko od Blacklist. Sent from my SM-N950F using Tapatalk 2
NikadProtivKaline Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 On 1/24/2020 at 11:40 AM, Crni Bombarder said: Hvala,ljudovi. Kada sam sabrao glasove,ispada 3:1 za seriju..zao mi je Sectore,dacu joj sansu ipak pisi jos 2 glasa od mene
Zvezdinho Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 Polako se zavrsava serija Power. Spoiler Malo je glupo i ocigledno da je Duha ubio sin na kraju. Mislim mozda gresim al sve ukazuje na to.
SteveFrancis#3 Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 Pacino u seriji... Nisam verovao da cemo to ikad videti. https://m.imdb.com/title/tt7456722/?ref_=hm_hp_cap_pri_1
мајор јосип Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 3 hours ago, fancy said: Još kad ne bi bilo Liz... A sad u 6. sezoni i njene Reveal hidden contents keve 6. Sezona pokazuje neverovatno lenjo i nemarno pisanje i pravi od ionako priglupe plačipičke Liz - solidno retardiranog FBI agenta koji ne bi prošao ni na konkursu za komunalnog policajca u Požegi sve da je i član SNS... Reveal hidden contents ajd što je bila nesposobna da provali Toma ko je i šta je, al da da da joj ćerku čuva random žena na koju je naletela u svojoj zgradi... Ma važi ... Ipak, gledam zbog J. Spadera koji je maestralan kao R. R. a i drugih okolnih likova koji su super urađeni... Sve u svemu, Rostova girls da dobiju svoj spin off šou - daleko od Blacklist. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Scanario je u poslednjih par sezona kretenski, likovi ce cesto ponasaju kao idioti, ali gledam iz navike i, kao sto i ti rece, zbog sjajnog Spadera. Da su pravili seriju prevashodno o njegovom liku, bez ovih ostalih zavrzlama, bilo bi mnogo bolje. 3
Klotzen Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Kakvi su utisci o ovoj seriji "Amerikanci" što ide na "Nova S". Sad pogledah par minuta dok sam šaltao kanale i deluje kao interesantna priča. 1
Drug Crni Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 13 minutes ago, Klotzen said: Kakvi su utisci o ovoj seriji "Amerikanci" što ide na "Nova S". Sad pogledah par minuta dok sam šaltao kanale i deluje kao interesantna priča. Ja pratim vec duze vreme. Radnja se odvija u '80-ima,ali sa jasnim aluzijama na danasnji trenutak. U pojedinim momentima ima preterivanja i pretencioznosti,ali sasvim gledljiva serija. Nemoj da ocekujes ne-znam-sta,ali kao sto rekoh - moze da prodje.
sasha arsenal Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Napokon odgledah drugu sezonu serije Dark-vrh! 😎 4
Amigo Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 4 hours ago, Klotzen said: Kakvi su utisci o ovoj seriji "Amerikanci" što ide na "Nova S". Sad pogledah par minuta dok sam šaltao kanale i deluje kao interesantna priča. Odlicna, pregledao sam sve sezone. To je relativno stara serija. Spijunaza uz svaleraciju, a kako drugo, akcija, porodicna prica, uzbudljivi momentIi, preporucujem, dobra zabava. 2
Luchifer89 Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 "I'm taking a ride with my best friend" 7 1
Drug Crni Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 ^ Opicih 'like' samo zbog muzicke teme (za koju neki smatraju da i jeste pesma o zutom)
Luchifer89 Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 ^ Opicih 'like' samo zbog muzicke teme (za koju neki smatraju da i jeste pesma o zutom) Ma ne bi Dave o žutom pevao, nema šanse
Kronostime Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 10 hours ago, SteveFrancis#3 said: Je li gledao ko Young Pope/New Pope Ja, upravo pogledao zadnju epizodu.
Prijatelj Mitar Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 Da se @SteveFrancis#3 pita, treca sezona bi se zvala Dope Pope 🙂
Kronostime Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 8 minutes ago, Laki21 koji lebdi said: Da se @SteveFrancis#3 pita, treca sezona bi se zvala Dope Pope 🙂 Mislis da je John Malkovich u New Pope u onoj kutiji pored kreveta drzao porodicne slike? 1
Recommended Posts