Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dakle, najpre sam pogledao odjednom tri epizode The Sandman-a i nisu mi se dopale. Rekoh, ok, ovo je neki uvod u sezonu, imaće neku svrhu kasnije, ajde nema veze. Onda sam pre neko veče pogledao još dve epizode i shvatio sam da se maltene ništa ne poboljšava. I sinoć sam pogledao šestu epizodu..evo, ne znam na čemu je autor serije bio?

U smislu estetike, vizuelnog doživljaja, ambijenta ovo jeste na tragu prve sezone, ali kvalitet je lošiji, priča ili priče su mi užasne..nikada nisam ni bio fan grčke mitologije, pa tek nisam ni ove modernizovane verzije iz serije. Sem par momenata iz epizoda 4 i 6 ovo je teški smor.

Zaista, vredi li nastaviti do kraja, to je pitanje?

Posted

Only murders in the building je zapravo odlična serija, pogotovo treća sezona.

Počeo sam 4.

Odgledao sam i Squid Game 3. sezonu... šta ja znam, meni generalno ide na živce kako oni međusobno komuniciraju, preglumljavaju i beče se kao da su s posebnim potrebama... prvo pomislim da nije do neke kulturološke ili razlike mentaliteta, Evropa - Koreja, al onda vidim par glumaca koji sasvim normalno glume i komuniciraju i to me tek onda zbuni...

Većinu epizoda sam u fazonu, jbt, ovi glumci u Squid Game ko da igraju u raznim Žikinim Dinastijama i nekakvim sitkomima... sve nešto prenaglašeno i tragično i komično - uvek ispada komično.

OK, krvavo je, suludo je, tako je kako je.

Meni je lično najjači lik onaj glavni negativac, vođa igre, koji je i najrazumniji lik po glumi i ponašanju, u seriji.  Jeste zlo, ali je najjača faca, 10 praznih mesta ispod do 2.

Nadam se da će doći američki deo serije makar zbog normalizacije glume :classic_biggrin:

Odgledao sam The Hunters...  OK, rekao sam da bi to trebalo svi da pogledaju, malo je sve to palo u 2. sezoni, ali ajde, šta ima loše u tome kad Jevreji ganjaju i ubijaju naciste 70ih. Ništa, bolja zabava od disko muzike, svakako :lol_2:  Loše je samo kad počnu insistiraju da ih hapse i odvedu na sud, jbg :s_d:  OK nije loše, nego je pomalo dosadno... kao neke moralne dileme, pičkematerine i sl... zašećerili su 2. sezonu i pored prisutne krvi, al ajde, Holivud je to.

White Lotus, 3. sezona - odmor mozga, upoznajmo lepote Tajlanda. 

Neki će poginu, neki će preživimo, neki će bankrotiraju, neki će se obogatimo.

Posted
8 hours ago, fancy said:

Meni je lično najjači lik onaj glavni negativac, vođa igre, koji je i najrazumniji lik po glumi i ponašanju, u seriji.  Jeste zlo, ali je najjača faca, 10 praznih mesta ispod do 2.

Ubedljivo najjači lik. Trivija, gledao sam isečak iz jednog njegovog gostovanja na TV-u. Kaže nije dozvolio deci da gledaju seriju, što je razumljivo, ali deca ne bi bila deca kad ne bi zaobišla zabranu. Gledali drugovi od sina (Ako sam dobro zapamtio ima 10 godina) pa i on sa njima i dolazi jedan dan kod njega i pita ga: Tata što si tako loša osoba? Ovaj ga pita odakle ti to sine? Kaže pa činiš zlo drugim ljudima, nisam znao da si takav :lol_2:

• Like 1