Drug Crni Posted December 18, 2024 Share Posted December 18, 2024 Mislio sam da je prva sezona From-a žestoka,ali početak druge je potpuni pankeraj..ne verujem šta gledam i ne verujem da sam se primio kao mali @ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted December 19, 2024 Share Posted December 19, 2024 Meni je početak treće bio još bolji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted December 19, 2024 Share Posted December 19, 2024 Ja gledam Lost, po drugi put 😄 I još bolji mi je sad. Kao mladji nisam mogao da razumem neke stvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 19, 2024 Share Posted December 19, 2024 Ja nisam gledao Lost,ali čitam komentare da su autori u Fromu ispravili greške i propuste iz Losta. Ne mogu da znam na šta tačno misle jer nisam gledao Lost,ponavljam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted December 20, 2024 Share Posted December 20, 2024 19 hours ago, Drug Crni said: Ja nisam gledao Lost 😲 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 20, 2024 Share Posted December 20, 2024 Takoe,nisam. Sećam se hajpa,ali se ne sećam kako i zašto to uopšte nisam pogledao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted December 20, 2024 Share Posted December 20, 2024 It's never too late 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted December 21, 2024 Share Posted December 21, 2024 PS. Ogradjujem se, ako je vec neko apostrofirao... Ako nije: Ja, prosto i jednostavno obozavam, kada me u: Muzici, filmu, hrani, ZENAMA, "natera" na ciste emocije. Gutas knedle, pa se u sledecih X minuta pitas zasto se smejes (kao) budala! Cista 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dali_man Posted December 24, 2024 Author Share Posted December 24, 2024 Mnogo godina kasnije, pred strojem za strijeljanje, pukovnik Aurelijano Buendija setiće se onog davnog popodneva kada ga je otac poveo da prvi put vidi led Cien Años de Soledad Ne znam dal postoji knjizevno delo koje je zajebanije za ekranizaciju ali, nakon odgledane prve epizode, izgleda da su ga ovde bas uboli. Meni je ovo nivo Gospodara prstenova. Onako kako sam zamisljao taj svet dok sam citao knjigu, otprilike to isto sam doziveo gledajuci prvu epizodu. Konacan sud dacu kad odgledam celu sezonu, ali vidim da serija ima visoke ocene na imdb i rotten tomatoes, tako da ne sumnjam da su odrzali kvalitet do kraja. Najtoplija preporuka 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted December 24, 2024 Share Posted December 24, 2024 6 hours ago, dali_man said: Mnogo godina kasnije, pred strojem za strijeljanje, pukovnik Aurelijano Buendija setiće se onog davnog popodneva kada ga je otac poveo da prvi put vidi led Cien Años de Soledad Ne znam dal postoji knjizevno delo koje je zajebanije za ekranizaciju ali, nakon odgledane prve epizode, izgleda da su ga ovde bas uboli. Meni je ovo nivo Gospodara prstenova. Onako kako sam zamisljao taj svet dok sam citao knjigu, otprilike to isto sam doziveo gledajuci prvu epizodu. Konacan sud dacu kad odgledam celu sezonu, ali vidim da serija ima visoke ocene na imdb i rotten tomatoes, tako da ne sumnjam da su odrzali kvalitet do kraja. Najtoplija preporuka Sto bi rekao Jose Armando (ne Buendia) - FALA ZA DOBRO 🙂 Hvala ti sto si nas podsetio da je izaslo, ja sam bas iscekivao ali mi je nekako promakao sam taj momenat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted December 24, 2024 Share Posted December 24, 2024 Pa mislim da je stvarno rano za apsolutnu preporuku posle prve epizode, ali nadajmo se najboljem ja ću čekati da izađu sve epizode do kraja. Koliko je planirano ukupno? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dali_man Posted December 25, 2024 Author Share Posted December 25, 2024 (edited) 2 hours ago, alcesta said: Pa mislim da je stvarno rano za apsolutnu preporuku posle prve epizode, ali nadajmo se najboljem ja ću čekati da izađu sve epizode do kraja. Koliko je planirano ukupno? Odgledao i drugu. Isti osecaj za filing Dve sezone po osam epizoda. Izasla cela prva sezona na Netfix. Edited December 25, 2024 by dali_man Link to comment Share on other sites More sharing options...
dali_man Posted December 28, 2024 Author Share Posted December 28, 2024 (edited) Zavrsih sa gledanjem prve sezone gorepomeute serije. Neki opsti utisak je da su autori serije ispostovaliTM knjigu. Striktno su se drzali prica i dogadjaja iz knjige, nisu davali sebi za pravo preveliku umetnicku slobodu, niti su se razmahivali nekim specijalnim efektima. I kada su ih ubacivali, bilo je to prilicno efektno i u sluzbi price. Odlican odabir glumaca, ne toliko zbog same glume mada se ni tu nema mnogo sta zameriti, koliko su se potrudili da likovi lice na likove opisanim u knjizi. Kostimi, scenografija, montaza, nisam ja tu nikakav strucnjak, ali mi sve to deluje fino ukomponovano. Naravno svak ko je citao knjigu ima neke svoje zamisljene slike u glavi, mnogim sa sigurno tu nesto nece dopasti i nece ispasti onako kako su zamisljali, ali je meni zaista utisak da se autori ni na koji nacin nisu ogreslili o ovom remek delu. Naprotiv. Ostajem pri toploj preporuci, i bacam se na bindzovanje nove sezone Squid Game Edited December 28, 2024 by dali_man Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted Wednesday at 11:00 AM Share Posted Wednesday at 11:00 AM On 12/19/2024 at 12:23 AM, Drug Crni said: Mislio sam da je prva sezona From-a žestoka,ali početak druge je potpuni pankeraj..ne verujem šta gledam i ne verujem da sam se primio kao mali @ Završio sam drugu sezonu. Pošetak žestok,kraj veoma mlak..okej,sami kraj poslednje epizode je bio odličan,ali nisam baš zadovoljan drugom sezonom u celini. Priča je otišla u širinu,a kao da se izgubila njena oštrica. Nadam se da je treća sezona malo kompaktnija. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted Wednesday at 11:07 AM Share Posted Wednesday at 11:07 AM Izbindžovao sam Squid Game 2.... Šta znam, lošije od prve, ali i dalje ok. Nekako mi deluje amaterskije, a pogotovo me smara što su otišli više u međuljudske odnose, a samo 2 igre su spakovali u 7 epizoda. Spoiler I što je završena cliffhangerom, tj. faktički je sezona podeljena na 2 dela, pa na nastavak moramo da čekamo mesecima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Wednesday at 11:08 AM Share Posted Wednesday at 11:08 AM Just now, Eddard said: Izbindžovao sam Squid Game 2.... Šta znam, lošije od prve, ali i dalje ok. Nekako mi deluje amaterskije, a pogotovo me smara što su otišli više u međuljudske odnose, a samo 2 igre su spakovali u 7 epizoda. Reveal hidden contents I što je završena cliffhangerom, tj. faktički je sezona podeljena na 2 dela, pa na nastavak moramo da čekamo mesecima. Ja bas rekao da pitam ovde je li neko gledao 2 sezonu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted Wednesday at 10:49 PM Share Posted Wednesday at 10:49 PM (edited) @Eddard meni je manje igara zapravo dobra stvar, previse bi bilo repetitivno, ionako vec jeste, iznova prave istu poentu - da su ljudi uglavnom sebicna govna koja bi i rodjenu majku prodali u dovoljno opasnoj ili lukrativnoj situaciji trebalo je to jos malo promesati npr Spoiler - prikazati kako izgleda regrutovanje strazara - nekako ubaciti policajca u igru pa videti kako bi se s tim suocio front man jer mu je dokazano ipak stalo do brata posto mu je spasao zivot posle pada sa litice druga sezona je more of the same sto nije nuzno lose jer kad ti neko da jos 300g cokolade rado uzmes iako su ti usta i grlo skroz ulepljeni i jedva gutas jer cokolada Edited Wednesday at 10:50 PM by woolgatherer 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted Thursday at 05:42 PM Share Posted Thursday at 05:42 PM (edited) Poklon od sina za praznike - neko sokocalo instalirano na moj laptop, u arhivi, 8 epizoda sa sve prevodom serije Sto godina samoce. izuzetno uradjena serija po svim stavkama. To jeste Markesov svet, primetila sam i da tisina ima svoje pravo mesto, narator se javlja jako malo i bas kad treba, radnja tece mirno, kao kad citate knjigu, ozivljava secanje na vreme kada ste je drzali u rukama i mozete samo da konstatujete da je ucinjeno cudo, ekranizacija koja postuje autora i njegovo delo do, do sada, cinimi se, nemoguceg nivoa. Preporucujem seriju od sveg srca. Edited Thursday at 05:44 PM by Pletilja 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted yesterday at 07:09 AM Share Posted yesterday at 07:09 AM Baš se mučim sa gledanjem Silo, udaviše (hehe ) za sve pare... Isto i From... Ostala mi zadnja (10.) epizoda 3. sezone, jedva sam odgledao i 9. (a nije ni da su me prethodnih 8 vukle da ih gledam...) ...nekako smara, vuče se bez prave ideje, potpuno random događaji u 3. sezoni... ne znam, bukvalno prestala da mi drži pažnju. Stalno sam u fazonu "aj više da svi poumiru ili se pobiju, da prestanu da se muče, ovo nema smisla...". Al ajde, možda naprave neku spektakl završnicu... Počeo Squid Game drugu sezonu... odgledao 2 ep. ništa posebno, al ajd odgledaću je do kraja. My Briliant Friend... pre 2 meseca sam počeo zadnju sezonu (4?) ali posle 2 epizode sam izgubio želju da je gledam dalje... smorila me količina gluposti i iritantna glavna glumica, što bi rekli krindž probija plafon... ne, ne mogu ja to. Čekam da se kompletira drugi deo zadnje sezone Yellowstone pa da odgledam u cugu, dobio preporuku za odličnu seriju u tom nekom savremenom kaubojskom fazonu - Landman - posle 1. epizode deluje da će biti dobra (ko voli taj žanr, naravno) U međuvremenu čeka me Slow Horses 4. sezona, to ne može da izneveri, bila je dobra do sad, siguran sam da će biti i od sad. Obnovljena je za 5. sezonu, odlično. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted yesterday at 08:53 AM Share Posted yesterday at 08:53 AM Samo da prijavim da je izašla druga sezona SAS Rogue Heroes 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted yesterday at 05:12 PM Share Posted yesterday at 05:12 PM 10 hours ago, fancy said: My Briliant Friend... pre 2 meseca sam počeo zadnju sezonu (4?) ali posle 2 epizode sam izgubio želju da je gledam dalje... smorila me količina gluposti i iritantna glavna glumica, što bi rekli krindž probija plafon... ne, ne mogu ja to. Jesu malo ubili u pojam u nekim epizodama ali u drugom delu cetvrte sezone situacija opet postaje bolja. Generalno je prva sezona postavila dosta jak standard, ali sve u svemu vredi izgurati do kraja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted yesterday at 09:34 PM Share Posted yesterday at 09:34 PM (edited) Ostala mi je poslednja epizoda druge sezone Squid game-a, do sada vidjeno je sasvim korektno, deo sa igrama solidan, novi likovi dopadljivi. Nije moguce ponoviti prvu sezonu koja je imala taj element iznenadjenja i generalno nepoznatog. Edited yesterday at 09:35 PM by Krava kaze mu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Nedovoljno epiizoda. Kako smo krenuli još malo će puštati sezone sa 4-5 epizoda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts