alcesta Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 Najbolje je što je meni dosta društva preporučilo seriju još pre nego što su počeli kod nas da je prikazuju, ali u našem prevodu je naslov Stalna meta i uopšte nisam povezala te dve stvari na vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 U slicno vreme kad su pustali POI na b92 je isla jos jedna serija. SF, na nekoj izmisljenoj planeti, sa izmisljenom rasama. Obe sam pratio dok su ih emitovali, ali ih nikad nisam dovrsio. Podsetite me kako se zove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 To je kao ono..."ej znaš na kog mislim, onaj košarkaš, crnac, igra u NBA, podsetite me kako se zove" Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 9 minutes ago, MrTripleDouble said: U slicno vreme kad su pustali POI na b92 je isla jos jedna serija. SF, na nekoj izmisljenoj planeti, sa izmisljenom rasama. Obe sam pratio dok su ih emitovali, ali ih nikad nisam dovrsio. Podsetite me kako se zove Defiance? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 Ja se toga ne sećam ali bogzna kako su naši to preveli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 8 minutes ago, fancy said: Defiance? Opasna serije, za preporuku. Samo ne znam da li je zavrsena, tj prica zaokruzena. Za divno cudo ovi nasi jos nisu umetnuli neko retardirano ime, isti je naziv bio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 Stvarno je bila dobra, a zapravo još bolja je bila i predpriča i cela istorija koja je dovela do toga da svi oni završe na istoj planeti. Znam da sam ko blesav tada po netu tražio i sklapao sve informacije o seriji, o tim rasama i korenima njihovog sukoba, baš su dobro napravili ceo taj alternativni univerzum. Šteta što od toga nikad nije napravljena recimo prequel serija, bio bi spektakl. Špica je isto bila super, baš onako high budget. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 34 minutes ago, fancy said: Stvarno je bila dobra, a zapravo još bolja je bila i predpriča i cela istorija koja je dovela do toga da svi oni završe na istoj planeti. Znam da sam ko blesav tada po netu tražio i sklapao sve informacije o seriji, o tim rasama i korenima njihovog sukoba, baš su dobro napravili ceo taj alternativni univerzum. Šteta što od toga nikad nije napravljena recimo prequel serija, bio bi spektakl. Špica je isto bila super, baš onako high budget. Dobar vibe ima taj serija, verovatno cu nekad da se vratim da je odgledam do kraja. Iako ne volim nesto preterano taj zanr, bas mi lepo sela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 Defiance sam gledao sa klincima. Prva sezona je bila odlična, posle je počeo polako da opada kvalitet i na kraju je serija otkazana i završena nekako ni na nebu ni na zemlji. Iskreno i meni je postala prilično nezanimljiva tokom treće sezone, ali su se moji klinci baš smorili kad su čuli da je otkazana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 btw poceo sam da gledam Dextera na rts-u. Nisam mislio da cu nesto preterano da se primim na tu seriju, ali ocigledno da je bolja nego sto sam je zamisljao. Mislim da je pitanje vremena kada cu da je skinem na kompu jer daju samo 4 epizode nedeljno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted September 14, 2023 Share Posted September 14, 2023 Počeo danas sa Mad Men, deluje obećavajuće iako sam tek 3 ep odgledao. Znam da je hvaljena ali mi to nije nikakva garancija, npr BB sam jedva odgledao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Mike Flanagan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 Pad kuce Aserovih je poprilican zalogaj - tesko je nadmasiti klasik iz 1960. sa Vinsentom Prajsom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted September 18, 2023 Share Posted September 18, 2023 https://www.hollywoodreporter.com/tv/tv-news/winning-time-canceled-hbo-two-seasons-series-finale-1235592576/Fcuk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted September 18, 2023 Share Posted September 18, 2023 40 minutes ago, Luchifer89 said: https://www.hollywoodreporter.com/tv/tv-news/winning-time-canceled-hbo-two-seasons-series-finale-1235592576/ Fcuk Smor Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 18, 2023 Share Posted September 18, 2023 Pošto sam videla dosta pozitivnih komentara ovde, za vikend sam krenula Person of interest. Za sada mi se jako sviđa Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted September 18, 2023 Share Posted September 18, 2023 vrlo sam zbunjen ovim rafalom hvalospeva na racun person of interest osrednja serija u najboljem slucaju, naivna radnja (a tu najmanje mislim na "masinu" koja "predvidja" zlocine), razvoj likova nikakav, zaplet svake epizode repetitivan, kao resavaju neki slucaj i ama bas svaki put se desi neki "veliki" neocekivani zaokret, ne zna se ko slabije glumi od ove glavne dvojice, furaju neku mikro glumu a u stvari se ne zna ko je drveniji glavna nit radnje je toliko tanka da se na kraju svake epizode osecam kao da sam morao da pojedem veknu 5dana bajatog hleba zbog 1cm2 kajmaka namazanog na vrhu, nesretni burn notice je radjen na ovaj kalup s tim sto su oni barem imali vazda simpaticnog brusa kempbela 7. epizoda Spoiler spasavaju nekog nastavnika za kog se pravo niotkuda (a na osnovu koncepta prvih 6 epizoda prilicno ocekivano) ispostavi da je zapravo sef bande koja siri svoju teritoriju i planira da "zavlada" gradom i kavizel na kraju epizode oseca veliku krivicu zbog toga sto su "spasavanjem jednog broja generisali mnogo novih brojeva" i pukne ga "kriza svrsishodnosti" a onda u novoj epizodi ni pomena o tome, idemo jovo nanovo ko da nista nije bilo trenutno sam na devetoj epizodi, izdijagonalisacu prvu sezonu (23 epizode majkeimga) da ispratim detalje glavnog zapleta pa ako ovo ne krene nekim drugim putem ko sto @alcesta obecava odo' na zelenije pasnjake 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 18, 2023 Share Posted September 18, 2023 Počeo danas sa Mad Men, deluje obećavajuće iako sam tek 3 ep odgledao. Znam da je hvaljena ali mi to nije nikakva garancija, npr BB sam jedva odgledao Počinje sjajno, prva sezona odlična... kvalitet progresivno opada do onog trenutka kad "princeza" (ona o čijoj se kosi, tj. tajni iste, pevaju pesme) uleti u seriju i Mike postane nja-nja - tada se srozava u slobodnom padu. Doduše, može da se gleda i dalje (ja odgledao do kraja) ako se fokusiraš na druge likove, a ima ih dovoljno zanimljivih i bez njega. Mada, s vremenom sve postaje razvodnjenije do nivoa limunade s dovoljno šećera i plastičnim limunom. Pošto sam videla dosta pozitivnih komentara ovde, za vikend sam krenula Person of interest. Za sada mi se jako sviđa Odlična serija koja, za razliku od gorenavedene, postaje svake sezone sve bolja i zanimljivija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 18, 2023 Share Posted September 18, 2023 4 minutes ago, woolgatherer said: vrlo sam zbunjen ovim rafalom hvalospeva na racun person of interest osrednja serija u najboljem slucaju, naivna radnja (a tu najmanje mislim na "masinu" koja "predvidja" zlocine), razvoj likova nikakav, zaplet svake epizode repetitivan, kao resavaju neki slucaj i ama bas svaki put se desi neki "veliki" neocekivani zaokret, ne zna se ko slabije glumi od ove glavne dvojice, furaju neku mikro glumu a u stvari se ne zna ko je drveniji glavna nit radnje je toliko tanka da se na kraju svake epizode osecam kao da sam morao da pojedem veknu 5dana bajatog hleba zbog 1cm2 kajmaka namazanog na vrhu, nesretni burn notice je radjen na ovaj kalup s tim sto su oni barem imali vazda simpaticnog brusa kempbela 7. epizoda Reveal hidden contents spasavaju nekog nastavnika za kog se pravo niotkuda (a na osnovu koncepta prvih 6 epizoda prilicno ocekivano) ispostavi da je zapravo sef bande koja siri svoju teritoriju i planira da "zavlada" gradom i kavizel na kraju epizode oseca veliku krivicu zbog toga sto su "spasavanjem jednog broja generisali mnogo novih brojeva" i pukne ga "kriza svrsishodnosti" a onda u novoj epizodi ni pomena o tome, idemo jovo nanovo ko da nista nije bilo trenutno sam na devetoj epizodi, izdijagonalisacu prvu sezonu (23 epizode majkeimga) da ispratim detalje glavnog zapleta pa ako ovo ne krene nekim drugim putem ko sto @alcesta obecava odo' na zelenije pasnjake Mene Person of interest jako podseća na ovaj film Mislim, to je taj koncepAt predviđanja i sprečavanja zločina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted September 18, 2023 Share Posted September 18, 2023 1 hour ago, fancy said: Počinje sjajno, prva sezona odlična... kvalitet progresivno opada do onog trenutka kad "princeza" (ona o čijoj se kosi, tj. tajni iste, pevaju pesme) uleti u seriju i Mike postane nja-nja - tada se srozava u slobodnom padu. Doduše, može da se gleda i dalje (ja odgledao do kraja) ako se fokusiraš na druge likove, a ima ih dovoljno zanimljivih i bez njega. Mada, s vremenom sve postaje razvodnjenije do nivoa limunade s dovoljno šećera i plastičnim limunom. Odlična serija koja, za razliku od gorenavedene, postaje svake sezone sve bolja i zanimljivija. Mislim da si pomešao Mad Men sa Suits. Što se tiče Suits do 5. sezone mi je bila okej, posle dosta lošija ali sam odgledao do kraja. Sad mi služi kao serija koja ide u pozadini dok spremam ručak ili večeru tako da sam je možda i još koji put odgledao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 18, 2023 Share Posted September 18, 2023 10 minutes ago, Урош19 said: Mislim da si pomešao Mad Men sa Suits. Što se tiče Suits do 5. sezone mi je bila okej, posle dosta lošija ali sam odgledao do kraja. Sad mi služi kao serija koja ide u pozadini dok spremam ručak ili večeru tako da sam je možda i još koji put odgledao. Apsolutno. Ne znam šta mi je bilo u glavi kad sam preskočio s Mad Men na Suits... bruka Mad Men ukratko - super serija, uživao dok sam gledao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 18, 2023 Share Posted September 18, 2023 @woolgatherersložićemo se da se ne slažemo, mada prva sezona jeste najslabija i još se nije zahuktalo, ni ona ne može u istu rečenicu sa Burn Notice (deluje mi da nisi tip koji voli samostalne epizode), Spoiler ali mogao bi da staviš spojler i na onaj deo o mašini, zbog ljudi koji nisu gledali Inače Emerson je fenomenalan glumac, ali biće svakako zanimljivije kad se pojave i drugi stalni glumci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted September 18, 2023 Share Posted September 18, 2023 @alcesta slazem se da se slozimo da se ne slazemo koncept samostalnih epizoda je generalno zapostavljen u ovom novom zlatnom dobu televizije, tako da da - verovatno ima i do toga da sam se malo odvikao a za nespojlerovanje nemoj zezati jer mozes li zamisliti osobu koja ce uzeti da gleda 103 epizode necega a da nece pogledati o cemu se radi i odmah videti npr na imdb-u ovo Spoiler An ex-CIA agent and a wealthy programmer save lives via a surveillance AI that sends them the identities of civilians involved in impending crimes. However, the details of the crimes, including the civilians' roles, are left a mystery. + isto se navodi u spici svake epizode Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 18, 2023 Share Posted September 18, 2023 Kakvo razocarenje 2. i zadnja sezona winning time, zbrzali zbrda zdola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts