Profaarmor Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 27 minutes ago, Kankkunen said: sve je to tanko ... Ako se ne donese mrtvacki kovceg na cetvrtu utakmicu😏 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 3 hours ago, Sector said: Sad opet ima i ona druga strana price, da je moguce dovesti goreg igraca za mnogo vece pare (citaj Erl Clark). Pu, pu, pu, pomeri se s mesta, jezik pregrizao itd...😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 (edited) Mislenja sam da se Faye MORA zadrzati za iducu sezonu...njegova energija i pre svega defanzivni doprinos su neprocenjivi.Opet se slazem da nece moci da iznese EL sezonu kao prva cetvorka, i u toj konstalaciji i sa cinjenicom da nam se smesi povratak Kuzmica, apsolutno je neophodna zver na poziciji 4-5, koja bi imala ulogu prve cetvorke i prve zamene na 5. Ako Ojo ostaje, Ristic onda treba da ide na kaljenje, kao i Jovanovic.U toj postavci je dobar pick n roll plej neophodan, a Faye bi bio dragocen na nekih 10-15 minuta po utakmici da pokrpi i na 4 i na 5 u small ball varijantama, ali pre svega kao korektor u odbrani, jer su retke cetvorke, koje tako efikasno igraju odbranu, a da izgedaju kao maskota reklame za Unicef😎 Perpera obozavam, ali on ne moze da iznese sezonu sa vise od 12-15 minuta po utakmici, tako da ne sme biti prva opcija na 3, kao ni Laza uostalom, kome je uz svu zahvalnost za pruzeno klubu i sve emocije, zaista vreme da promeni sredinu, za dobrobit obe strane Edited June 14, 2019 by Gudura 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Sreca za Ognjena, vrv ga nema sutra ali dobro je sto nije nesto ozbiljnije. Sto se meca broj tri tice, uprkos sto svaka konferencija Trinkijerija prodje sa Zvezda je favorit ja mislim da je to klasicno prodavanje magle. Igracima veci motiv od onog ruznog pevanja igraca Partizana ne treba i to im treba pustati nekoliko puta a i navijacima nasim da napunimo halu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Ma ne boli vas trojka , nego Radetove fantastične glasovne mogućnosti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 12 minutes ago, VLADIMIR PERIC VALTER said: Igracima veci motiv od onog ruznog pevanja igraca Partizana ne treba i to im treba pustati nekoliko puta a i navijacima nasim da napunimo halu.. Ja sam mislio da sportistima veci motiv od onog da budu bolji od protivnika ne treba, al' jbg moderni trendovi, sta li. Inace, dolazim sigurno. Cim cujem da se peva o nekim kurvama, stvorim se tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 3 hours ago, The Walking Dravot said: Mogu, ali necu. Imas pola sata da editujes post. Nije editovao i dobio je 30 dana. Da li se ovaj obrazac mizoginije moze primeniti i na nazivanje KKCZ komsinicom? Da ne preteramo malo sa PC? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baron23 Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Ja sam za da ostane Faye, kao peti visoki, ni u Radonjinoj eri nismo imali taj luksuz kvalitetnog petog visokog. Cenim da nema potrebe da ostaje Rivers, ionako imamo previše igrača na 2/3. Prioritet moraju biti plej, kombo koji ume na 1 i 4ka (ako je Kuzmić završen) Stratos bi bio čist luksuz na ovaj tim i po pristojnoj ceni ja bih ga zadržao. Dakle : Plej, Čović (nazalost mislim da nema šanse da ne bude u rosteru) Kombo Baron, Lazić DeDa, Dobrić 3/4 Stratos 4,Simanić 4/5 Faje Ojo, Kuzmić Plus 2-3 igrača iz FMP za ABA. Kapiram da ovo ne bi bio preskup roster, ako se pogodi sa pojačanjima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 12 minutes ago, The Walking Dravot said: Ja sam mislio da sportistima veci motiv od onog da budu bolji od protivnika ne treba, al' jbg moderni trendovi, sta li. Inace, dolazim sigurno. Cim cujem da se peva o nekim kurvama, stvorim se tamo. Mislio sam i ja ali u Srbiji sam se uverio sto puta da nije tako, super sto dolazis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 8 minutes ago, CLASH said: Nije editovao i dobio je 30 dana. Da li se ovaj obrazac mizoginije moze primeniti i na nazivanje KKCZ komsinicom? Da ne preteramo malo sa PC? Mislis da je trebalo da mu dam ceo sat za 60? Zvezda je imenica zenskog roda, kao i komsinica. Sto se tice PC, gnusam se tog izraza, a ti to zovi kako hoces, trudicu se da u tom smislu maksimalno preterujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Ja bih gledao Ojo-a da se ratosiljam, borben je i sve to stoji ali pregabaritan je za modernu košarku, veliki problem ćemo imati s njim kad ga protivnička petica izvuče na perimetar, i ili šutne ili ga obiđe i ode na ulaz. Takođe slabo brani pik, nema tajming kod skoka i siromašnu centarsku tehniku.Jedini doprinos kod njega je kucanje iz pika ili koš posle ofanzivnog skoka/putback. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 A veprina jel dozvoljeno? Pitam jer je u zenskom rodu. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Nije. U zenskom rodu, mislim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 4 minutes ago, The Walking Dravot said: Mislis da je trebalo da mu dam ceo sat za 60? Zvezda je imenica zenskog roda, kao i komsinica. Sto se tice PC, gnusam se tog izraza, a ti to zovi kako hoces, trudicu se da u tom smislu maksimalno preterujem. OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 31 minutes ago, Sector said: veprina E da. Ja nemam iskreno problema sa ovim. Razumem razloge i podrzavam borbu protiv nepotizma. Samo da se ne preteruje mnogo. Ok mi je nekad u zaru da se igracima podeli "kompliment", ali zaista da se ne ide u neku drugu krajnost. Mislim da je to jasno svima, ali rekoh da nije lose da ponovim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Ok je u pravu si. Drzacu se vepra. 🙂 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantelija Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 1 hour ago, Sector said: Ok je u pravu si. Drzacu se vepra. 🙂 Mislim da je krme bolje. Mene su tako naslednici oslovili. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantelija Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Ljudi, nemojte da se zajebavate da u bilo kojoj kombinaciji za roster 2019/20 stavljate tatinog sinčića. Ne bih da vidim tog Blafa više nikad ni blizu Zvezde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Mislis da ako ga ljudi na forumu ne budu stavljali da ce nekim cudom da iscezne? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_79 Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Ljudi, jel moze neki link? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 2 hours ago, Sector said: Ok je u pravu si. Drzacu se vepra. 🙂 47 minutes ago, I Pantelija je bio delija said: Nazime ... 3 minutes ago, Vlada_79 said: Ljudi, jel moze neki link? Za sta link, zar se tekma ne pika sutra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_79 Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Odlepio sam, sutra je tekma. Izvinjavam se. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Dobro je da nisam ja taj koji je odlepio, jer se danima spremam da uhvatim bar jedan derbi, kad ono ... uplasio si me na trenutak [emoji3] Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Za sta link, zar se tekma ne pika sutra? Možda je hteo da gleda 20 godina obeležavanja bitke na Košarama? [emoji23] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts