serbianhoops Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 56 minutes ago, Rajon Rondo said: Ta vest je jos uvek na sajtu KLS. Tako da opusteno, nije greska, sve je pod kontrolom 😉https://www.kls.rs/vest.php?id=3241 Lepo ti piše na kraju teksta izvor : kkpartizan.rs/sr/vesti Inaće na sajtu KLS pre toga je izašla ova vest : https://www.kls.rs/vest.php?id=3240 (izvor : kkcrvenazvezda.rs) Sajt preuzime tekstove sa zvaničnih vejbsajtova klubova. Toliko o toj raspravi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Izgleda da komšije imaju spreman odgovor na naše foto reportere, spremaju odgovor iz kategorije jako i do samog kraja. Naime, nameravaju da podignu vlažnost u dvoranu pa su angažovali eksperta iz te oblasti - Vladana Tegeltiju, em ovlaže žene kad vide njegovo izvajano telo, em njegove znojne žlezde podivljaju, a uz sve to peva i to drugi repertoar od Dačića pa nisu konkurencija jedan drugom. To je jedan kompletan audio-vizuelni horor, sva čula pate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Siva izgleda stvarno dolazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Svako ko nije upoznat sa Sivinim kvalitetima imace najbolju mogucu priliku da se upozna u finalu BBL-a koje krece 16og, Alba- Bajern. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Izgleda Siva zavrsen. Dobric i Davidovac sredili transfer. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 16 minutes ago, Sector said: Izgleda Siva zavrsen. Dobric i Davidovac sredili transfer. Nisu sredili, izvadili su stvari. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 (edited) 1 hour ago, Ridji said: Siva je stvarno izgleda zavrsen tj blizu dogovora 1 hour ago, mister-no said: Siva izgleda stvarno dolazi. 29 minutes ago, Sector said: Izgleda Siva zavrsen. Edited June 12, 2019 by kalistenika u rutini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Dobrić i Davidovac izvadili stvari i odmah Siva došao. Slučajnost...ne bih rekao 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Siva je odlican , evroligaski igrac, necu da likujem dok se ne slika sa dresom, elem i Alba ce u evroligu pa mi cudno ako ga zavrsimo, bas dobar igrac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Opet dovodimo nekog sa primarnim ciljem da Filip ne izgleda sitno 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Gdje je pecat? Ne vjerujem bez pecata kao ni za Berona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 9 minutes ago, VLADIMIR PERIC VALTER said: Siva je odlican , evroligaski igrac, necu da likujem dok se ne slika sa dresom, elem i Alba ce u evroligu pa mi cudno ako ga zavrsimo, bas dobar igrac. Kako je odlican evroligaski igrac, kad nikad nije igrao to takmicenje? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 1 hour ago, Manu said: Svako ko nije upoznat sa Sivinim kvalitetima imace najbolju mogucu priliku da se upozna u finalu BBL-a koje krece 16og, Alba- Bajern. Prenosi li ko to? Arena ili SK? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Prenosi SK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Ma ajde sto je i Alba izborila EL, nego sto je i covek vec 3 godine tamo i ocigledno da se tamo dobro oseca, pa mi zato i deluje kao tezak posao njegovo dovodjenje. Ja sam jos pre par nedelja u jednom postu i napisao da bi mi on bio primarna meta kao pojacanje, pa bih ukoliko se ovo obistini bio prezadovoljan jer je zaista tesko naci kvalitetnog pleja koji moze adekvatno da odgovori igrama u EL, a da je u nasem cenovnom rangu. Moze i Sikma u paketu sa njim pa da se napada taj top 8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Kakav Sikma. A Siva mi je odlican. Jos Jovica pa da rolamo 🙂 Na pleju pojacanja samo iz Njemacku, batko. Motor dobar, limarija cvrsta, malo kruti, ali nema veze 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidović Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 2 minutes ago, pepe sancez said: Kakav Sikma. A Siva mi je odlican. Jos Jovica pa da rolamo 🙂 Na pleju pojacanja samo iz Njemacku, batko. Motor dobar, limarija cvrsta, malo kruti, ali nema veze 😄 Sikma je odlican igrac. Mislim da bi nam legao Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 6 minutes ago, pepe sancez said: Kakav Sikma. A Siva mi je odlican. Jos Jovica pa da rolamo 🙂 Na pleju pojacanja samo iz Njemacku, batko. Motor dobar, limarija cvrsta, malo kruti, ali nema veze 😄 Zasto ne Sikma? Pravi timski all around igrac. Izvrstan dodavac i jedan od najboljih skakaca u Evropi na svojoj poziciji, a i sut za 3 je dosta popravio u odnosu na period iz Valensije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidović Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 2 minutes ago, MrTripleDouble said: Zasto ne Sikma? Pravi timski all around igrac. Izvrstan dodavac i jedan od najboljih skakaca u Evropi na svojoj poziciji, a i sut za 3 je dosta popravio u odnosu na period iz Valensije. Da li mu mu istice ugovor sad na kraju sezone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Samo Rajs i Rubit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidović Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 2 minutes ago, Kankkunen said: Samo Rajs i Rubit. Ma kakvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 3 minutes ago, Davidović said: Da li mu mu istice ugovor sad na kraju sezone? Ne znam zaista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 (edited) 36 minutes ago, Kankkunen said: Samo Rajs i Rubit. Može Rubit na mestu miCke zveri na čuvenu poziciju 4/5 Edited June 12, 2019 by Liska Manjina Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Znači Siva prvi plej, Čović četvrti. Imamo još dva slobodna mesta na jedinici, mogli bi plejevi da nam budu ekstra zajebani. Još da ubodemo dobrog centra i rokaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 1 hour ago, medobrundo said: Opet dovodimo nekog sa primarnim ciljem da Filip ne izgleda sitno s tim sto je siva dinamit, pa ce pored njega filip izgledati jos rekreativnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts