Bad Posted Saturday at 06:32 PM Share Posted Saturday at 06:32 PM Prošli put sam platio PPV i nikad više Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted Saturday at 06:46 PM Share Posted Saturday at 06:46 PM 35 minutes ago, Bad said: Nema prenos FNC nigde? https://methstreams.com/mma-streams/fnc-mma-20/ Ja sam nasao ovaj strim nadam se da valja, meni radi super. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YAO Posted Saturday at 11:15 PM Share Posted Saturday at 11:15 PM Kakav amaterizam Ilica. Nema decko kondicije ni malo,a hoce da se bori. Ostao bez vazduha i snage posle 1 min. Fabijan ga unistio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted Saturday at 11:18 PM Share Posted Saturday at 11:18 PM Rvacka kondicija je nesto potpuno drugo, a Ilic je u ovoj rundi pokusao vise rusenja negu u prethodnih desetak meceva zajedno. Nije cudo sto je ovako crkao, cudo je sto tako iskusan borac nije umeo da prepozna posle prvog puta da ne ide i da mora da menja taktiku. Jedino ako nije imao neki ozbiljan peh u kampu pa je zeleo brzu borbu, makar i u parteru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted Saturday at 11:35 PM Share Posted Saturday at 11:35 PM 5 hours ago, Bad said: Prošli put sam platio PPV i nikad više Prekidalo? Ovaj out je radilo bez greške. 18 minutes ago, YAO said: Kakav amaterizam Ilica. Nema decko kondicije ni malo,a hoce da se bori. Ostao bez vazduha i snage posle 1 min. Fabijan ga unistio Meni je Fabijan izgledao umorniji, iskreno. Ali je postojala jedna velika razlika. Kad je Fabjan primao udarce, tražio je još. A kad je Ilić primio udarac, razmišljao je o tome kako da pobegne iz oktagona. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted Sunday at 12:13 AM Share Posted Sunday at 12:13 AM Ви који пратите све ово, шта кажете за Бојковића? Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted Sunday at 08:35 AM Share Posted Sunday at 08:35 AM 8 hours ago, u pokušaju said: Ви који пратите све ово, шта кажете за Бојковића? Bez nekog preterijvanja, mislim da je talentovan i dosta kompletan borac, pogotovo za svoje godine. Rekao bi takodje da bi mogao brzo da dobije šansu u UFC. Možda če tamo morati da se spusti 145 lbs, jer u lakoj stvarno ima ogromnih ljudi (daleko od toga da je on sa 180 mali). A obzirom na godine, verovatno ima lufta da spusti još tih 5 kila. Njegov največi problem če biti mentalno prevazići prve batine, kada jednom dodju. Obzirom na njegovu trenutnu priču, to če biti jedno bolno prizemljenje i biće izuzetno bitno za njega da se na pravi način izbori sa tim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts