Stiletto87 Posted August 4, 2023 Share Posted August 4, 2023 Kad smo već kod naših boraca, zna li neko nešto više o ovom Aleksi Čamuru što nastupa sad u subotu? Ukratko, koje su mu vrline, mane i kakve su mu šanse u UFC po vašoj proceni. Pratim UFC par godina i do sad nisam čuo za njega. Vidim da je relativno mlad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted August 4, 2023 Share Posted August 4, 2023 1 hour ago, Stiletto87 said: Kad smo već kod naših boraca, zna li neko nešto više o ovom Aleksi Čamuru što nastupa sad u subotu? Ukratko, koje su mu vrline, mane i kakve su mu šanse u UFC po vašoj proceni. Pratim UFC par godina i do sad nisam čuo za njega. Vidim da je relativno mlad. Kolko ja znam, to je onaj Stipin ortak iz gyma. Hypovali su ga nešto malo u startu, ali po meni nije pokazao ništa posebno. Jako dugu pauzu je imao, ja več zaboravio na njega. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted August 4, 2023 Share Posted August 4, 2023 (edited) Sad vidim i da se je podigao u LHW. Šta ja znam, meni nije izgledao velik ni za MW. A bori se protiv onoga Bossera, koji je bivši teškaš. Bez dva prva zuba i sa mullet frizurom, kao da je ispao iz nekog starog Kimbo Slice klipa Edited August 4, 2023 by L' Imperatore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 UFC je uzasna organizacija. 20% love ide borcima i onda cekamo godinu dana za neku borbu. Sve potpuno lazni hype, gledas kako se Sandhagen i Font valjaju dole 25 minuta, potpuno predvidivo. Pazi kad nas loze da ce npr Sterling O Mali da bude kao nesto. Bezi bre Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 Camur nažalost pokazao samo da može primiti nenormalnu količinu batina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 Tatjana razbija otkako se vratila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 13, 2023 Share Posted August 13, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 On 8/13/2023 at 4:09 PM, Zvezdinho said: Ovaj je puko odavno. Ja bi rekao da je mnogo realnije da je sledeči Jake Paul, nego Michael Chandler i Gaethje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 5 hours ago, L' Imperatore said: Ovaj je puko odavno. Ja bi rekao da je mnogo realnije da je sledeči Jake Paul, nego Michael Chandler i Gaethje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Pobeglo mi iz glave da su njih dvojica treneri u ultimate fighteru. Razmišljao sam sa informacijom u glavi, da čovek koji od 2016-te nije pobedio u toj diviziji, nema šta da traži protiv glavnih igrača u 2023. Pored toga, sumnjam da sa ovom glavurinom on još može da spusti na 155 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted August 20, 2023 Share Posted August 20, 2023 Suga show Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 20, 2023 Share Posted August 20, 2023 Po kom osnovu je on dobio sansu za titulu pre Vere. Dana White privilege. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted August 20, 2023 Share Posted August 20, 2023 Po tome sto je drugi izazivac, a Vera sesti. Cito je izlazio iz poraza pre sinocnjeg eventa pa je to dodtan razlog da ne dobij3 borbu za naslov. Ne sporim da Suga ima Danine privilegije jer donosi vise novca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 20, 2023 Share Posted August 20, 2023 (edited) A to sto je Vera iznabadabadao Suga to nema veze. I taj zadnji poraz je bio SD. Edited August 20, 2023 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto87 Posted August 20, 2023 Share Posted August 20, 2023 Veru obožavam, ali taj SD mu je bio čist poklon. Izdominirao ga je Sen Hegen. Što ne znači da O Maley nije nezasluženo dobio title shot. Nijedno top ime nije dobio, osim onog poklona protiv Yana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted August 20, 2023 Share Posted August 20, 2023 2 hours ago, Zvezdinho said: A to sto je Vera iznabadabadao Suga to nema veze. I taj zadnji poraz je bio SD. Ne sječam se detaljno kako je išao taj meč. Ali imam u glavi neku povredu? slomljena noga O'malleya, ili tako nešto? Da, jeste Suga malo nezasluženo stigao do borbe za titulu. Pogotovo kad se uzme u obzir sudijska kradja protiv Yana. Ali u ovoj diviziji ionako več neko vreme vlada opšti cirkus i nezna se ni ko pija a ni ko plača. Pa tako nemožemo baš ni reči da je neko bio ozbiljno oštečen, što je ovaj dobio priliku ispred onoga. Marlon Vera po meni ne spada u samu elitu ove divizije. On je tada iskoristio odlično tu pobedu nad O'Malleyem, da se ubaci u tu priču sa najboljima u diviziji, ali realno posle toga ništa ozbiljno nije uradio. Izgubio od Alda i Sandhagena, a prebijao ponezionere poput Cruza i Edgara Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted August 20, 2023 Share Posted August 20, 2023 Vera je unistio Malijevu nogu sa lou kikovima i zavrsio ga. Posle toga je Vera imao dva poraza, nije sad da je u nekom nizu pobeda pa da je prvi contender bez upitnika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sen Posted August 20, 2023 Share Posted August 20, 2023 Merab Dvalishvili takođe zaslužuje. Ili, najpoštenije, Merab Dvalishvili vs neko(?) što pre (krajem septembra, početkom oktobra), pa pobednik dobija borbu za pojas. Neko bi možda rekao da ne bi bilo nefer da Sterling dobije rematch, mada mislim da to nije slučaj (uzeo pojas od Yana tako što je gubio pa je Yan zasrao sa onim nelegalnim kolenom. Onda je u rematchu pošteno pobedio Yana i to niko ne spori. Međutim, sledeća odbrana mi je bila protiv istrošenog T.J. Dillashawa, pa zatim protiv Cejuda koji je godinama bio neaktivan... Dakle, ne može se baš reći kako je bio dominantan šampion pa da zato zaslužuje rematch. Mada, moram priznati da možda nisam skroz objektivan jer mi je baš antipatičan. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Ultra uzbudljiva borba, a pogotovi treca runda izmedju maxa i zombija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Koji upset. Da mi je neko rekao da ce Trazan nadkikboksovati Izija tokom 5 rundi reko bih mu da je lud. Ako bih u najludjem scenariu zamisljao pobedu Striklanda to bi bilo ili nekom polugom ili nokautom. Izi je bas lose kontrolisao distancu tj Sean mu prelako zatvarao. Izgleda ko je Izi usao u mec potcenjivacki i nepripremljeno. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 1 hour ago, mr clutch said: Koji upset. Da mi je neko rekao da ce Trazan nadkikboksovati Izija tokom 5 rundi reko bih mu da je lud. Ako bih u najludjem scenariu zamisljao pobedu Striklanda to bi bilo ili nekom polugom ili nokautom. Izi je bas lose kontrolisao distancu tj Sean mu prelako zatvarao. Izgleda ko je Izi usao u mec potcenjivacki i nepripremljeno. Препотенко приземљен. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Top Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Auuu sta sam gledao jbte, spreman sam bio kucu da stavim na Izija pogotovo da mi je neko reko da Strickland nece ni da pokusa sa rvanjem. Kako ga je covek skolovao i generalno odbrana mu je bila vrhunska, konstantan pritisak potpuno zasluzeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Где гледати вечерас Величковића на Октагону, а да није Арена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 (edited) 5.rundu je kontrolisala Sheva i na kraju proslula pobedu. Nereseno. Ali Bell zadnju rundu stavio 10-8 za Graso wtf . Edited September 17, 2023 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts