Stiletto87 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sva sreća da je pobedio Justin, inače bi Pedi došao do borbe za undisputed pojas, a da se nije borio ni sa jednim borcem u prajmu ili blizu prajma. Ovim je bar malo ublažena sramota UFC-a koji je potpuno nezasluženo upario ovu dvojicu u borbi za titulu.
le piaf Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 1 hour ago, mr clutch said: Nerazumno je sto Pady nije miksovao sa rvanjem, kad je Justin kvalitetniji u cistom standupu. Bas zbog toga sam blagu prednost davao Pimbletu pred borbu. Pady kaska sa tehnikom u odnosu na krem divizije i neretko je dobijao na bradu i odlicnom, prisebnom snalazenju kad borba udje u haos mod. Justin je kao i uvek isao da se sora i imao je svoje poznate momente kad bradu ostavlja u izlogu jer ne misli o defanzivi, a Ilija za razliku od Padyja bih ga kaznio i nokautirao. Ilja i Arman su klasa za obojicu i to je jedini mec koji bi trebao odlucivati o prvaku u lakoj kategoriji. Ipak ce morati cekati na to jer je Dana zeleo pogurati Pimbleta i dav hajp oko njega sa favorizovanjem njega u odnosu na Armana u matcmakingu za privremeni pojas. Pady ima jaku bradu, baš upija. I ja sam pre meča mislio da ga ima, ali što kažeš prednost u standupu Geathjeu a on je ušao u šorku 5 rundi sa njim. Ispogađao ga Justin u drugoj haos. Solidna borba, ali Topuria bi ih obojicu rešio nokautom. Ja sam inače Arman tim, voleo bih taj meč sa Ilijom. Edited 3 hours ago by le piaf
mr clutch Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 11 minutes ago, le piaf said: Pady ima jaku bradu, baš upija. I ja sam pre meča mislio da ga ima, ali što kažeš prednost u standupu Geathjeu a on je ušao u šorku 5 rundi sa njim. Ispogađao ga Justin u drugoj haos. Solidna borba, ali Topuria bi ih obojicu rešio nokautom. Ja sam inače Arman tim, voleo bih taj meč sa Ilijom. Mislim, pricao je Paddy pred meca da ce ici na KO i da ce publiku razuveriti sa davanjem prednosti Justinu u standupu, ali sam mislio da je to prica za mediji i nabijanje samopouzdanja. Opet nije prvi put da borac ne koristi svoje najjace oruzje u mma i hoce dokaze svoje druge segmente u sportu. Takodje sam kao i ti, a verujem i vecina pravih mma fanova all in za borbu izmedju Ilije i Armana, i tu bih takodje podrzao Armana. Upitan mi je Ilijin grapling, o kojem svi pricaju da je elitni, ali opet nije testiran protiv elitnog graplera, pa moze biti da je sami solidan. Cak bih i malu prednost dao Armanu zbog tog dela mma borbe, iako je verovatno vecini Ilija favorit. 1
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 51 minutes ago, mr clutch said: Mislim, pricao je Paddy pred meca da ce ici na KO i da ce publiku razuveriti sa davanjem prednosti Justinu u standupu, ali sam mislio da je to prica za mediji i nabijanje samopouzdanja. Opet nije prvi put da borac ne koristi svoje najjace oruzje u mma i hoce dokaze svoje druge segmente u sportu. Takodje sam kao i ti, a verujem i vecina pravih mma fanova all in za borbu izmedju Ilije i Armana, i tu bih takodje podrzao Armana. Upitan mi je Ilijin grapling, o kojem svi pricaju da je elitni, ali opet nije testiran protiv elitnog graplera, pa moze biti da je sami solidan. Cak bih i malu prednost dao Armanu zbog tog dela mma borbe, iako je verovatno vecini Ilija favorit. Slažem se s svim. Arman je elitan grappler, puna kontrola na zemlji. Na nivou celog meča, ako Topuria ne prođe nokautom u prve dve, veliku ulogu ima kardio, gde je Arman opet bolji. Nisam siguran da je Ilija elitni grappler, mogao bi da brani korektno, ali moje mišljenje - to nije dovoljno na 5 rundi. Non stop pritisak, kontrola tempa dole. U standupu, zna se, ali to nijedan grappler neće dozvoliti sebi na duže staze. Kad, i ako se desi borba - 55/45 prednost Arman 1
Recommended Posts