L' Imperatore Posted Sunday at 11:55 AM Posted Sunday at 11:55 AM 6 hours ago, Hamilton said: Ilija unezverio i Oliveiru. Navijao sam za brazilca ali znalo se odavno da je Ilija za njega losa kombinacija. Da li ludi Gaethje moze nesto da uradi? Videcemo Drago mi je sto je mali Van dobio meč. Pantoja vrhunski borac. I meni se ovo činilo. Charles je fantastičan borac, ali mu je taj striking defense malo previše šupalj. A ovaj gasi sve redom. Baš loš matchup. 1 hour ago, BattleBender said: Pre par godina sam pricao sa ortakom jednim, steta sto ne moze da posvedoci, kao sta je sledeca velika stvar, sta je evolucija, koja ce da se pojavi. Ja sam rekao "Ako se u Spaniji malo razviju skole mma, bjj-a, boksa itd, mogoa bi neki prezajeban Spanac da se pojavi. Spanci su posledicno najbolji sportisti, najbolji miks tehnike i taktike".Poirier je vec mator, ali Dustin od pre par godina bi mogao da bude najbolji matchup. Ja iskreno mislim da Topuria moze da usere i Islam-a. Islam nije to toliko mocan kao Khabib u skracivanju distance i suptilnog navlacenja protivnika da se priblize zici dok su na nogama. Prime Dustin bi mogao da mu bude problem. Dustin ne samo da ima dobar chin (manje bitno, ne pomaze chin kad te neko uhvati sa ovakva 2 vezana krosea), vise je do toga sto Dustin ima mozda najbolji chin proteks u otvorenoj tuci. One njegove ramencuge, mnogo ih lepo koristi kad upadne u looping hooks da zastiti glavu. Njega uglavnom u tim situacijama mozes da pogodis u celo, eventualno jagodicnu kosto. Mnogo tesko u bradu, prakticno nemoguce. On u bradu moze da popije vise nekim aperkatom. Svakako to necemo da vidimo. Ali u tom mecu bi sigurno bio favorit Topuria. Naravno Tsarykan je premocan. Pa dobro... neka je pravoslavac sampion. Ostali fajtovi... Van je preeeeeeeeedobar. Pretpostavljam da ce Pantoja da ga navlaci na ground. Na nogama, u boksu nema sta da trazi sa Van-om. Ono je perverzija boks. Petr Yan nivo. Takodje sam na ovo pomislio. Snažan, velik bokser, kojeg ne možeš tek tako da nasadiš u bradu
nemanjau5 Posted Sunday at 02:05 PM Posted Sunday at 02:05 PM (edited) KO u tri borbe zaredom Volka, Hollowaya i Oliveiru je strasan podvig. Bronx Oliveira nije imao sta da trazi u pocketima i razmjenama s Topurijom — Ilijin boks je na potpuno drugom nivou, s preciznoscu i silinom maljeva. Bilo je samo pitanje vremena kada ce pronaci put do te vec narusene brade. Edited Sunday at 02:07 PM by nemanjau5
BattleBender Posted Sunday at 02:44 PM Author Posted Sunday at 02:44 PM U sustini jako rutinski. Charles ide uvek napred, nema side steps, ide samo napred da utrci u taj thai range sa kolenima. Sve sto je Ilia trebalo da radi je da pusti jab, moze i u blok da zavrsi, bitno je da uspori ulazak Charlesa, i da ga stacionira na taj midrsnge, i onda samo hook-ovi. Stilistički teško da je mogao idealniji protivnik da mu se padne. Brz je na nogama, ne moze Charles da mu se ušunja do ledja.
LayupFromTheMidget Posted Sunday at 03:52 PM Posted Sunday at 03:52 PM 1 hour ago, nemanjau5 said: KO u tri borbe zaredom Volka, Hollowaya i Oliveiru je strasan podvig. Bas Goatovski run, uspavati 3 ex sampiona i 2 najbolja ikada u 145 je jebana stvar. Bolji run od prime Conora
Hamilton Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Hahaha kakav conor jbt. Conoru priznajem samo top performans protiv Alda (ukljucujuci i pre toga ubijanje istog u mozak).
mr clutch Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Conorov najbolji performans je protiv Alvareza. Bulvalno masterklas strajkinga, kontrolisanja distance i kontriranja protivnika.
Recommended Posts